Libnet.ro
UNICEF

20:45

De ce nu ar fi putut sa se sinucida Cristina Topescu. Ce a dezvaluit acum un psiholog despre starea ei

Playtech Playtech,
De ce nu ar fi putut sa se sinucida Cristina Topescu. Ce a dezvaluit acum un psiholog despre starea ei

De la anuntul decesului jurnalistei Cristina Topescu, multa lume si-a pus intrebarea daca este vorba despre un suicid sau daca altele au fost cauzele decesului. Psihologul Lorena Diaconescu a incercat sa explice care ar fi motivele reale ale disparitiei premature a jurnalistei. De ce nu ar fi putut sa se sinucida Cristina Topescu intr-un interviu . continuă pe Playtech

Visul pe care nu l-a putut realiza Cristina Topescu: Mi-am dorit. Nu am fost lasata

Cristina Topescu a dezvaluit, intru-un interviu, regretul pe care l-a avut pentru ca nu a putut sa isi indeplineasca un vis.

Prima reactie a lui Stefan Banica Jr. dupa ce a murit Cristina Topescu. Ce a spus despre fosta lui iubita

Stefan Banica Jr. a primit cu durere vestea ca fosta jurnalista Cristina Topescu a murit. Artistul a postat un mesaj emotionant pe contul personal de Facebook, spunand despre femeia cu care a avut o relatie la inceptul anilor 90 ca a fost un suflet mare si un excelent profesionist in meseria ei. Stefan Banica Jr.

VIDEO Cristina Topescu - ultimul interviu la TVR 1, despre Revolutia din 1989

TVR1 a prezentat ultimul interviu realizat cu jurnalista Cristina Topescu, in data de 22 decembrie 2019, in care aceasta povesteste cum a trait Revolutia din 1989. in interviul acordat jurnalistei TVR Camelia Csiki, Cristina Topescu povesteste cum a fost eliberata din inchisoare pe 19 decembrie 1989 si cum a iesit pe strazi alaturi de fratele ei.

De ce nu ar fi putut Cristina Topescu sa se sinucida. Explicatia unui psiholog

Cristina Topescu a murit. Speculatiile privind cauzele decesului uneia dintre cele mai indragite jurnaliste nu au intarziat sa apara. Dupa ce a fost descoperita fara viata in casa in care locuia singura, despre Cristina Topescu s-a vorbit in spatiul public si despre posibilitatea unei sinucideri. Un psiholog a explicat la B1 TV de ce nu crede ca fiica lui Cristian Topescu si-ar fi luat viata.

De ce nu ar fi putut Cristina Topescu sa se sinucida. Psiholog: Nu-si lasa de izbeliste animalele pe care le iubea nespus!

Cristina Topescu a murit. Speculatiile privind cauzele decesului uneia dintre cele mai indragite jurnaliste nu au intarziat sa apara. Dupa ce a fost descoperita fara viata in casa in care locuia singura, despre Cristina Topescu s-a vorbit in spatiul public si despre posibilitatea unei sinucideri.

Cristina Topescu ar fi suferit de depresie. Ce spune medicul Monica Pop despre moartea vedetei

Cristina Topescu a fost gasita fara suflare in locuinta sa, dupa ce apropiatii nu au mai putut lua legatura cu aceasta timp de 3 saptamani. Momentan nu este cunoscuta cu exactitate cauza mortii, urmand sa se faca o expertiza medicala in acest sens. Politia a mai transmis ca pe trupul neinsufletit al Cristinei Topescu nu au fost gasite urme de violenta.

De ce boala suferea Cristina Topescu. Medicul Monica Pop a dezvaluit diagnosticul crunt

Cristina Topescu a murit duminica, 12 ianuarie. O vecina a alertat politia cu privire la faptul ca nu o mai vazuse pe aceasta de trei saptamani. Persoana decedata nu prezenta urme vizibile de violenta. Medicul Monica Pop a dezvaluit diagnosticul crunt. De ce boala suferea Cristina Topescu? Cristina Topescu a murit duminica, 12 ianuarie, la .

Ce decizie a luat Antena 3, dupa ce CTP a dezvaluit cum a fost tratata Cristina Topescu cand lucra pentru trust

Dupa ce Cristian Tudor Popescu a criticat Antena 3 pentru reactiile pe care jurnalistii le-au oferit dupa moartea Cristinei Topescu, postul de televiziune la care a lucrat fosta prezentatoare a luat decizia de a afisa in alb si nebru toate fotografiile de pe site-ul de stiri, in semn de doliu. Antena 3 a schimbat afisarea .

Cristina Topescu mai are doi frati, vitregi. Cine sunt copiii lui Cristian Topescu

Duminica seara, agentii de la Inspectoratul de Politie Ilfov au relatat ca au fost solicitati de catre vecini sa vada ce se intampla cu Cristina Topescu. Jurnalista nu mai fusese vazuta de trei saptamani si moartea sa a fost confirmata, pe 12 decembrie, de catre oamenii legii. Chemati la fata locului, acestia au putut doar .

Cristina Topescu va fi incinerata fara inima. De ce au luat medicii decizia socanta

Cristina Topescu, reputata jurnalista, a fost descoperita moarta duminica, in data de 12 ianuarie 2020. Desi medicii legisti nu au putut stabili inca cauza exacta a mortii, se pare ca jurnalista ar fi murit inca de la finalul anului trecut. Cristina Topescu va fi incinerata fara inima Potrivit bugetul. ro, fiica regretatului comentator sportiv, Cristian Topescu, .

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )