Libnet.ro
UNICEF

22:00

Adrian Zuckerman, noul ambasador al SUA in tara noastra

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Adrian Zuckerman, noul ambasador al SUA in tara noastra

Adrian Zuckerman, noul ambasador al SUA la Bucuresti a fost primit, ieri, de presedintele Klaus Iohannis, caruia i-a inmanat scrisorile de acreditare. continuă pe Ziarul Bursa

Iohannis l-a primit la Cotroceni pe Adrian Zuckerman, noul ambasador al SUA la Bucuresti (VIDEO, FOTO)

Presedintele Klaus Iohannis l-a primit la Palatul Cotroceni pe Adrian Zuckerman, noul ambasador al Statelor Unite la Bucuresti. Dupa amiaza, Zuckerman se va intalni si cu premierul Ludovic Orban. De.

Adrian Zuckerman, noul ambasador al SUA la Bucuresti, primit de Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni

Adrian Zuckerman isi va prelua, oficial, marti, mandatul de ambasador al SUA la Bucuresti. Diplomatul va fi primit marti, la ora 13. 00, la Palatul Cotroceni, de presedintele Klaus Iohannis, pentru prezentarea.

Noul ambasador al SUA la Bucuresti, un roman emigrat la varsta de 10 ani, primit la Cotroceni de Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis l-a primit marti, la Palatul Cotroceni, pe noul ambasador al SUA, Adrian Zuckerman, cu ocazia prezentarii scrisorilor de acreditare. Aceasta este ultima etapa procedurala. Zuckerman, avocat de profesie, a emigrat din Romania cand avea 10 ani si vorbeste fluent limba romana.

Noul ambasador al SUA in Romania a inmanat scrisorile de acreditare presedintelui Iohannis: Romanii nu au prieteni mai buni decat americanii

Noul Ambasador al SUA in Romania, Adrian Zuckerman, a inmanat scrisorile de acreditare presedintelui Klaus Iohannis in cadrul unei ceremonii desfasurate la Palatul Cotroceni, a anuntat marti ambasada SUA, Zuckerman spunandu-i presedintelui Iohannis ca romanii nu au prieteni mai buni decat americanii.

Noul ambasador al SUA Adrian Zuckerman, primit de Klaus Iohannis. Cine este diplomatul american

Noul ambasador american la Bucuresti, Adrian Zuckerman, isi va prelua oficial mandatul marti cand va fi primit de presedintele Klaus Iohannis, la ora 13. 00, la Palatul Cotroceni, pentru prezentarea scrisorilor de acreditare. Aceasta este ultima etapa procedurala. Zuckerman, avocat de profesie, a emigrat din Romania cand avea 10 ani si vorbeste fluent limba romana.

Revolutia Romana, un miracol in viziunea noului ambasador american de la Bucuresti. Zuckerman: O Romanie puternica economic este cel mai bun partener pe care SUA il pot avea

Pentru SUA este foarte important ca Romania sa ramana un partener economic puternic si independent, a declarat noul ambasador american de la Bucuresti, Adrian Zuckerman, care vede drept miracol.

Adrian Zuckerman: Progresele inregistrate de Romania in ultimii 30 de ani sunt extraordinare, dar mai sunt multe lucruri de facut

Ambasadorul SUA in Romania, Adrian Zuckerman, a declarat miercuri ca progresele inregistrate de Romania in cei 30 de ani de la caderea comunismului sunt extraordinare, insa a subliniat ca mai sunt multe lucruri de facut, Agerpres.

Romania, inghitita de ape: ce se va intampla cu tara noastra in urmatorii ani

Planeta noastra va suferi transformari radicale in urma incalzirii globale, pe parcursul urmatoarelor decenii, iar Romania se va numara printre teritoriile cele mai afectate. Cateva sute de cercetatori de la mai multe universitati importante ale lumii au atras atentia de curand asupra unui trend ingrijorator. Bucati semnificative de uscat vor fi inghitite de apa pana .

EUROSTAT: Tara noastra, printre tarile UE care au inregistrat cea mai mare crestere a lucrarilor de constructii

Tara noastra, Ungaria si Bulgaria au inregistrat cea mai mare crestere a lucrarilor de constructii din UE, in octombrie, comparativ cu perioada similara din 2018, potrivit datelor publicate miercuri de Oficiul European de Statistica Eurostat), potrivit Agerpres. ro.

CNIPMMR: Start-up Tech Nation, programul necesar antreprenorilor din tara noastra

Digitalizarea trebuie sa fie o prioritate nationala, iar in prima etapa ea ar trebui introdusa obligatoriu in toate start-up-urile din tara noastra, a declarat, ieri, Florin Jianu, presedintele Consiliului National al intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Roma-nia CNIPMMR), cu prilejul unei conferinte de presa.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )