Libnet.ro
UNICEF

19:45

Un agent de paza din Timisoara a fost prins in flagrant in timp ce astepta doua copile acasa pentru a intretine relatii sexuale cu ele

Antena3 Antena3,
Un agent de paza din Timisoara a fost prins in flagrant in timp ce astepta doua copile acasa pentru a intretine relatii sexuale cu ele

Un barbat de 41 de ani, din Remetea Mare, agent de paza, a fost capturat de politistii de la Crima Organizata Timisoara, dupa ce a fost monitorizat in cadrul unei anchete DIICOT pentru. continuă pe Antena3

Un pedofil din Timisoara a fost prins in flagrant dupa ce si-a dat intalnire cu doua fetite pe Facebook: A intrebat-o daca vrea sa invete anatomie si...

Un barbat de 41 de ani, din Remetea Mare, agent de paza, a fost capturat de politistii de la Crima Organizata Timisoara, dupa ce a fost monitorizat in cadrul unei anchete DIICOT pentru.

Un barbat din Iasi a fost prins conducand prin Arad fara permis

Un barbat de 33 de ani, din judetul Iasi, a fost prins ieri, de politistii aradeni, in timp ce conducea un autoturism, fara a detine permis de conducere.

Pedofilul din lift a fost prins. Barbatul si-a recunoscut fapta

Pedofilul din lift, care saptamana trecuta a agresat sexual doi copii, un baiat de 9 ani si pe sora lui de numai 4 ani, a fost prins luni de politistii bucuresteni. Potrivit anchetatorilor, barbatul si-a recunoscut deja fapta. Peste 50 de persoane au sunat in ultimele zile la 112 pentru a sesiza ca l-au vazut pe suspect. Asta, dupa ce Politia Capitalei a dat publicitatii imagini cu el.

UPDATE Barbatul care ar fi agresat doi copii intr-un lift a fost prins / Acesta este politist la Rutiera si ar avea o fiica majora

Un barbat suspectat in cazul agresarii sexuale a celor doi copii in liftul unui bloc din cartierul Drumul Taberei a fost prins de politisti dupa trei zile de cautari. Barbatul a fost prins luni si a fost dus la Politie pentru audieri, informeaza news. ro. 29 Conform unor surse judiciare citate de news. ro, barbatul, Eugen Stan, lucreaza la Brigada Rutiera a Capitalei din august 2010. Inainte de a lucra la Brigada Rutiera, barbatul a fost angajat al Jandarmeriei. El este casatorit si are o fiica majora. 14 Barbatul ar fi agent la Brigada Rutiera si ar fi fost recunoscut de catre colegii sai.

UPDATE Barbatul care ar fi agresat doi copii intr-un lift a fost prins / Acesta ar fi politist la Rutiera

Un barbat suspectat in cazul agresarii sexuale a celor doi copii in liftul unui bloc din cartierul Drumul Taberei a fost prins de politisti dupa trei zile de cautari. Barbatul a fost prins luni si a fost dus la Politie pentru audieri, informeaza news. ro.

Amendat dupa ce a fost prins ca transporta 120 litri de motorina fara acte

Un barbat din Calarasi a fost amendat de politisti si a ramas si fara motorina pe care o transporta, dupa ce a fost prins in trafic fara acte care sa dovedeasca provenienta marfii.

PEDOFILUL din Capitala A FOST PRINS! INDIVIDUL a recunoscut AGRESIUNEA DIN LIFT!

Dupa 3 zile de cautari, politistii au reusit sa il prinda pe barbatul care a hartuit sexual doi minori in liftul unui bloc din Drumul Taberei. Conform primelor informatii furnizate de Digi24, b.

Doua dosare penale pentru instigare publica, deschise de politisti dupa postari despre protestele din Timisoara pe retelele de socializare

Politistii de investigatii criminale din cadrul IPJ Timis, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe langa Judecatoria Timisoara, au anuntat ca fac cercetari in doua dosare penale pentru infractiuni de instigare publica, dupa postari pe retelele de socializare legate de protestele din Timisoara, relateaza News. ro.

Pedofilul care a abuzat sexual doi copii in lift a fost prins. Barbatul si-a recunoscut faptele. Informatii socante: Este agent la Politia Rutiera - (GALERIE FOTO)

Update: Potrivit unui site de stiri, pedofilul este un agent la Politia Rutiera. Update: Barbatul suspectat de pedofilie a recunoscut ca el este in imagini. Individul si-a recunoscut faptele. Barbatul a.

Pedofilul care a abuzat sexual doi copii in lift a fost prins. Barbatul si-a recunoscut faptele in fata anchetatorilor. Informatii socante despre pedofil: Este agent la Politia Rutiera

Update: Potrivit unui site de stiri, pedofilul este un agent la Politia Rutiera. Update: Barbatul suspectat de pedofilie a recunoscut ca el este in imagini. Individul si-a recunoscut faptele. Barbatul a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )