Libnet.ro
UNICEF

15:00

Digisport: Coronavirus |Speriat de situatia din SUA, Donald Trump a facut un gest controversat. Casa Alba neaga tot: Fake news!

Hotnews Hotnews,
 Digisport: Coronavirus |Speriat de situatia din SUA, Donald Trump a facut un gest controversat. Casa Alba neaga tot: Fake news!

Presedintele SUA, Donald Trump, are probleme serioase in gestionarea pandemiei de coronavirus din tara. Ultimele date arata ca SUA a devenit cea mai afectata tara din lume de COVID-19, cu peste 105. 000 de cazuri si 1. 704 decese, pana pe 28 martie. continuă pe Hotnews

Coronavirus: Donald Trump spune ca New York ar putea intra in carantina

Presedintele american Donald Trump a evocat sambata o posibila plasare in carantina a statului New York, dar si a unei parti din New Jersey si Connecticut, in timp ce in SUA coronavirusul se raspandeste rapid, scrie Reuters.

China, data in judecata in Statele Unite din cauza pandemiei de coronavirus. Discutie telefonica intre Xi Jinping si Donald Trump

Doua cabinete de avocatura din Statele Unite au depus o plangere impotriva statului chinez in legatura cu actuala pandemie de coronavirus, cerandu-i sa plateasca pentru pagubele provocate contribuabililor si oamenilor de afaceri americani.

Donald Trump se opune anularii conventiei Partidului Republican din cauza noului coronavirus

Presedintele american Donald Trump a anuntat ca nu anuleaza Conventia Nationala a Partidului Republican din cauza noului coronavirus, aceasta fiind prevazuta in august, in vederea alegerilor prezidentiale americane din noiemrbie in Statele Unite, relateaza Reuters.

Donald Trump a discutat in detaliu cu Xi Jinping despre pandemia noului coronavirus

Presedintele american Donald Trump a anuntat vineri ca a discutat cu omologul sau chinez Xi Jinping in detaliu despre pandemia noului coronavirus, care a ucis peste 24. 000 de oameni in lume, relateaza Reuters.

DigiSport: Dupa ce presa chineza a scris ca o ciclista din SUA a adus virusul la Wuhan, americanii contraataca: E amenintare globala!

Presa chineza controlata de regimul de la Beijing a lansat public ideea ca noul coronavirus a fost adus la Wuhan de Maatje Benassi 52 de ani), o ciclista din SUA participanta la Jocurile Militare Mondiale, desfasurate in octombrie 2019.

Donald Trump afirma ca nu va lasa Boeing sa iasa din afaceri

Presedintele american Donald Trump a declarat marti, ca nu va lasa Boeing sa iasa din afaceri din cauza perturbarilor economice provocate de epidemia de coronavirus.

AGENTIILE DE PRESA: Donald Trump ordona General Motors sa produca ventilatoare medicale pentru pacientii cu COVID-19

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a ordonat vineri General Motors sa produca rapid ventilatoare medicale pentru pacientii bolnavi de COVID-19, la cateva ore dupa ce a criticat dur, GM si Ford Motor, pentru ca nu se implica suficient de rapid, transmite Reuters.

Donald Trump ordona General Motors sa construiasca ventilatoare medicale pentru pacientii cu COVID-19, conform Legii privind Productia de Aparare

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a ordonat vineri General Motors sa construiasca rapid ventilatoare medicale pentru pacientii bolnavi de COVID-19, la cateva ore dupa ce a criticat dur, GM si Ford Motor, pentru ca nu se implica suficient de rapid, transmite Reuters.

Donald Trump se opune anularii conventiei Partidului Republican

Presedintele american Donald Trump a anuntat ca nu anuleaza Conventia Nationala a Partidului Republi.

CORONAVIRUS. New York, centrul focarului de Covid-19 din SUA. Medic: Oamenii asteapta ore intregi pentru a fi consultati. Spatiile sunt supraaglomerate. Ma tem ca va fi ca in Italia

Pandemia de coronavirus pune stapanire pe SUA. Un medic din New York povesteste pentru NBC News ca oamenii asteapta pe holurile spitalelor si cate sase ore pentru a fi consultati si de 10 ori mai mult pentru.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2307 seconds )