Libnet.ro
UNICEF

17:00

Adriana, fetita de 11 ani ucisa de cetateanul olandez in Dambovita, va fi condusa pe ultimul drum

Antena3 Antena3,
Adriana, fetita de 11 ani ucisa de cetateanul olandez in Dambovita, va fi condusa pe ultimul drum

Fetita de 11 ani din Dambovita ucisa de cetateanul olandez va fi condusa azi pe ultimul drum. intre timp, Antena 3 a obtinut noi imagini cu barbatul acuzat ca a ucis-o pe Adriana. in imaginile. continuă pe Antena3

Imagini dramatice in Dambovita! Adriana, fetita de 11 ani ucisa de cetateanul olandez, condusa pe ultimul drum

Fetita de 11 ani din Dambovita ucisa de cetateanul olandez va fi condusa azi pe ultimul drum. intre timp, Antena 3 a obtinut noi imagini cu barbatul acuzat ca a ucis-o pe Adriana. in imaginile.

Imagini exclusive cu masina folosita la rapirea Adrianei, fetita de 11 ani ucisa de un cetatean olandez

Detalii halucinante din ancheta crimei de la Dambovita. Masina folosita de cetateanul olandez, principalul suspect in acest caz, cu care ar fi rapit-o pe Adriana, este in continuare la societatea de inchiriei.

Olandezul care a omorat-o pe fetita de 11 ani din Gura Sutii era filat cand s-a sinucis. Politia olandeza astepta ca Romania sa ceara arestarea criminalului

Joop V. , cetateanul olandez ce ar fi ucis-o pe fetita de 11 ani din localitatea Gura Sutii era supravegheat de politistii olandezi in momentul in care s-a sinucis, intrand cu masina intr-un camion, scrie presa olandeza.

Rasturnare de situatie in cazul olandezului care a omorat-o pe Adriana, fetita de 11 ani. S-a aflat acum. Cine era de fapt si ce facuse criminalul

Apar noi informatii despre presupusul criminal olandez al Adrianei, fetita din Dambovita de 11 ani. Barbatul, care intre timp, a fugit din Romania, nu er ala prima vizita aici. Potrivit datelor de la frontiera,.

Olandezul care a ucis-o pe fetita de 11 ani din Dambovita ar mai fi facut o victima si la Iasi. Copila avea opt ani la acel moment

Olandezul care a ucis-o pe Adriana, fetita de 11 ani din Dambovita a facut o victima si la Iasi. Jurnalistii de la BZI. ro scriu ca in timpul vizitei sale din 2016 Johannes Vissche a agresat sexual o alta.

Primele imagini cu olandezul care ar fi omorat-o pe fetita de 11 ani din Dambovita FOTO

Suspectul principal in cazul fetitei de 11 ani gasita moarta pe un camp din Dambovita este un cetatean olandez, care, conform unor surse, ar fi parasit deja Romania.

Secretele vizitelor in Romania ale pedofilului olandez

Probele ADN prelevate de la Adriana, fetita de 11 ani ucisa la Gura Sutii, corespund cetateanului olandez suspectat in acest caz. Totodata a venit confirmarea faptului ca cetateanul olandez a murit in.

Legatura dintre cetateanul olandez si Gheorghe Dinca. Amandoi au facut asta

Olandezul Johannes Visscher, suspectat ca a ucis-o pe Mihaela, fetita de 11 ani din Dambovita, si Gheorghe Dinca, suspectat ca le-ar fi ucis pe Alexandra Macesanu si Luiza Melencu, au ceva in comun. Care este legatura dintre strain si criminalul din Caracal? Legatura dintre cetateanul olandez si Gheorghe Dinca Johannes Visscher47 de ani), zis Joop, .

Seful Politiei Romane: Cetateanul olandez era cunoscut cu infractiuni la viata sexuala si violenta

Seful Politiei Romane, Liviu Vasilescu, a declarat ca, atunci cand autoritatile romane l-au contactat pe cetateanul olandez suspectat ca ar fi ucis-o pe fetita de 11 ani din Dambovita, acesta era deja in Amsterdam si a recunoscut ca a fost in Dambovita ca turist. Autoritatile din Olanda au informat politistii din Romania ca barbatul e cunoscut cu infractiuni sexuale.

Ce se intampla cu cetateanul olandez, in momentul in care s-a sinucis. Autoritatile luasera deja primele masuri

Ce se intampla cu cetateanul olandez, suspectat ca a ucis-o pe Mihaela, fata de 11 ani din Dambovita, in momentul in care s-a sinucis? Autoritatile olandeze luasera deja primele masuri. Ce se intampla cu cetateanul olandez, in momentul in care s-a sinucis Pedofilul olandez Johannes Visscher 46 de ani), zis Joop, acuzat de uciderea Mihaelei, .

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )