Libnet.ro
UNICEF

18:00

Aferim!, filmul cu cele mai mari incasari in 2015

România Liberă România Liberă,
Aferim!, filmul cu cele mai mari incasari in 2015

Un western balcanic - Aferim! -, un thriller politic - De ce eu? - si o Poveste de dragoste, dar si trei debuturi in regia de lungmetraj se numara printre filmele romanesti care au avut cele mai mari incasari in cinematografele din Romania in 2015, fiind vizionate de sute de mii de spectatori. continuă pe România Liberă

Pe ce filme au dat romanii bani in 2015: topul productiilor cu cele mai mari incasari in cinematografele din Romania

Furios si iute 7 este liderul filmelor cu cele mai mari incasari generate in cinematografele romanesti in anul 2015, cu peste 11 milioane de lei, din clasament facand parte si animatia Minionii, dar si lungmetraje SF precum Jurassic World si Star Wars: Trezirea Fortei.

Top 10 filme romanesti cu cele mai mari incasari in 2015 VIDEO

Anul acesta a fost unul prolific pentru cinematografia romaneasca, daca ne raportam la anii trecuti, cand cel mult 3-4 productii reuseau sa ajunga pe marile ecrane. De data aceasta, nu mai putin de zece filme romanesti au incasari de ordinul zecilor de mii de lei, primele cinci avand chiar incasari de ordinul sutelor de mii de lei.

Cele mai controversate reclame fashion in 2015

In 2015 s-au lansat numeroase campanii fashion care au mizat pe mesaje controversate sau apeland la vedete din industria muzicii sau a modei. Iata cele mai controversate reclame fashion in 2015.

Cele mai frumoase rochii de mireasa purtate de vedete in 2015

Anul 2015 a fost plin de nunti celebre. Pe langa locatiile de vis si aranjamentele florale impresionante, rochiile de mireasa purtate de celebrele mirese au atras toate privirile. Iata cele mai reusite modele.

Cele mai surprinzatoare schimbari de look ale vedetelor in 2015

Nu putine au fost momentele surprinzatoare in care vedetele si-au facut aparitia in public cu o noua tunsoare, o noua culoare a parului sau o noua coafura. Iata care au fost cele mai surprinzatoare schimbari de look ale vedetelor in 2015 .

Care sunt cele mai bune albume pop din 2015

Albume semnate de Madonna, Florence + The Machine, Adele si Lana Del Rey se afla printre cele mai bune 20 de discuri pop ale anului 2015, potrivit unui clasament intocmit de revista Rolling Stone.

Top 10 cele mai induiosatoare reclame de Craciun in 2015. Le stiai? VIDEO

Clipurile pregatite de campanile publicitare pentru Craciun sunt, de cele mai multe ori, cele mai emotionante reclame din timpul anului, scrie europafm. ro. Brandurile din intreaga lume mizeaza pe faptul ca.

Care au fost cele mai furate carti din librarii in 2015

O inedita analiza a Mediafax face referire la cele mai furate carti din magazinele romanesti, in decursul anului 2015. Printre victime se afla doua volume care au legatura cu Palatul Cotroceni,. Este vorba despre volumele Cronica de Cotroceni, de Adriana Saftoiu si Pas cu pas, de Klaus Iohannis. De unde poate veni ideea ca hotii au si ei preferintele lor fine.

HTC One X9 este unul dintre cele mai accesibile telefoane ale taiwanezilor

Taiwanezii au lansat noul HTC One X9, unul dintre cele mai accesibile telefoane din portofoliul lor. Din punct de vedere financiar, taiwanezii de la HTC nu se descurca excelent in prezent. Va spuneam in trecut ca2015a fost un andezastruos pentru companie, care a inregistrat unele pierderi considerabile. Raportat la situatia din 2014, incasarile totale ale [].

La pedale: Cele mai tari 10 biciclete din lume

Putine lucruri sunt pe lume mai frumoase decat mersul pe bicicleta. Chiar si in era cailor putere, bicicleta ramane un instrument la indemana oricui pentru a merge liber, pe propriile puteri. An de an se lanseaza zeci de modele, de la cele simple si usoare la cele electrice care costa si merg mai repede decat o masina. Iata cele mai tari 10 biciclete din lume.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )