Libnet.ro
UNICEF

23:45

UPDATE Barbatul care ar fi agresat doi copii intr-un lift a fost prins / Acesta ar fi politist la Rutiera

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Barbatul care ar fi agresat doi copii intr-un lift a fost prins / Acesta ar fi politist la Rutiera

Un barbat suspectat in cazul agresarii sexuale a celor doi copii in liftul unui bloc din cartierul Drumul Taberei a fost prins de politisti dupa trei zile de cautari. Barbatul a fost prins luni si a fost dus la Politie pentru audieri, informeaza news. ro. continuă pe Hotnews

UPDATE Barbatul care ar fi agresat doi copii intr-un lift a fost prins / Acesta este politist la Rutiera si ar avea o fiica majora

Un barbat suspectat in cazul agresarii sexuale a celor doi copii in liftul unui bloc din cartierul Drumul Taberei a fost prins de politisti dupa trei zile de cautari. Barbatul a fost prins luni si a fost dus la Politie pentru audieri, informeaza news. ro. 29 Conform unor surse judiciare citate de news. ro, barbatul, Eugen Stan, lucreaza la Brigada Rutiera a Capitalei din august 2010. Inainte de a lucra la Brigada Rutiera, barbatul a fost angajat al Jandarmeriei. El este casatorit si are o fiica majora. 14 Barbatul ar fi agent la Brigada Rutiera si ar fi fost recunoscut de catre colegii sai.

Barbatul suspectat ca a agresat doi copii in liftul unui bloc din sectorul 6 al Capitalei, retinut pentru 24 de ore

Barbatul care a agresat, vineri dimineata, doi copii in liftul unui bloc din Bucuresti a fost retinut luni pentru 24 de ore, dupa mai multe ore de audieri, anunta News. ro. El a fost prins de politisti luni dimineata. Agresorul este politist in cadrul Brigazii Rutiere a Capitalei, iar la audieri a recunoscut faptele.

Ce pedeapsa risca politistul pedofil dupa ce a agresat doi copii in lift

Politistul pedofil a ingrozit o tara intreaga cu fapta sa. Acesta a fost arestat prevenitiv si risca ani grei de inchisoare dupa ce a abuzat de doi copii minori in.

Alerta in Capitala: Sute de politisti, pe urmele pedofilului care a agresat doi copii (VIDEO)

Pedofilul care a agresat doi copii de 5, respectiv 9 ani, umbla liber si nestingherit prin Bucuresti. Aproape 300 de politisti il cauta pe barbatul care a agresat sexual doi frati in liftul unui bloc.

Cinci suspecti audiati de Politie in cazul pedofilului care a agresat doi copii intr-un lift. Portretul-robot, impartit locuitorilor din Drumul Taberei

Oficialii Politiei Capitalei au prezentat detalii in cazul barbatului care vineri, 5 ianuarie, a agresat sexual doi copii intr-un lift al unui bloc din cartierul bucurestean Drumul Taberei.

Pedofilul care a abuzat sexual doi copii in lift este politist. Mama micutilor: Nu mai pot, tremur toata

Pedofilul care a abuzat sexual doi copii in lift a fost prins. Barbatul este de peste zece ani in Politia Romana si a fost recunoscut de colegii sai. Nu mai pot tremur toata, m-a luat.

Pedofilul care a abuzat sexual doi copii in lift este politist. Cum a putut trece neobservat

Pedofilul care a abuzat sexual doi copii in lift a fost prins, este divortat si are o fata de 22 de ani. Barbatul este de peste zece ani in Politia Romana si le-a declarat politistilor ca.

Pedofilul care a abuzat sexual doi copii in lift a fost prins. Barbatul si-a recunoscut faptele. Informatii socante: Este agent la Politia Rutiera - (GALERIE FOTO)

Update: Potrivit unui site de stiri, pedofilul este un agent la Politia Rutiera. Update: Barbatul suspectat de pedofilie a recunoscut ca el este in imagini. Individul si-a recunoscut faptele. Barbatul a.

Pedofilul care a abuzat sexual doi copii in lift a fost prins. Barbatul si-a recunoscut faptele in fata anchetatorilor. Informatii socante despre pedofil: Este agent la Politia Rutiera

Update: Potrivit unui site de stiri, pedofilul este un agent la Politia Rutiera. Update: Barbatul suspectat de pedofilie a recunoscut ca el este in imagini. Individul si-a recunoscut faptele. Barbatul a.

FOTO Noi imagini cu barbatul care a agresat sexual doi copii din Drumul Taberei. Procurorii au extins cercetarile si la alte zone din Bucuresti

Procurorii au dat publicitatii noi imagini cu barbatul care a agresat sexual doi copii in liftul unui bloc din Drumul Taberei si au extins cercetarile si la alte zone din Bucuresti in care agresorul a fost prezent, relateaza Agerpres. Au fost facute cercetari pe 50 de strazi si in 200 de blocuri.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )