Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cel mai puternic cutremur din acest an, asta-noapte

România Liberă România Liberă,
Cel mai puternic cutremur din acest an, asta-noapte

Un cutremur puternic s-a produs, noaptea trecuta in zona judetului Galati. Este seismul care s-a res. continuă pe România Liberă

ITALIA: Deficitul va depasi 10% din PIB, cel mai ridicat nivel din ultimii aproape 30 de ani

Guvernul italian a acceptat vineri sa majoreze deficitul public la cel mai ridicat nivel din ultimii aproape 30 de ani, pentru a finanta redresarea in urma pandemiei de coronavirus COVID-19), transmit Reuters si DPA.

Lionel Messi, cel mai bun fotbalist din ultimii 25 de ani, conform revistei FourFourTwo

Argentinianul Lionel Messi, atacantul echipei FC Barcelona, a fost desemnat cel mai bun fotbalist al.

De ce crede Nick Kyrgios ca Novak Djokovic nu este cel mai bun jucator din toate timpurile

Nick Kyrgios este unul dintre personajele aparte ale circuitului ATP, un tip care nu s-a sfiit de-a lungul timpului sa ii critice chiar si pe jucatorii din BIG 3. Australianul a precizat recent ca nu-l uraste pe Novak Djokovic, ca intelege ca oamenii sunt diferiti si ca are un motiv bine intemeiat pentru care nu-l va considera vreodata pe sarb drept cel mai bun din istorie.

Site-ul pe care iti iei adio de la unul dintre cele mai iubite personaje din Casa de Papel

Daca n-ai vazut cel mai recent sezon din Casa de Papel - adica sezonul 4 - atunci poate n-ar trebui sa citesti acest articol pentru ca el contine spoilere. Daca, insa, l-ai vazut, atunci.

CORONAVIRUS |Italia a inregistrat, in ultimele 24 de ore, cel mai mic numar de morti din ultimele sase saptamani

Italia a inregistrat sambata, cel mai mic numardecese din ultimelesase saptamani, provocate de coronavirus. Autoritatile au raportat 415 decese provocatede COVID-19 in.

Cele mai puternice cutremure din ultimii 100 de ani

Un cutremur puternic s-a produs, in aceasta noapte, in zona judetului Galati, fiind resimtit in mai multe orase din estul tarii.

Cel mai tanar pacient mort in Romania din cauza coronavirusului: O femeie de 21 de ani

O femeie de 21 de ani din judetul Vrancea este cel mai tanar pacient decedat in Romania din cauza coronavirusului. Tanara, care era internata inca din 3 aprilie la Spitalul Judetean din Focsani, avea si alte afectiuni.

Cel mai tanar pacient mort din cauza coronavirusului in Romania: Un barbat de 26 de ani

Un barbat de 26 de ani din Mures, care suferea de obezitate, este cel mai tanar deces inregistrat in Romania din cauza coronavirusului. Tanarul fusese internat pe 21 aprilie la Spitalul Judetean Mures, unde a murit doua zile mai tarziu. Barbatul este decesul cu numarul 549 inregistrat in tara noastra din cauza virusului.

Dinu pateaza cel mai bun rezultat din istoria clubului Dinamo: Dezvaluiri socante dupa 36 de ani

Cand sportul romanesc e in coma din cauza coronavirusului, fostul mare fotbalist a provocat un cutremur prin declaratiile sale.

Coronavirusul, mai puternic in zonele poluate. Managerul Institutului M. Nasta: Scade imunitatea si nu ne mai putem apara in fata virusului

Numarul infectarilor cu coronavirus este mai mare in zonele poluate, arata un studiu realizat in Germania, unde 80% dintre cei care au murit traiau in zone poluate.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )