Libnet.ro
UNICEF

10:46

Adversare de top pentru FCSB si Craiova in play-off-ul Europa League! Cu cine pot juca echipele noastre daca trec de Mlada Boleslav si AEK Atena

Adevărul Adevărul,
Adversare de top pentru FCSB si Craiova in play-off-ul Europa League! Cu cine pot juca echipele noastre daca trec de Mlada Boleslav si AEK Atena

FCSB si Craiova vor avea viata grea in indeplinirea obiectivului de a accede anul acesta in grupele Europa League. continuă pe Adevărul

Europa League: Ce adversari ar putea avea FCSB si Craiova in play-off, daca vor trece de turul trei preliminar

Luni, la Nyon, va avea loc tragerea la sorti pentru play-off-ul Europa League, faza in care ar putea ajunge FCSB si Universitatea Craiova daca vor trece de turul trei preliminar. UEFA a anuntat componenta urnelor, FCSB fiind repartizata in Grupa 1, in urna capilor de serie, in timp ce Craiova se va afla in Grupa 2, in urna outsiderilor.

Europa League: FCSB, fara emotii, Viitorul spera la o minune, Craiova vrea calificarea in fata propriilor suporteri

Ziua de joi este una importanta pentru echipele romanesti prezente in turul doi preliminar al Europa League: Viitorul, FCSB si CSU Craiova intrand in scena pentru mansa retur. Daca formatia lui Gica Hagi are nevoie de un mic miracol a pierdut cu 6-3 in tur), Craiova trebuie sa invinga la orice scor dupa 0-0 in tur), in timp ce FCSB este cu un pas si jumatate deja in turul trei preliminar succes cu 3-0 pe terenul adversarei). Intra in material pentru a vedea programul transmisiilor tv.

Peste cine ar putea da FCSB, Craiova si CFR Cluj in playoff-ul Europa League

UEFA a anuntat urnele pentru tragerea la sorti a meciurilor din playoff-ul Europa League, eveniment care va avea loc luni inaintea primelor partide din turul 3 preliminar.

FCSB a fost la un pas de dezastru. Echipa lui Gigi Becali, umilita pe teren propriu in Europa League

Plecata cu un avantaj de 3 goluri obtinut in meciul tur, diferenta ce trebuia sa fie mai mult decat linistitoare, FCSB a tremurat serios pentru califcarea in turul 3 preliminar al Europa League.

FCSB a scapat de un drum pana in mijlocul Asiei. Pe cine vor intalni in turul 3 preliminar din Europa League

Echipa FCSB este ca si calificata in turul 3 preliminar al Europa League dupa 3-0 in deplasare cu Alashkert.

Viitorul a fost eliminata din Europa League

Viitorul Constanta a fost eliminata din Europa League, dupa ce s-a impus cu scorul de 2-1 0-1) in m.

Europa League: Viitorul castiga returul cu Gent, dar rateaza calificarea in turul trei preliminar

FC Viitorul a castigat mansa secunda a confruntarii cu Gent, scor 2-1, insa a ratat calificarea in turul trei preliminar al Europa League, dupa ce belgienii s-au impus cu 6-3 in partida tur.

Europa League: Mlada Boleslav, adversara FCSB din turul trei preliminar, daca echipa antrenata de Bogdan Andone trece de Alashkert

Mlada Boleslav Cehia) a invins, joi, in deplasare, cu scorul de 3-2 2-1), echipa FC Ordabasy Simkent Kazahstan), in mansa secunda a turului al doilea preliminar al Ligii Europa.

Asa am trait FCSB - Alashkert

Am transmis live text in aceasta pagina returul dintre FCSB si Alashkert din turul preliminar al Europa League. In tur ros-albastrii au castigat, cu 3-0! .

Asa am trait Universitatea Craiova - Honved Budapesta. Un meci haotic decis la 11 metri

De la 19:15 am transmis live text in aceasta pagina returul dintre Universitatea Craiova si Honved Budapesta, meci din turul 2 preliminar al Europa League. In tur a fost 0-0 dupa un meci dominat autoritar de olteni.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2299 seconds )