Libnet.ro
UNICEF

13:00

Om de afaceri din Buzau, mort la o luna dupa ce a fost diagnosticat cu COVID-19

Adevărul Adevărul,
Om de afaceri din Buzau, mort la o luna dupa ce a fost diagnosticat cu COVID-19

Omul de afaceri buzoian Ionel Turturica, diagnosticat cu COVID-19, a murit in spitalul Matei Bals, din Bucuresti. Informatia a fost transmisa de familia buzoianului in varsta de 63 de ani, printr-un mesaj cutremurator postat pe Facebook. continuă pe Adevărul

Om de afaceri din Buzau a murit dupa ce s-a luptat cu coronavirusul timp de o luna

Un om de afaceri din Buzau a murit la 63 de ani, dupa ce s-a luptat timp de o luna cu noul coronavirus. Ionel Turturicaa fost transportat recent la Spitalul Matei Bals, din Capitala, dupa ce starea sa de.

Un barbat din Galati a murit dupa ce a fost diagnosticat cu COVID-19, dar si cu meningita West Nile

Barbatul, in varsta de 49 de ani, a fost diagnosticat la Spitalul Judetean Buzau, dar a murit la Spitalul Victor Babes din Capitala, unde a fost transferat, in stare grava.

Trei politisti din Iasi, cercetati penal dupa ce au fost mituiti cu alimente

Fostul sef al Biroului Rutier Iasi si doi agenti de Politie sunt cercetati penal pentru luare de mita in forma continuata. Joi, DNA a dispus inceperea urmaririi penale pentru cei trei politisti, relateaza Mediafax.

Tanarul disparut in Bucegi acum o luna a fost gasit mort, dupa ce ploile i-au adus rucsacul intr-o vale (VIDEO)

Salvamontistii prahoveni au reluat cautarile in cazul turistului disparut acum mai bine de o luna dupa ce ploile au adus la vale rucsacul tanarului. in el se aflau cartea sa de identitate si unele.

Silvio Berlusconi a fost diagnosticat cu covid

Fostul premier italian Silvio Berlusconi a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, miercuri, si va ramane in izolare, dar a promis ca isi va continua activitatile politice, inaintea alegerilor locale care vor avea loc in septembrie, transmite Reuters.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )