Libnet.ro
UNICEF

22:30

Medic: Numarul imbolnavirilor de gripa va fi mai mare in acest an Cand va fi varful sezonului de imbolnaviri

Hotnews Hotnews,
 Medic: Numarul imbolnavirilor de gripa va fi mai mare in acest an Cand va fi varful sezonului de imbolnaviri

Numarul imbolnavirilor de gripa va fi mai mare in acest an, spune presedintele Societatii Romane de Microbiologie, Alexandru Rafila. El afirma ca in acest sezon a crescut numarul celor care s-au vaccinat, insa nu este suficient pentru acoperirea tintei recomandate de Organizatia Mondiala a Sanatatii. continuă pe Hotnews

Ce faci in noaptea dintre ani? Parintele Cleopa, despre cea mai mare grija de Anul Nou

incepand de la Anul Nou, grija noastra cea mai mare trebuie sa fie alta, spune Parintele Cleopa. Cel mai mare lucru este sa ne innoim viata, sa luam aminte, cu fiecare an nou, sa lasam cate un pacat care ne stapaneste cine stie de cand si sa punem in locul lui o virtute.

Airbus devine cel mai mare producator de avioane din lume

Airbus a devenit cel mai mare producator de avioane din lume pentru prima oara din 2011, cu 863 de a.

Presedintele Frantei si cel al Egiptului indeamna la cea mai mare retinere in fata riscului unei escaladari militare in Libia

Presedintii francez Emmanuel Macron si egiptean Abdel Fattah el-Sisi au discutat la telefon despre riscurile unei escaladari militare in Libia si au indemnat toti actorii internationali si libieni . ) la cea mai mare retinere, a anuntat luni presedintia franceza, relateaza AFP.

IN PERIOADA DE IARNA: Romania are cea mai mare crestere a turismului din UE

Tara noastra inregistreaza, in perioada de iarna, cea mai mare rata de crestere a turismului fata de majoritatea statelor membre ale Uniunii Europene, arata datele publicate, luni, de Eurostat.

Salariul minim 2020 este mai mare: Net, brut, la studii superioare, in constructii, part-time. Procedura REVISAL

Salariul minim brut a crescut cu 7,2% de la 1 ianuarie 2020, comparativ cu nivelul din anul 2019. Ce salariu minim sunt obligate firmele sa le asigure angajatilor, cat este salariul minim net pe care il primesc in mana angajatii, costul salarial suportat de angajator, pragurile diferentiate pentru angajatii cu facultate si pentru cei din firmele de constructii, contributiile sociale la contractele de munca part-time, procedurile pe care angajatorii trebuie sa le fecteze in REVISAL - informatiile sunt in acest articol.

Moldovenii vor in Uniunea Europeana, dar au cea mai mare incredere in Putin si in Dodon

Aproape 60 la suta dintre cetatenii Republicii Moldova ar opta, in cazul unui eventual referendum, pentru aderarea tarii la Uniunea Europeana, dar il crediteaza pe pro-rusul Igor Dodon cu cele mai multe sanse la alegerile prezidentiale din 2020, potrivit Deutsche Welle. La capitolul incredere in liderii straini, moldovenii l-au propulsat pe prima pozitie pe presedintele rus, Vladimir Putin.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )