Libnet.ro
UNICEF

22:30

Afaceri sub egida mesajului Je Suis Charlie, pe internet

România Liberă România Liberă,
Afaceri sub egida mesajului Je Suis Charlie, pe internet

Numeroase afaceri cu accente funeste, desfasurate sub egida mesajului Je Suis Charlie, au devenit infloritoare pe internet, informeaza site-ul publicatiei franceze Le Monde. continuă pe România Liberă

Afaceri cu accente funeste, bazate pe tragedia de la Charlie Hebdo, infloresc online

Numeroase afaceri cu accente funeste, desfasurate sub egida mesajului Je Suis Charlie, au devenit infloritoare pe Internet, informeaza site-ul publicatiei franceze Le Monde, potrivit Mediafax .

Cine este in spatele hashtag-ului Je suis Charlie, raspandit in intreaga lume

Dupa atentatul de miercuri, in care 12 caricaturisti de la ziarul Charlie Hebdo au fost omorati pentru o imagine ironica cu profetul Mahommed, pe Internet a fost raspandit hashtag-ul Je suis Charlie. Dar de unde a pornit acest slogan?.

FOTO Atentat terorist in Franta. Tinerii au marsaluit pe strazile Clujului purtand afise cu mesajul Je suis Charlie

Sute de persoane, majoritatea studenti francezi si romani, s-au adunat joi, 8 ianuarie, la ora 18. 00, in fata Casei de Cultura a Studentilor din Cluj in semn de solidaritate cu victimele atentatului de la Paris. Manifestantii au venit cu afise pe care scria Je suis CharlieEu sunt Charlie).

Radu Banciu, indignat de preluarea sloganului Je suis Charlie: Mi se pare o blasfemie uluitoare. Sunteti niste ...

Jurnalistul Radu Banciu s-a aratat indignat de faptul ca milioane de oameni si-au atribuit identitatea Je suis Charlie, dupa atentatul terorist de la publicatia franceza Charlie Hebdo, aratand ca acestia.

Atentat terorist in Franta. Presedintele Klaus Iohannis si-a schimbat fotografia profilului de pe Facebook cu mesajul: Je suis Charlie

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, si-a schimbat, miercuri seara, fotografia de profil de pe pagina de Facebook cu mesajul Je suis Charlie, aparut in mediul online, ca eticheta imediat dupa atentatul din Franta si care a fost postat si pe site-ul saptamanalului Charlie Hebdo, unde a avut loc atacul terorist din Franta.

Klaus Iohannis si-a schimbat poza de profil a contului de Facebook cu sloganul Je Suis Charlie (FOTO)

Presedintele Klaus Iohannis si-a schimbat poza de profil a contului sau de Facebook intr-una pe care scrie Je suis Charlie, sloganul scris cu fontul caracteristic revistei de satira franceza, atacata.

Klaus Iohannis si-a schimbat poza de profil pe Facebook cu sloganul de solidaritate Je suis Charlie

Presedintele Klaus Iohannis si-a schimbat miercuri poza de profil pe Facebook cu celebrul Je suis Charlie, sloganul de solidaritate cu victimele atentatului din Paris impotriva saptamanalului umoristic Charlie Hebdo.

Je suis Charlie, mesajul de solidaritate fata de atacul din Franta: Comunitatea a adunat zeci de mii de sustinatori (FOTO)

Internautii au transmis un puternic mesaj de solidarizare in urma atacului terorist de la Paris. Sloganul Je suis Charlie Eu sunt Charlie), scris cu fontul caracteristic revistei de satira, a impanzit.

Cum a reactionat Internetul dupa crimele din Paris: Je suis Charlie, cele mai puternice imagini

Atacul armat din Paris, Franta, a lasat in urma 12 cadavre si o lume care cauta linia intre libertatea de exprimare si abuzul in numele religiei si credintei. Oamenii, mai mult sau mai putin influenti, si-au aratat pe Internet sustinerea fata de atacul din Franta. Jurnalistii si caricaritaristii din intreaga lume au reactionat in propriile [].

FOTOGALERIE Je suis Charlie: Peste 10.000 de oameni s-au adunat in piata Republicii din centrul Parisului, in semn de omagiu fata de victimele atentatului impotriva revistei Charlie Hebdo

Peste 10. 000 de persoane s-au adunat miercuri seara la Paris, in semn de omagiu fata de victimele sangerosului atentat impotriva saptamanalului satiric Charlie Hebdo, scrie AFP.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2761 seconds )