Libnet.ro
UNICEF

13:15

AFP, a treia cea mai mare agentie de presa din lume, in criza dupa o interventie a guvernului francez

B1 B1,
AFP, a treia cea mai mare agentie de presa din lume, in criza dupa o interventie a guvernului francez

Emmanuel Hoog, cel care conduce France Presse inca din 2010, spera miercurea trecuta sa-si asigure un nou mandat la sefia agentiei de presa. Sperantele lui s-au naruit insa, cand a primit un telefon chiar de. continuă pe B1

Cea mai mare atractie turistica din Franta a fost evacuata. Un barbat a amenintat politistii

Autoritatile franceze au informat ca au evacuat una dintre cele mai mari atractii turistice din Franta, castelul Mont Saint-Michel, duminica, dupa ce un individ ar fi amenintat politistii, relateaza site-ul ag.

Ferma de pui din cea mai mare comuna a tarii se poate redeschide dupa o sentinta a instantei. Ce declaratii face primarul Florestiului pe Facebook

Curtea de Apel Cluj a decis, printr-o sentinta definitiva, joi, 19 aprilie, ca ferma de pui din Floresti, cea mai mare comuna din tara, poate fi redeschisa.

Vesti proaste pentru romanii cu credite. ROBOR la trei luni a urcat la cea mai mare valoare din ultimele cinci luni

Indicele ROBOR la trei luni, in functie de care se calculeaza costul creditelor in lei cu dobanda variabila, a urcat luni pe piata interbancara la nivelul de 2,22%, de la 2,13% cat era vineri, reiese din datele.

Echipa in premiera, la cea mai mare impadurire din Romania. Carmen Avram: imi place sa fiu acolo unde se face istoria

La evenimentul din Parcul Eroilor a venit si Carmen Avram, realizator in premiera, care a plantata plantat trei stejari si toti au fost dedicati eroilor de la Marasesti. Unul este pentru.

Deutsche Bank a transferat, din greseala, 28 de miliarde de euro

Deutsche Bank, cea mai mare banca comerciala din Germania, a recunoscut ieri ca a transferat din greseala 28 de miliarde de euro in cursul unei operatii de rutina, o suma mai mare decat intreaga sa valoare de piata, transmite AFP.

Cea mai batrna persoana din lume a murit la vrsta de 117 ani

Japoneza Nabi Tajima, considerata cea mai varstnica persoana din lume, a murit sambata la varsta de 117 ani, a informat duminica un oficial japonez, citat de AFP si DPA, preluate de Agerpres.

Ministrul Educatiei:Repartizarea locurilor bugetate este preliminara si va fi corectata ntr-o mica masura la licenta, mai mare la master si relativ considerabila la doctorat, dar dupa ce vom vedea admiterea din acest an

Ministrul Educatiei, Valentin Popa, a declarat, luni, in cadrul unei conferinte de presa ca repartizarea locurilor bugetate este preliminara si ca va fi corectata intr-o mica masura la licenta, mai mare la master si relativ considerabila la doctorat, dar dupa ce vom vedea admiterea din acest an, pentru ca nu stim cati absolventi de liceu vor lua bacul, cati vor ramane in tara. Potrivit acestuia, exista premiza de a suplimenta numarul de locuri la doctorat cu aproximativ 10 la suta, in toamna, dupa admitere, pentru ca uzual, universitatile solicita transformari. De asemenea, acesta a semnalat ca exista o activitate manageriala deficitara in anumite universitati, respectiv o discrepanta majora intre numarul de studenti inmatriculati si numarul de locuri bugetate alocate in ultimii trei ani, dand ca exemplu Universitatea Bucuresti.

Poveste de Guinness World Records: Sase romani au gatit cea mai mare portie de fishchips din lume

Wall-Street. ro a stat de vorba cu doi dintre cei sase romani, toti angajati ai companiei Genting Casinos UK Ltd, care opereaza Resorts World Birmingham, care au gatit cea mai mare portie de fishchips din lume, omologata astfel de catre Guinness.

Surse FT: Discutiile privind achizitia de catre Vodafone a retelelor Liberty Global din Germania si Europa de Est ar fi n faza finala/Tranzactia ar putea atinge 16,5 miliarde de euro

Discutiile privind achizitia de catre grupul britanic Vodafone a retelelor de cablu ale Liberty Global din Germania si Europa de Est ar fi in faza finala si un acord ar putea fi incheiat in urmatoarele doua saptamani, potrivit unor surse apropiate negocierilor, citate de Financial Times. Daca va avea loc, tranzactia ar putea ajunge la aproximativ 16,5 miliarde de euro, inclusiv datoriile, si ar fi cea mai mare tranzactie telecom din ultimii 5 ani.

Care este cea mai fericita perioada a casniciei: primii 7 ani sunt decisivi

Daca mariajul vostru a trecut de primii 7 ani, cea mai buna perioada abia acum urmeaza, spun cercetatorii americani care au realizat un studiu privind nivelul fericirii pe parcursul anilor de casnicie.

ştiri de la B1

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )