Libnet.ro
UNICEF

05:15

Stefan Mandachi a primit un telefon-surpriza de la Cristina Topescu, in urma cu o luna: Parca voia sa ma convinga sa nu abandonez vreodata cateii

Antena3 Antena3,
Stefan Mandachi a primit un telefon-surpriza de la Cristina Topescu, in urma cu o luna: Parca voia sa ma convinga sa nu abandonez vreodata cateii

Afaceristul suceveanStefan Mandachi,devenit cunoscut in intreaga tara dupa ce a construit primul metru de autostrada din Moldova, a povestit intr-o postare pe Facebook prima si ultima discutie pe care a avut-o cu Cristina Topescu. continuă pe Antena3

Prima reactie a lui Stefan Banica Jr. dupa ce a murit Cristina Topescu. Ce a spus despre fosta lui iubita

Stefan Banica Jr. a primit cu durere vestea ca fosta jurnalista Cristina Topescu a murit. Artistul a postat un mesaj emotionant pe contul personal de Facebook, spunand despre femeia cu care a avut o relatie la inceptul anilor 90 ca a fost un suflet mare si un excelent profesionist in meseria ei. Stefan Banica Jr.

Stefan Mandachi, despre Cristina Topescu: N-am apucat sa ne intalnim, dar parca ne lega o prietenie de-o viata

Antreprenorul sucevean Stefan Mandachi a scris pe contul sau de Facebook ca a fost invitat de Cristina Topescu la o emisiune, insa n-a apucat sa o mai filmeze. El s-a oferit sa aiba grija de cainii realizatoarei TV.

De ce nu s-a casatorit Cristina Topescu niciodata. Era superba in tinerete, dar a recunoscut doar relatia cu Stefan Banica Jr.

Cristina Topescu nu s-a maritat niciodata, desi in anii tineretii era o prezenta absolut rapitoare. Jurnalista s-a stins la 59 de ani, fiind descoperita fara suflare in casa, de catre autoritati, in seara de duminica. Politistii au fost cei care au gasit-o pe fosta prezentatoare, in locuinta din Otopeni. Mai mult, din infomatiile facute publice .

Cum arata Cristina Topescu la inceputul carierei in televiziune. A lucrat impreuna cu Andreea Esca la PRO TV

Cristina Topescu a murit, la varsta de 59 de ani. Politistii au gasit-o, duminica seara, in locuinta sa din orasul Otopeni. Ea a fost corespondent, prezentator de stiri si moderator de emisiuni, iar colegii de breasla au primit cu durere vestea trecerii in nefiinta. Cum arata Cristina Topescu la inceputul carierei in televiziune Cristina Topescu .

De ce a murit Cristina Topescu si cand a avut loc decesul. Primele informatii oferite de medicii legisti

Cristina Topescu a murit in urma cu 15 zile, fiind gasita duminica seara de politisti in casa sa din orasul Otopeni. Cauza decesului nu a fost inca stabilita cu exactitate de catre medicii legisti. Din primele date, fosta prezentatoare ar fi murit in somn, in urma unui infarct. De ce a murit Cristina Topescu si .

Cristina Topescu va fi incinerata miercuri. Cine a luat decizia de ultima ora

Cristina Topescu va fi incinerata, miercuri, 15 ianuarie, in cadrul unei slujbe care urmeaza sa fie oficializata la Crematoriul Uman. Fosta vedeta TV a murit, in urma cu doua saptamani si a fost gasita de politisti, duminica seara, in locuinta sa din orasul Otopeni. Cristina Topescu va fi incinerata in cursul acestei seri, in jurul .

Ce s-a intamplat intre Cristina Topescu si fratele ei vitreg, cand Cristi a incercat sa o ajute. Un apropiat face dezvaluiri

Cristina Topescu a decedat cu aproape trei saptamani in urma, la varsta de 59 de ani. Multi dintre apropiatii sai sustin ca fratele ei vitreg, Cristi, ar fi incercat sa o ajute, dar aceasta s-a stins singura, inainte de Revelion. Autoritatile au anuntat duminca faptul ca a fost deschisa o ancheta in cazul mortii jurnalistei, .

Decizie de ultima ora: Cristina Topescu va fi incinerata miercuri

Cristina Topescu ar urma sa fie incinerata miercuri, 15 ianuarie, potrivit surselor Antena 3. De asemenea, va fi oficializata si o slujba la Crematoriul Uman.

Cand ar fi murit jurnalista Cristina Topescu. Cauza este inca necunoscuta

Jurnalista Cristina Topescu a murit la varsta de 59 de ani, fiind descoperita in urma apelului la 112 al unei prietene. Vedeta avea perioade cand nu dadea niciun semn apropiatilor.

Omul care a vazut-o pe Cristina Topescu in ultimele ei zile de viata: Nimic nu anunta acest eveniment tragic

Medicul Horatiu Moldovan,secretar de stat in Ministerul Sanatatii, a declarat ca Cristina Topescu, consiliera pe probleme de comunicare in cadrul Ministerului, a fost gasita moarta in casa de catre politisti, dupa ce vecinii au alertat autoritatile. Decesul ar fi survenit in urma cu mai multe zile.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )