Libnet.ro
UNICEF

20:15

HTC One X9 este unul dintre cele mai accesibile telefoane ale taiwanezilor

Playtech Playtech,
HTC One X9 este unul dintre cele mai accesibile telefoane ale taiwanezilor

Taiwanezii au lansat noul HTC One X9, unul dintre cele mai accesibile telefoane din portofoliul lor. Din punct de vedere financiar, taiwanezii de la HTC nu se descurca excelent in prezent. Va spuneam in trecut ca2015a fost un andezastruos pentru companie, care a inregistrat unele pierderi considerabile. Raportat la situatia din 2014, incasarile totale ale []. continuă pe Playtech

Craciunul de anul acesta, unul dintre cele mai calduroase din istoria masuratorilor meteorologice. In New York se poarta doar tricouri, la Moscova rusii au renunta la caciula

Acest Craciun va ramane in memorie ca unul dintre cele mai calduroase din istorie, termometrele indicand temperaturi-record in Europa, dar si in America, relateaza Le Figaro, preluat de Mediafax.

Craciunul de anul acesta, unul dintre cele mai calduroase din istoria masuratorilor meteorologice. In New York se poarta doar tricouri, la Moscova rusii au renuntat la caciula

Acest Craciun va ramane in memorie ca unul dintre cele mai calduroase din istorie, termometrele indicand temperaturi-record in Europa, dar si in America, relateaza Le Figaro, preluat de Mediafax.

Craciunul din acest an, unul dintre cele mai calde din istorie

Acest Craciun va ramane in memorie ca unul dintre cele mai calduroase din istorie, termometrele indicand temperaturi-record in Europa, dar si in America, noteaza Le Figaro in editia electronica de vineri.

Panica la Londra. Una dintre cele mai mari strazi din capitala Marii Britanii, evacuata

O strada din Londra a fost evacuata dupa ce oamenii care treceau prin zona au observat o masina suspecta, abandonata intr-un loc nepermis. Regent Street este una dintre cele mai aglomerate artere din capitala.

Achizitie de marca la Guvern: Mihai Ghyka, unul dintre cei mai respectati executivi romani, devine secretar de stat la Ministerul Culturii

Mihai Ghyka, unul dintre cei mai respectati executivi romani, a fost numit secretar de stat la Ministerul Culturii, potrivit unei decizii a premierului publicata in Monitorul Oficial. Mihai Ghyka a fost presedinte si manager general al Bergenbier Romania, apoi a fost directorul comercial pe segmentul rezidential al Vodafone Romania. Mihai Ghyka a fondat apoi o companie de consultanta in marketing, Dalprincipe Consulting.

Business Report: Semne bune anul are. Zona euro incheie 2015 intr-o nota pozitiva; Vrei o casa? Care sunt cele mai accesibile oferte bancare; Unde va fi deschis cel mai mare Mega Image din Romania

Frank Timis cere despagubiri uriase statului african Burkina Faso. Pan African Minerals, o unitate a conglomeratului minier detinut de milionarul. Inca un an de agonie pentru imprumutatii care nu-si mai pot plati ratele. Anul 2015 a fost unul extrem de greu pentru multi dintre cei care.

Studiu: Romania, ferita de amenintari teroriste. Care sunt cele mai periculoase tari

Un studiu realizat de Institutul pentru Economie si Pace precizeaza ca Romania este una dintre cele mai ferite tari din Europa, in fata pericolului terorist, in timp ce Bulgaria si Ucraina conduc topul tarilor cu grad ridicat de pericol .

Unul dintre cei mai tineri premieri din Europa a demisionat

Premierul georgian, Irakli Garibasvili, si-a anuntat miercuri demisia, spre surpriza generala, in timp ce coalitia aflata la putere incearca sa-si intareasca popularitatea in vederea alegerilor legislative din 2016, informeaza AFP, citata de Agerpres.

Filme de Craciun: cele mai frumoase productii pe care trebuie sa le vedeti de sarbatori VIDEO

Sarbatorile de iarna sunt un prilej bun pentru a petrece timp cu familia, iar, dupa ce ati despachetat cadourile si ati luat masa impreuna, una dintre cele mai la indemana variante este vizionarea unui film specific acestei perioade. in acest sens, va prezentam o lista a celor mai frumoase si apreciate filme de Craciun.

Mesaje de Craciun: cele mai frumoase urari pentru cei dragi

Traficul prin mesageria scrisa se supraaglomereaza in aceste zile, casuta de mesaje de pe adresa personala sau de serviciu de email se umple de mesaje, iar pe retelele de socializare abunda poze dintre cele mai diverse cu urari si imagini de sezon.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )