Libnet.ro
UNICEF

13:00

Dezastru pentru Simona Halep la Miami! Romanca a fost surclasata de Karolina Pliskova si a ratat finala, dar si sansa de a redeveni lider mondial

Adevărul Adevărul,
Dezastru pentru Simona Halep la Miami! Romanca a fost surclasata de Karolina Pliskova si a ratat finala, dar si sansa de a redeveni lider mondial

Demult n-a mai avut parte Simona Halep de un meci atat de groaznic, precum cel din semifinalele turneului de la Miami. continuă pe Adevărul

LIVE Agonie prelungita pentru Simona Halep la Miami

Simona Halep este condusa de Karolina Pliskova la turneul de tenis de la Miami si pe punctul de a fi eliminata, insa ploaia nu o lasa sa plece acasa linistita.

Agonie prelungita pentru Simona Halep si eliminare de la Miami

Simona Halep a trait un mic dezastru, vineri dimineata in semifinalele turneului de tenis de la Miami. Ploaia nu a lasat-o sa plece acasa linistita. Intrerupta de precipitatii de trei ori in total, ultima oara partida a fost reluata de la 5-7 0-5 in defavoarea Simonei, iar romanca a revenit pe teren dupa 70 de minute de pauza pentru a pierde in doar cinci minute. Citeste si:De la aplaudat la dat sfaturi pe teren: Indicatiile halucinante ale lui Dobre la meciul Halep - Pliskova .

CTP, dupa ce Simona Halep a ratat calificarea in finala Miami Open: Era destabilizata de ineficienta la serviciu

Simona Halep a fost invinsa de Karolina Pliskova, cu scorul de 5-7, 1-6 si a ratat calificarea in finala Miami Open 2019, dar si urcarea pe prima pozitie in clasamentul WTA. Cristian Tudor Popescu a excplicat de ce a pierdut Simona meciul din semifinala. Nu cred ca intreruperile cauzate de ploaie au influentat in vreun [] .

VICTORIE! Simona Halep a demolat-o pe Wang si este in semifinalele turneului de la Miami, unde va juca cu LOCUL 1 MONDIAL pe masa

Simona Halep 2 WTA) este la un singur meci distanta de a redeveni prima tenismena a lumii, dupa ce a invins-o pe Qiang Wang, 6-4 / 7-5, si s-a calificat in semifinalele turneului de la Miami, acolo unde va da pe.

Sansa pentru Simona Halep, dupa ultimele rezultate de la Miami! Se stiu primele doua semifinaliste ale turneului

Turneul de la Miami si-a derulat primele doua sferturi de finala, de pe partea opusa de tablou pe care se afla Simona Halep.

Simona Halep e in sferturi la Miami. Prima reactie a Simonei dupa victoria cu Venus Williams

Simona Halep s-a calificat in sferturi la Miami Open cu o victorie categorica in fata americancei Venus Williams, scor 6-3, 6-3. Fostul lider mondial a terminat meciul intr-o ora si 13 minute si continua cursa spre locul 1 in clasamentul WTA. Este impresionant. Sunt fericita ca pot reusi aceste lucruri. Munca pe care am depus-o [] .

Monica Niculescu a batut-o pe Simona Halep si s-a calificat in sferturile de finala ale probei de dublu de la Miami

Monica Niculescu si Abigail Spears s-au calificat in sferturile probei de dublu ale turneului de la Miami, dupa ce au trecut de cuplul Simona Halep - Julia Goerges, scor 1-6, 7-5, 10-8, informeaza.

Simona Halep si-a aflat adversara din sferturi la Miami

Pentru Simona Halep certitudinea dupa calificarea in sferturi era ca va juca impotriva unei chinezoaice pe care o cheama Wang.

Simona Halep s-a incurcat in calculele pentru primul loc

Dupa calificarea in semifinalele de la Miami pentru Simona Halep mai ramane un singur obstacol pentru a ajunge din nou numarul unu mondial.

Simona Halep si averea din tenis. Cati bani primeste daca va castiga turneul de la Miami

Simona Halep a strans o avere impresionanta din tenis. Constanteanca are in conturi aproape 30 de milioane de euro pe care i-a strans doar din sport, la care se adauga si banii obtinuti din afacerile personale. in plus, Simona castiga sume frumoase si din contractele de publicitate. Sportiva romanca are in palmares 18 trofee castigate [] .

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )