Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ilfov: Fetita de 10 ani, cautata de politisti si jandarmi, inclusiv cu un caine de urma

România Liberă România Liberă,
Ilfov: Fetita de 10 ani, cautata de politisti si jandarmi, inclusiv cu un caine de urma

O fata de 10 ani din Popesti Leordeni, judetul Ilfov, este cautata, marti, de politisti, criminalist. continuă pe România Liberă

O fetita de 10 ani din Ilfov, cautata de politisti si jandarmi, inclusiv cu un caine de urma, dupa ce a plecat de acasa si nu s-a mai intors

O fata din Popesti Leordeni, judetul Ilfov, este cautata, marti, de politisti, criminalisti si jandarmi, dupa ce parintii sai au anuntat ca aceasta a plecat de acasa in jurul orei 11. 00 si nu s-a mai intors. La cautari este folosit si un caine de urma.

Un nou caz de disparitie: Politistii din Ilfov cauta o fetita de 10 ani care a plecat de acasa si nu s-a mai intors

O fata de 10 ani din Popesti Leordeni este cautata de politisti, dupa ce a plecat de acasa in jurul orei 11,00 si nu s-a mai intors. Potrivit unui comunicat al IPJ Ilfov, politistii din Popesti.

VIDEO Momentul in care o fata de 10 ani este spulberata pe trecerea de pietoni. Copilul a murit la spital

O mare tragedie s-a abatut peste o familie din comuna buzoiana Vadu Pasii. O fata de 10 ani a murit la spital, la scurt timp dupa ce a fost spulberata, in timp ce traversa strada pe trecerea de pietoni, de o masina care circula cu viteza foarte mare prin localitate.

SUPLIMENTUL PRETUL SANATATII Sistemul medical din Romania, la acelasi stadiu de acum 10 ani

Reporter: Cum arata astazi sistemul medical din tara noastra? Luca Militello: Sistemul medical din Romania este de ceva vreme intr-o continua miscare si efervescenta, insa din pacate a ramas la acelasi stadiu de acum 10 ani, cand am pornit activitatea in Romania. Aici ma refer la relatia de colaborare dintre institutiile statului implicate in sistemul de sanatate roma-nesc si sistemul de sanatate dezvoltat de operatorii de servicii medicale private.

Primarul care a umilit o fetita de 13 ani fiindca a trantit usa microbuzului scolar: Nu poti sa-i scazi nota la purtare, nu poti s-o atingi nici cu o floare

Primarul comunei Petrachioaia, judetul Ilfov, a pedepsit o eleva de 13 ani care a trantit usa microbuzului scolar: 30 de zile, fata trebuie sa mearga pe jos la scoala.

Noi detalii despre tinerii care au batut si violat o adolescenta. Ce risca fetita de 13 ani care a comandat agresiunea extrema

Noi detalii ies la iveala in ceea ce o priveste pe adolescenta de 16 ani care, la finalul saptamanii trecute, impreuna cu un tanar de 19 ani, si-a batut si violat prietena, pe un teren viran din Zalau. intregul atac a fost coordonat de catre o fetita de 13 ani, deranjata ca victima i-ar fi furat iubitul.

O fetita de 14 ani a murit dupa ce bateria telefonului ei a explodat peste noapte

Alua Asetkyzy Abzalbek, o fata din Kazahstan, in varsta de 14 ani, a decedat dupa ce bateria telefonului ei s-a supraincalzit si a explodat in timpul noptii.

Batranul de 67 de ani se indragostise pana peste cap de o ucraineanca cu 10 ani mai tanara. Cand povestea de iubire s-a sfarsit, barbatul a luat o decizie radicala

Un barbat de 67 de ani din municipiul Botosani s-a sinucis din dragoste. Acesta era indragostit de o ucraineanca mai tanara cu 10 ani. Dupa o relatie de scurta durata, femeia a.

Socant! Tanara de 17 ani din Prahova, decapitata de iubitul cu 10 ani mai mare!

Crima socanta in judetul Prahova. O tanara de 17 ani a sfarsit decapitata de concubinul cu 10 ani mai mare decat ea. Fata a fost gasita dimineata fara suflare, iar principalul suspect este de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )