Libnet.ro
UNICEF

06:45

Ajutor pentru Gheorghe Dinca? Proprietarul masinii albastre a intrat in vizorul politiei, dupa ce a incercat sa vanda duba pe net

Playtech Playtech,
Ajutor pentru Gheorghe Dinca? Proprietarul masinii albastre a intrat in vizorul politiei, dupa ce a incercat sa vanda duba pe net

Politia il cauta acum pe proprietatul masinii albastre care apare in imaginile video din ziua crimelor din Caracal. Acesta ar putea sa fi fost ajutorul lui Dinca. Proprietarul masinii din imaginile video din ziua crimelor, ajutorul lui Dinca? Oamenii legii il suspecteaza pe proprietarul masinii albastre pentru ca i-ar fi oferit lui Gheorghe Dinca ajutor . continuă pe Playtech

Mesajul lui Ioan Macesanu, tatal Alexandrei, pentru Gheorghe Dinca

Ioan Macesanu, tatal Alexandrei Macesanu, a spus, intr-o declaratie de presa, ca are incredere ca fiica sa este inca in viata. intrebat ce i-ar transmite lui Gheorghe Dinca, principalul suspect in.

Mesajul tatalui Alexandrei pentru Gheorghe Dinca: Sa arda in iad daca a facut asa ceva. Daca n-a facut, Dumnezeu sa-l aiba in paza

Sa arda in iad daca a facut asa ceva. Daca n-a facut, Dumnezeu sa-l aiba in paza. Acesta este mesajul pe care Ioan Macesanu, tatal Alexandrei, i l-a transmis lui Gheorghe Dinca, barbatul care a recunoscut in fata procurorilor ca i-a ucis fata si a incinerat-o. El si-a exprimat insa speranta ca Alexandra este in viata.

Alexandra a sunat de pe telefonul lui Gheorghe Dinca de trei ori. De ce nu au reusit autoritatile sa-l identifice?

Alexandra a sunat de pe telefonul lui Gheorghe Dinca de trei ori, dar autoritatile nu au reusit sa identifice proprietarul pentru ca era o cartela prepay. Daca legea privind obligativitatea inregistrarii.

UPDATE Cazul Caracal. Gheorghe Dinca, dus la structura centrala a DIICOT pentru noi audieri

Gheorghe Dinca va fi dus joi seara de la Penitenciarul Jilava la sediul central al DIICOT pentru noi audieri, au declarat surse judiciare pentru HotNews. ro. Gheorghe Dinca a fost audiat de procurorii DIICOT o singura data, la Craiova, duminica seara, cand a spus ca le-a ucis pe cele doua fete, dupa ce initial a negat. 30 Gheorghe Dinca a ajuns la DIICOT Bucuresti pentru audieri.

Gheorghe Dinca va ramane internat o saptamana. Ce au descoperit medicii cand l-au controlat pe suspectul din Caracal

Criminalul din Caracal care a devenit din nou suspect principal, din cauza probelor lipsa pentru incriminarea finala, va ramane internat in spital o saptamana. Ancheta bate pasul pe loc. Gheorghe Dinca ramane internat in spital o saptamana Gheorghe Dinca, subiectul principal al ultimei saptamani, ramane internat in spital timp de o saptamana. Acest lucru blocheaza .

Gheorghe Dinca va fi testat cu detectorul de minciuni. Barbatul si-a dat acordul

Gheorghe Dinca va fi testat cu detectorul de minciuni, a anuntat, miercuri, procurorul-sef al DIICOT, Felix Banila. Barbatul care a rapit cele doua fete in Caracal si-a dat acordul pentru a face testul cu aparatul poligraf. El se afla in acest moment la Spitalul Penitenciar Jilava, unde este supus unei expertize psihiatrice. Gheorghe Dinca va .

Reconstituirea crimei de la Caracal. Anchetatorii se intorc luni la casa lui Gheorghe Dinca

Anchetatorii se intorc astazi la casa lui Gheorghe Dinca unde acesta a recunoscut ca a ucis cele doua fete pe care le rapise. in timpul audierilor, barbatul le-a povestit procurorilor cum le-a omorat pe tinere. Ultima dintre ele, Alexandra, a fost ucisa cand a fost descoperita cu telefonul de pe care sunase la 112. DIICOT: Dinca a recunoscut ca a ucis-o pe Alexandra joi la pranz, dupa ce a suprins-o cu telefonul in mana. Cazul Caracal: Gheorghe Dinca a recunoscut ambele crime Avocat: El a dat detalii despre modul in care le-a ucis pe feteAudierea lui Dinca a fost intrerupta, pentru ca i s-ar fi facut rau Avocat: A cedat din cauza remuscarilor, are pareri de rau pentru faptele sale.

Gheorghe Dinca avea o pensie de 659 de lei si o avere impresionanta. Cati bani a luat pe unul dintre terenurile vandute

Toata Romania a vazut conditiile in care Gheorghe Dinca locuia. Cu toate astea, se pare ca ar beneficia de o pensie care i-ar putea aduce alt confort. Despre ce suma este vorba? Ce pensie are Gheorghe Dinca? in ciuda conditiilor grele de trai pe care le afisa, barbatul a muncit pe tot parcursul tineretii sale, .

Cum arata Gheorghe Dinca, la o saptamana de cand e pe mana politiei. De la zambetul sfidator, la imaginea unui bunic persecutat

Gheorghe Dinca sustine ca a suferit vatamari in perioada in care a fost retinut de politie. Astazi, 1 august, a acompaniat vizita la IML cu o atitudine de care aproape ti-ar fi mila, daca ai extrage din imagine crimele monstruase pe care le-a infaptuit. Dinca, de la zambet sfidator, la imaginea unui bunic persecutat Gheorghe .

Lovitura de teatru. Gheorghe Dinca sustine ca a fost agresat. Criminalul din Caracal cere certificatul medico-legal

Au venit informatii noi despre Gheorghe Dinca si motivul pentru care acesta a fost adus in capitala. El sustine ca a fost batut de organele de ancheta. Au venit informatii noi despre Gheorghe Dinca si.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )