Libnet.ro
UNICEF

18:45

Cristina Topescu suferea de o afectiune inspaimantatoare! A povestit totul chiar ea! Aveam senzatia ca ma sfarsesc, ca ma duc!

Antena3 Antena3,
Cristina Topescu suferea de o afectiune inspaimantatoare! A povestit totul chiar ea! Aveam senzatia ca ma sfarsesc, ca ma duc!

Jurnalista Cristina Topescu a vorbit, intr-un interviu acordat Sandei Nicola, despre o afectiune inspaimantatoare cu care s-a confruntat mult timp. continuă pe Antena3

Cristina Topescu, gasita moarta in casa. Suferea de ani buni de depresie. Totul despre aceasta boala

Cristina Topescu a fost gasita moarta in casa, duminica seara, dupa ce o femeie, apropiata a acesteia, a sunat la 112. Se pare ca fosta vedeta TV era moara de mai bine de 3 saptamani. Autoritatile au gasit-o fara suflare, in pat. Se pare ca jurnalista suferea de depresie de mai multi ani. Moartea tatalui a afectat-o extrem de tare.

Cristina Topescu, doborata de depresie dupa moartea tatalui sau?

Chiar daca nu au fost gasite urme de violenta asupra ei si se presupune ca a murit in somn, din cauze naturale, motivul decesului Cristinei Topescu este inca pus sub semnul intrebarii. Mai ales ca, s-ar parea, regretata jurnalista suferea de depresie dupa moartea tatalui sau.

De ce boala suferea Cristina Topescu. Medicul Monica Pop a dezvaluit diagnosticul crunt

Cristina Topescu a murit duminica, 12 ianuarie. O vecina a alertat politia cu privire la faptul ca nu o mai vazuse pe aceasta de trei saptamani. Persoana decedata nu prezenta urme vizibile de violenta. Medicul Monica Pop a dezvaluit diagnosticul crunt. De ce boala suferea Cristina Topescu? Cristina Topescu a murit duminica, 12 ianuarie, la .

Cristina Topescu a murit. Ce marturisire i-a facut jurnalista tatalui ei, la primul interviu pe care i l-a luat

Prezentatoarea Cristina Topescu a murit, la doar 59 de ani. Anuntul a fost facut duminica seara, de surse din apropierea familiei. intr-un interviu cu tatal ei, realizat la Antena 3, jurnalista marturisea ca suferea atunci cand televiziunea i-l rapea pe celebrul comentator sportiv, Cristian Topescu.

Stefan Mandachi a primit un telefon-surpriza de la Cristina Topescu, in urma cu o luna: Parca voia sa ma convinga sa nu abandonez vreodata cateii

Afaceristul suceveanStefan Mandachi,devenit cunoscut in intreaga tara dupa ce a construit primul metru de autostrada din Moldova, a povestit intr-o postare pe Facebook prima si ultima discutie pe care a avut-o cu Cristina Topescu.

Asta SCHIMBA TOTUL! Acesta este ADEVARATUL MOTIV al MORTII jurnalistei CRISTINA TOPESCU!

Moartea indragitei jurnaliste Cristina Topescu a socat intreaga tara! Cristina avea 59 de ani si locuia singura, in casa sa din Otopeni. Jurnalista a fost gasita moarta dupa ce vecinii au sunat la 112 pe.

Unde va fi ingropata Cristina Topescu. Ce a facut jurnalista la mormantul tatalui ei chiar de Sarbatori

Cristina Topescu a murit duminica, 12 ianuarie, la 59 de ani. Unde va fi ingropata jurnalista? Ce a facut fosta prezentatoare de televiziune la mormantul tatalui ei chiar de Sarbatori? Unde va fi ingropata Cristina Topescu? Disparitia brusca a Cristinei Topescu a socat o tara intreaga. indragita prezentatoare de televiziune a murit intr-un mod fulgerator.

Sanda Nicola, confesiune emotionanta despre Cristina Topescu: Am inteles atunci dimensiunea singuratatii ei

Jurnalista Sanda Nicola a scris un text emotionant in care a povestit o ultima intalnire pe care a avut-o cu jurnalista Cristina Topescu si deplange faptul ca televiziunile nu au mai avut loc pentru ea.

Cine a fost dragostea vietii regretatei jurnaliste Cristina Topescu. Ce drama a trait in ultimii 2 ani prezentatoarea TV

Cristina Topescu a murit. Regretata jurnalista iubea animalele, iar toata viata si-a dedicat-o necuvantatoarelor care ii erau cei mai buni prieteni. Medicul oftalmolog Monica Pop a povestit duminica seara, intr-o interventie la Romania TV, despre cea care i-a fost prietena timp de mai multi ani, dar care s-a stins in singuratate.

Noi detalii despre MOARTEA Cristinei Topescu! ULTIMA iNREGISTRARE AUDIO arunca totul in aer: ASTA MA OMOARA CU ZILE!

Noi detalii socante ies la iveala in legatura cu ultimele clipe traite de Cristina Topescu, gasita fara suflare in locuinta sa duminica noaptea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2538 seconds )