Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un barbat din Galati a murit dupa ce a fost diagnosticat cu COVID-19, dar si cu meningita West Nile

Adevărul Adevărul,
Un barbat din Galati a murit dupa ce a fost diagnosticat cu COVID-19, dar si cu meningita West Nile

Barbatul, in varsta de 49 de ani, a fost diagnosticat la Spitalul Judetean Buzau, dar a murit la Spitalul Victor Babes din Capitala, unde a fost transferat, in stare grava. continuă pe Adevărul

Suspect de Covid-19, un barbat din Galati s-a injurat cu jandarmii si s-a ascuns in casa. Trei amenzi intr-o ora

Omul se simtea rau, avea simptome de coronavirus iar iubita lui s-a ingrijorat si a chemat ambulanta. Medicii i-au spus ca este nevoie sa mearga la spital, pentru testare, dar omul a refuzat si s-a incuiat in casa. Jandarmii, chemati sa aplaneze conflictul, l-au luat pe sus pe un prieten al barbatului, care sarise la bataie.

Grav accident pe Drumul de Centura din Galati. Trei persoane au fost ranite in urma ciocnirii frontale a doua autovehicule

Victimele au fost scoase din masini de soferii care circulau in zona. Trei barbati au fost raniti in evenimentul rutier, suferind numeroase traumatisme si plagi.

O fata de 15 ani a murit dupa o provocare pe TikTok

Este privit de multi drept o simpla joaca, dar iata ca TikTok a creat dependenta tinerilor de pe intreg mapamondul, iar acum o fata de 15 ani a murit dupa o provocare primita pe platforma de socializare.

Doi barbati din Caracal, retinuti dupa ce au urcat o femeie in masina, cu forta

Doi barbati din Caracal au fost retinuti pentru lipsire de libertate, amenintare si violare de domiciliu dupa ce au intrat in locuinta unui barbat din Corabia, au urcat-o pe concubina acestuia intr-o masina si apoi au plecat cu femeia impotriva vointei ei intr-o directie necunoscuta, transmite Agerpres.

Un celebru medic a murit dupa ce s-a infectat in spital cu COVID-19. Realizase in Romania primul transplant de maduva

Doctorul Benedek Istvan a realizat numeroase premiere nationale in domeniul medical, printre care si primul transplant de maduva la un bolnav adult in tara. El a murit dupa ce a luat virusul COVID-19 in sectia clinica de Hematologie a Spitalului de Urgenta din Targu Mures.

Tragedie in Muntii Fagarasului: Maiorul Radu Florin Teletin a murit, dupa ce a cazut in gol de la 400 de metri inaltime

Maiorul Radu Florin Teletin a murit dupa ce a suferit un accident pe un traseu montan din muntii Fagarasului. Barbatul a cazut in gol 400 de metri, de pe creasta Arpaselului.

Ce a gasit un barbat din Iasi in Uberul comandat. Erau chiar in fata banchetei din spate

Un barbat din Iasi a avut parte de o experienta mai mult decat placuta, atunci cand a urcat intr-o masina Uber. Surpriza il astepta chiar pe bancheta din spate a masinii. Ce a gasit un tanar din Iasi in masina Uber la care a facut comanda. Se afla chiar pe bancheta din spate Un iesean .

Un barbat din Suceava a vrut sa isi salveze capra din fantana, dar a cazut si el. Omul s-a legat de un picior cu o sfoara pe care nu a mai asigurat-o (FOTO)

Un barbat din judetul Suceava a trecut prin momente grele. Omul nu a dorit decat sa isi salveze capra din fantana, insa o greseala l-a aruncat si pe el in putul dezafectat. El s-a legat de un picior cu o .

Silvio Berlusconi a fost diagnosticat cu covid

Fostul premier italian Silvio Berlusconi a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, miercuri, si va ramane in izolare, dar a promis ca isi va continua activitatile politice, inaintea alegerilor locale care vor avea loc in septembrie, transmite Reuters.

CORONAVIRUS |Primarul minicipiului Bistrita a fost diagnosticat cu COVID-19

Primarul minicipiului Bistrita a fost testat pozitiv pentru infectia cu noul coronavirus. Ovidiu Cretu este internat la Spitalul Judetean de Urgenta din oras, iar prerogativele sale au fost preluate, incepand de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2007 seconds )