Libnet.ro
UNICEF

10:30

Ajutoare de stat pentru Romania de 47,4 milioane euro pentru sectoare de crestere a animalelor

România Liberă România Liberă,
Ajutoare de stat pentru Romania de 47,4 milioane euro pentru sectoare de crestere a animalelor

Comisia Europeana a aprobat ajutoare de stat in valoare totala de circa 229,4 milioane lei pentru sp. continuă pe România Liberă

Comisia Europeana aproba un ajutor de 47,4 milioane de euro pentru crescatorii de porci si pasari din Romania

Comisia Europeana a anuntat joi ca a aprobat doua scheme de ajutor introduse de Romania, cu un buget total de aproximativ 229,4 milioane lei 47,7 milioane euro) destinate sprijinirii companiilor active in sectoarele cresterii porcilor si pasarilor, care au fost afectate de pandemia de coronavirus, conform Agerpres.

Crescatorii de porci si pasari din Romania primesc un ajutor de 47,7 milioane de euro de la Comisia Europeana

Joi, Comisia Europeana a anuntat aprobarea a doua scheme de ajutor introduse de Romania, cu un buget total de aproximativ 229,4 milioane lei 47,7 milioane euro). Aceste scheme sunt destinate sprijinirii companiil.

UE aproba schemele de ajutor de stat de 47,4 milioane de euro pentru crescatorii romani de porci si pasari

Comisia Europeana a aprobat doua scheme de ajutor de stat din Romania, cu un buget total de 47,4 milioane de euro aproximativ 229,4 milioane de lei), pentru a sprijini companiile active in sectoarele de crestere a porcilor si pasarilor de curte care sunt afectate de pandemia de coronavirus.

COMISIA EUROPEANA A APROBAT: 875,5 milioane euro pentru prima faza a Autostrazii Sibiu-Pitesti

Construirea primei faze a autostrazii Sibiu-Pitesti a primit acordul Comisiei Europene, care a anuntat, ieri, ca investitia va fi finantata din Fondul de Coeziune cu 875,5 milioane euro.

Comisia Europeana a aprobat o investitie de 875,5 milioane euro pentru autostrada Sibiu-Pitesti

Comisia Europeana a anuntat joi ca a aprobat o investitie in valoare de 875,5 milioane euro de la Fondul de Coeziune pentru construirea primei faze a autostrazii Sibiu-Pitesti, informeaza un comunicat de presa al Executivului comunitar, conform Agerpres.

APIA primeste cereri de ajutor de stat pentru sustinerea activitatii crescatorilor de bovine in contextul pandemiei

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA) informeaza ca se pot depune cererile de solicitare a ajutorului de stat pentru sustinerea activitatii crescatorilor din sectorul bovin in contextul crizei economice generate de pandemia COVID -19, pe o perioada de 20 de zile lucratoare de la publicarea actului normativ in Monitorul Oficial, conform Agerpres.

Lista tarilor care au restrictii pentru Romania. Avem nevoie de test negativ daca vrem sa mergem in vacante

In contextul pandemiei, numeroase state europene restrictioneaza circulatia romanilor pe teritoriul lor. Astfel, multe dintre ele impun izolarea la intrarea in tara, altele cer teste de coronavirus negative, iar altele interzic cu totul intraea. Iata lista acestora, potrivit Ministerului Afacerilor Externe. Lista tarilor care au restrictii pentru Romania Polonia Polonia a introdus din data .

Camera de Comert afirma ca preluarea terenurilor Romexpo va aduce catre stat incasari de cel putin 200 milioane de euro anual

Camera de Comert si Industrie a Romaniei afirma ca preluarea cu titlu gratuit a dreptului de proprietate a terenului din cadrul Complexului Expozitional Romexpo si realizarea unui mega-proiect imobiliar pe acest spatiu reprezinta o oportunitate certa pentru statul roman, care ar urma sa incaseze peste 200 de milioane de euro in cei 5 ani ai perioadei de constructie si peste 345 milioane de euro anual in perioada de operare.

Vin bani europeni pentru autostrazile din Romania: 875, 5 milioane de euro pentru segmentul Sibiu-Pitesti

Romania primeste bani de la Uniunea Europeana pe mai multe axe. Vin 875,5 milioane de euro de la Fondul de Coeziune pentru construirea primei faze a autostrazii Sibiu-Pitesti.

VIDEO Cum arata Muzeul Copiilor pentru care Primaria Capitalei a platit 1,3 milioane de euro si cati vizitatori a avut in primele 10 zile

Muzeul Copiilor, deschis in urma cu 10 zile de Primaria Capitalei, a primit de la inaugurare peste 5. 000 de vizitatori, potrivit datelor transmise de Primaria Capitalei la solicitarea HotNews. ro. Cei mici pot invata intr-un mod interactiv despre corpul uman, viata subacvatica, muzica, fizica, arta, geografie, pot calatori in spatiu cu racheta, pot vedea cum functioneaza o imprimanta 3D sau ce inseamna realitatea virtuala si hologramele. Intrarea este gratuita pana la finalul anului, dar se face numai pe baza de programare online, in cadrul unor tururi ghidate. Deja locurile pentru luna septembrie s-au epuizat. Daca cei inscrisi nu se prezinta la ora stabilita nu mai pot intra.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )