Libnet.ro
UNICEF

07:15

UPDATE Barbatul care ar fi agresat doi copii intr-un lift a fost prins / Acesta este politist la Rutiera si ar avea o fiica majora

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Barbatul care ar fi agresat doi copii intr-un lift a fost prins / Acesta este politist la Rutiera si ar avea o fiica majora

Un barbat suspectat in cazul agresarii sexuale a celor doi copii in liftul unui bloc din cartierul Drumul Taberei a fost prins de politisti dupa trei zile de cautari. Barbatul a fost prins luni si a fost dus la Politie pentru audieri, informeaza news. ro. 29 Conform unor surse judiciare citate de news. ro, barbatul, Eugen Stan, lucreaza la Brigada Rutiera a Capitalei din august 2010. Inainte de a lucra la Brigada Rutiera, barbatul a fost angajat al Jandarmeriei. El este casatorit si are o fiica majora. 14 Barbatul ar fi agent la Brigada Rutiera si ar fi fost recunoscut de catre colegii sai. continuă pe Hotnews

UPDATE Barbatul care ar fi agresat doi copii intr-un lift a fost prins / Acesta ar fi politist la Rutiera

Un barbat suspectat in cazul agresarii sexuale a celor doi copii in liftul unui bloc din cartierul Drumul Taberei a fost prins de politisti dupa trei zile de cautari. Barbatul a fost prins luni si a fost dus la Politie pentru audieri, informeaza news. ro.

Barbatul suspectat ca a agresat doi copii in liftul unui bloc din sectorul 6 al Capitalei, retinut pentru 24 de ore

Barbatul care a agresat, vineri dimineata, doi copii in liftul unui bloc din Bucuresti a fost retinut luni pentru 24 de ore, dupa mai multe ore de audieri, anunta News. ro. El a fost prins de politisti luni dimineata. Agresorul este politist in cadrul Brigazii Rutiere a Capitalei, iar la audieri a recunoscut faptele.

Ce pedeapsa risca politistul pedofil dupa ce a agresat doi copii in lift

Politistul pedofil a ingrozit o tara intreaga cu fapta sa. Acesta a fost arestat prevenitiv si risca ani grei de inchisoare dupa ce a abuzat de doi copii minori in.

Alerta in Capitala: Sute de politisti, pe urmele pedofilului care a agresat doi copii (VIDEO)

Pedofilul care a agresat doi copii de 5, respectiv 9 ani, umbla liber si nestingherit prin Bucuresti. Aproape 300 de politisti il cauta pe barbatul care a agresat sexual doi frati in liftul unui bloc.

Cinci suspecti audiati de Politie in cazul pedofilului care a agresat doi copii intr-un lift. Portretul-robot, impartit locuitorilor din Drumul Taberei

Oficialii Politiei Capitalei au prezentat detalii in cazul barbatului care vineri, 5 ianuarie, a agresat sexual doi copii intr-un lift al unui bloc din cartierul bucurestean Drumul Taberei.

Pedofilul care a abuzat sexual doi copii in lift este politist. Mama micutilor: Nu mai pot, tremur toata

Pedofilul care a abuzat sexual doi copii in lift a fost prins. Barbatul este de peste zece ani in Politia Romana si a fost recunoscut de colegii sai. Nu mai pot tremur toata, m-a luat.

Pedofilul care a abuzat sexual doi copii in lift este politist. Cum a putut trece neobservat

Pedofilul care a abuzat sexual doi copii in lift a fost prins, este divortat si are o fata de 22 de ani. Barbatul este de peste zece ani in Politia Romana si le-a declarat politistilor ca.

Pedofilul care a abuzat sexual doi copii in lift a fost prins. Barbatul si-a recunoscut faptele. Informatii socante: Este agent la Politia Rutiera - (GALERIE FOTO)

Update: Potrivit unui site de stiri, pedofilul este un agent la Politia Rutiera. Update: Barbatul suspectat de pedofilie a recunoscut ca el este in imagini. Individul si-a recunoscut faptele. Barbatul a.

Pedofilul care a abuzat sexual doi copii in lift a fost prins. Barbatul si-a recunoscut faptele in fata anchetatorilor. Informatii socante despre pedofil: Este agent la Politia Rutiera

Update: Potrivit unui site de stiri, pedofilul este un agent la Politia Rutiera. Update: Barbatul suspectat de pedofilie a recunoscut ca el este in imagini. Individul si-a recunoscut faptele. Barbatul a.

FOTO Noi imagini cu barbatul care a agresat sexual doi copii din Drumul Taberei. Procurorii au extins cercetarile si la alte zone din Bucuresti

Procurorii au dat publicitatii noi imagini cu barbatul care a agresat sexual doi copii in liftul unui bloc din Drumul Taberei si au extins cercetarile si la alte zone din Bucuresti in care agresorul a fost prezent, relateaza Agerpres. Au fost facute cercetari pe 50 de strazi si in 200 de blocuri.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2314 seconds )