Libnet.ro
UNICEF

05:30

INTERVIU Care sunt cele mai comune alergii ale sezonului calduros si cum le putem preveni? Dr. Ierima Augustin, alergolog: Niciun simptom nu trebuie ignorat

Hotnews Hotnews,
 INTERVIU Care sunt cele mai comune alergii ale sezonului calduros si cum le putem preveni? Dr. Ierima Augustin, alergolog: Niciun simptom nu trebuie ignorat

Dr. Ierima Augustin, medic specialist Alergologie si Imunologie in cadrul Hyperclinicii MedLife Galati, a explicat pentru cititorii MedLive care sunt cele mai comune alergii ale sezonului calduros, cum le putem preveni si ce masuri putem lua in momentul in care apar simptomele. Dr. Ierima Augustin are propriul sau cabinet de alergologie in Galati, dar a explicat in cadrul interviului de ce a luat decizia de a lucra in Hyperclinica MedLife si care este importanta unei echipe de medici profesionisti pentru un diagnostic cat mai bun si un tratament eficient. continuă pe Hotnews

Salariul mediu net in luna mai: 1.682. Care sunt cele mai afectate sectoare

Castigul salarial mediu nominal brut a scazut cu 2,8% in luna mai fata de aprilie, la 2. 328 lei, in timp ce salariul mediu net a scazut cu 3,1% 53 lei) fata de luna precedenta, la 1. 682 lei, a anuntat luni Institutul National de Statistica INS).

Forbes a hoatarat! Afla care sunt cele mai puternice 10 actrite de la Hollywood in 2014!

Jennifer Lawrence, Angeliina Jolie, Merryl Streep si sandra Bullock sunt doar cateva dintre actritele extrem de bine cotate de la Hollywood pe care Forbes le-a inclus anul acesta pe primele locuri ale topului Celebrity 100!.

TOP Cele mai vizitate orase din lume. Bucurestiul este pe lista

Inovatiile in calatoriile de lux, nevoia tot mai mare pentru deplasari in strainatate, dar si alegerea unui concediu in afara tarii fac ca unele destinatii sa aiba milioane de vizitatori anual. Wall-Street. ro iti arata care sunt cele mai vizitate orase.

Aici e de lucrat: domeniile in care gasesti cele mai multe locuri de munca acum

Desi nu este anotimpul preferat al angajarilor, vara ramane pe pozitii cu mii de joburi. Asa ca cei care vor sa sa-si schimbe locul de munca sau pur si simplu vor sa aiba chiar de acum primul job au de ales din mii de joburi in marile orase.

Sansa ideilor romanesti de a triumfa in Europa: competitia care premiaza cele mai interesante proiecte de cloud

Companiile din Romania au sansa de a se inscrie si castiga una dintre cele mai interesante competitii europene: Eurocloud Awards. Aceasta este axata pe dezvoltarea solutiilor bazate pe cloud.

Salariul mediu net: 1.682. Care este situatia in functie de sectoare

Castigul salarial mediu nominal brut a scazut cu 2,8% in luna mai fata de aprilie, la 2. 328 lei, in timp ce salariul mediu net a scazut cu 3,1% 53 lei) fata de luna precedenta, la 1. 682 lei, a anuntat luni Institutul National de Statistica INS).

Tarile care cheltuie cei mai multi bani pe mancare. Pe ce loc se afla Romania

In cazul unei secete prelungite care poate genera o crestere alarmanta a preturilor la alimente state precum Pakistan, unde 47,7% din bugetul familiei este alocat mancarii, sunt cele mai impactate. In Romania, 34,2% din cheltuieli este directionat.

Perechea de lux: cele mai scumpe telefoane din lume, in limuzinele Bentley

Ce poti sa faci cand conduci compania care produce cele mai scumpe telefoane din lume? incerci sa le pui in cele mai scumpe masini si astfel am ajuns sa vorbim despre telefoane Vertu in limuzine Bentley.

Exclusiv! Carmen Bruma, despre cele mai mari provocari ale vietii de proaspata mamica!

Proaspata mamica, Carmen Bruma a vorbit, in exclusivitate pentru ADPM, despre cum s-a schimbat viata ei de cand a venit pe lume micutul Vlad, dar si despre cele mai mari provocari pe care le-a intampinat de la nastere si pana acum.

VIDEO Cele mai rasiste desene Disney

Desenele Disney au reprezentat mereu un punct de interes pentru marea parte a publicului care s-a inspirat din valorile promovate de aceste productii. Numai ca unele atitudini pe care aceste animatii le aduc in prim-plan pot sa fie considerate jignitoare. Site-ul cracked. com a intocmit un top al desenelor care abordeaza detalii mai delicate ale culturii si care pot sa fie considerate rasiste.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1982 seconds )