Libnet.ro
UNICEF

20:45

Alexandra a sunat de pe telefonul lui Gheorghe Dinca de trei ori. De ce nu au reusit autoritatile sa-l identifice?

Antena3 Antena3,
Alexandra a sunat de pe telefonul lui Gheorghe Dinca de trei ori. De ce nu au reusit autoritatile sa-l identifice?

Alexandra a sunat de pe telefonul lui Gheorghe Dinca de trei ori, dar autoritatile nu au reusit sa identifice proprietarul pentru ca era o cartela prepay. Daca legea privind obligativitatea inregistrarii. continuă pe Antena3

Numere de telefon ale politistilor si interlopilor din Caracal, gasite in telefonul lui Gheorghe Dinca. Cum se explica asta

Ancheta continua si in cursul zilei de miercuri. Oamenii legii primesc noi piste, seful DIICOT nu exclude directiile venite din presa, iar pana in acest moment nu sunt nici macar concluzii preliminare ale testelor genetice si antropologice ale fragmentelor osoase gasite la fata locului. Numarul de telefon al lui Dinca a fost controlat abia acum.

CRIME iN SERIE iN CARACAL Ce spune seful DIICOT despre numerele de telefon ale unor POLITISTI si INTERLOPI, gasite in telefonul lui Gheorghe Dinca (VIDEO)

Noi scenarii in cazul Caracal. Surse apropiate anchetei spun ca in telefonul lui Gheorghe Dinca, criminalul Alexandrei si Luizei,au fost gasite numere ale unor politisti si interlopi. intrebat despre.

Stirile ProTV: VIDEO cu Gheorghe Dinca, filmat chiar in ziua cand Alexandra a sunat disperata la 112

Gheorghe Dinca, barbatul care a scandalizat o tara intreaga dupa ce a recunoscut ca a ucis doua adolescente, poate fi vazut intr-o inregistrare video realizata de camerele de supraveghere chiar in ziua in care Alexandra a sunat la 112.

Digi24: Gheorghe Dinca a sunat-o pe mama Alexandrei exact in momentul cand femeia era langa un politist. Cum a reactionat aceasta

Mama soacra, Alexandra e bine, pleaca in Anglia sa faca bani - asa a sunat mesajul transmis de Gheorghe Dinca.

Reconstituirea crimei de la Caracal. Anchetatorii se intorc luni la casa lui Gheorghe Dinca

Anchetatorii se intorc astazi la casa lui Gheorghe Dinca unde acesta a recunoscut ca a ucis cele doua fete pe care le rapise. in timpul audierilor, barbatul le-a povestit procurorilor cum le-a omorat pe tinere. Ultima dintre ele, Alexandra, a fost ucisa cand a fost descoperita cu telefonul de pe care sunase la 112. DIICOT: Dinca a recunoscut ca a ucis-o pe Alexandra joi la pranz, dupa ce a suprins-o cu telefonul in mana. Cazul Caracal: Gheorghe Dinca a recunoscut ambele crime Avocat: El a dat detalii despre modul in care le-a ucis pe feteAudierea lui Dinca a fost intrerupta, pentru ca i s-ar fi facut rau Avocat: A cedat din cauza remuscarilor, are pareri de rau pentru faptele sale.

VIDEO Marturia vecinei care a sunat la 112 semnaland miscari dubioase pe strada lui Gheorghe Dinca

Vecina lui Gheorghe Dinca, monstrul din Caracal care le-a rapit pe Luiza Melencu si pe Alexandra Macesanu, a relatat ce a vazut in noaptea in care a sunat la 112.

Detaliu uluitor in cazul criminalului din Caracal! Ce s-a gasit pe pielea lui Gheorghe Dinca

Gheorghe Dinca a declarat ca nu o cunoaste pe Alexandra Macesanu si neaga acuzatiile aduse. Presupusul criminal s-a intors in cursul serii de 27 iulie in casa din care Alexandra a sunat disperata dupa.

Dialog halucinant intre Gheorghe Dinca si victima sa, Alexandra. Noi detalii despre cazul din Caracal

Gheorghe Dinca, criminalul din Caracal care a ucis fara mila doua tinere, pe care le-a luat la ocazie, a redat in fata oamenilor legii dialogul pe care l-a avut cu una dintre cele doua victime. in varsta de 66 de ani, barbatul a povestit ce s-a intamplat, dupa ce Alexandra Macesanu s-a urcat in masina .

Alexandra, victima unei retele de traficanti de persoane? Un martor spune ce facea Gheorghe Dinca in Italia. Era de temut

Detalii cutremuratoare ies la iveala in cazul crimelor din Caracal. Se vehiculeaza tot mai mult ipoteza potrivit careia Alexandra Macesanu nu ar fi fost de fapt ucisa, ci ar fi devenit victima unei retele de traficanti de persoane. O romanca stabilita in Italia a marturisit ca Georghe Dinca ar fi avut legaturi cu membrii unei .

Doi vechi prieteni ai lui Gheorghe Dinca spun ca l-au vazut in ziua in care a rapit-o pe Alexandra - VIDEO

Doi vechi prieteni ai suspectului de crima l-au vazut pe acesta in dimineata in care a rapit-o pe Alexandra. Cei doi au fost atunci surprinsi de faptul ca Gheorghe Dinca nu ii saluta si se grabeste sa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )