Libnet.ro
UNICEF

01:05

Adriana Bahmuteanu, operata din cauza unei afectiuni care s-a agravat: Picioarele s-au umflat, am dureri mari

B1 B1,
Adriana Bahmuteanu, operata din cauza unei afectiuni care s-a agravat: Picioarele s-au umflat, am dureri mari

Adriana Bahmuteanu a fost operata, marti. Vedeta a marturisit ca avea de mai multa vreme probleme cu varicele, insa nu si-a facut curaj sa se opereze pana acum, cand starea ei s-a agravat, iar medicii au co. continuă pe B1

Aglomeratie la metrou din cauza unei defectiuni pe Magistrala 3

Marti dimineata este aglomeratie la metrou pe Magistrala 3, din cauza unei defectiuni la un tren pe aceasta magistrala, scrie g4media.

Circulatie ingreunata pe distanta Preciziei Eroilor, de pe M3, din cauza unei defectiuni tehnice aparute la un tren fara calatori (VIDEO)

Incepand cu ora 8. 15, pe distanta Preciziei Eroilor 1, de pe Magistrala Trei, circulatia se desfasoara cu dificultate, din cauza unei defectiuni tehnice aparute la un tren fara calatori. Este vorba des.

Scene de groaza in Caras-Severin. Un barbat a stropit o femeie cu benzina si a incendiat-o din cauza unei datorii neachitate. Femeia a ars de vie

Conflictele pe tema banilor sunt cele mai aprinse si periculoase, dovada fiind un caz socant petrecut la Caras-Severin. Un barbat de 49 de ani i-a dat foc unei femei pentru ca aceasta nu-i inapoiase o suma de bani. Din razbunare, barbatul a urmarit-o si a stropit-o cu benzina, iar dupa aceea i-a dat foc. Cati .

Adriana Bahmuteanu, de urgenta la spital. Vedeta a fost operata. Ce s-a intamplat, de fapt

Adriana Bahmuteanu trece prin momente tensionate. Aceasta a ajuns de urgenta pe mana medicilor. Ce a patit fosta prezentatoare de televiziune si de ce a fost neaparat nevoie de operatie? Care este starea de sanatate a brunetei? Adriana Bahmuteanu a ajuns la cutit. Ce probleme de sanatate are vedeta? Dupa ce a ravnit fara succes .

Fake news despre Ludovic Orban, cu poze facute in 2018, in Alba, promovat de un senator PSD si de Adriana Bahmuteanu

Un fake news cu premierul Ludovic Orban si politicieni din PNL Alba a fost rostogolit pe Facebook in weekendul ce a trecut. Printre cei care au facut-o se numara senatorul PSD de Dolj, Radu Cosmin Preda, dar si Adriana Bahmuteanu.

Furie si revolta la TVR din cauza pandemiei. Ce se intampla, de fapt, in televiziunea platita de toti romanii

E furie si revolta la TVR din cauza pandemiei. Adelin Petrisor a vorbit deschis despre problemele cu care se confrunta si el in aceasta perioada, din cauza unui program haotic al serviciului sau. Furie si revolta la TVR din cauza pandemiei Adelin Petrisor a spus ce se intampla in Televiziunea publica, locul in care exista .

Tatal lui Francesco Totti a murit din cauza noului coronavirus

Enzo Totti, tatal fostului jucator al echipei AS Roma, Francesco Totti, a murit, luni, la 76 de ani, din cauza complicatiilor survenite in urma infectarii cu Covid-19.

Medicii sunt in alerta. Un copil, in varsta de trei ani, internat de urgenta la ATI din cauza complicatiilor aparute in urma infectiei cu COVID-19

Cazurile grave de COVID-19 la copii devin tot mai dese, iar medicii trag un semnal de alarma. Un baietel de doar trei anisori a fost internat la Spitalul Gomoiu din Bucuresti, dupa ce a dezvoltat o reactie periculoasa la infecatia cu noul coronavirus. Ce probleme de sanatate are baietelul in momentul de fata Copilul de .

Maratonul International Bucuresti, programat in acest weekend, a fost anulat din cauza pandemiei

A 13-a editie a Maratonului Bucuresti, programat sa se desfasoare sambata si duminica, a fost anulat din cauza exploziei deimbolnaviri cu Covid-19. La evenimentul sportiv urmau sa partcipe,.

Legea tuberculozei, promulgata de 2 ani, nu se aplica nici acum, din cauza birocratiei. Romania are cei mai multi bolnavi de tuberculoza din UE

Indemnizatia lunara de hrana pentru pacientii cu tuberculoza a fost deblocata de Ministerul Sanatatii si Ministerul Muncii la 600 de zile de la promulgarea Legii Tuberculozei, anunta jurnalista Paula Rusu, initiatoarea legii si fosta pacienta cu tuberculoza. Paula Rusu subliniaza insa ca mai este nevoie de inca un pas, care nu se stie cat va dura - aprobarea ordinului comun de stabilire a metodologiei de plata. Sunt aproape doi ani de zile care au trecut de la promulgarea legii, intre timp mii de pacienti cu tuberculoza fie au incheiat, fie au abandonat tratamentul fara ca legea sa le fie aplicata, atrage atentia initiatoarea acesteia.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2446 seconds )