Libnet.ro
UNICEF

01:05

O fetita de 10 ani din Ilfov, cautata de politisti si jandarmi, inclusiv cu un caine de urma, dupa ce a plecat de acasa si nu s-a mai intors

Adevărul Adevărul,
O fetita de 10 ani din Ilfov, cautata de politisti si jandarmi, inclusiv cu un caine de urma, dupa ce a plecat de acasa si nu s-a mai intors

O fata din Popesti Leordeni, judetul Ilfov, este cautata, marti, de politisti, criminalisti si jandarmi, dupa ce parintii sai au anuntat ca aceasta a plecat de acasa in jurul orei 11. 00 si nu s-a mai intors. La cautari este folosit si un caine de urma. continuă pe Adevărul

Ilfov: Fetita de 10 ani, cautata de politisti si jandarmi, inclusiv cu un caine de urma

O fata de 10 ani din Popesti Leordeni, judetul Ilfov, este cautata, marti, de politisti, criminalist.

Un nou caz de disparitie: Politistii din Ilfov cauta o fetita de 10 ani care a plecat de acasa si nu s-a mai intors

O fata de 10 ani din Popesti Leordeni este cautata de politisti, dupa ce a plecat de acasa in jurul orei 11,00 si nu s-a mai intors. Potrivit unui comunicat al IPJ Ilfov, politistii din Popesti.

O eleva de 13 ani, batjocorita de primarul comunei din Ilfov, chiar in fata colegilor

Caz socant intr-o comuna din judetul Ilfov. O fetita de 13 ani, eleva in clasa a VII-a, este umilita in fata colegilor chiar de primarul comunei in care locuieste. Incidentul se petrece in comuna.

O eleva de 13 ani, batjocorita de primarul comunei din Ilfov, chiar in fata colegilor. Reactia primarului

Caz socant intr-o comuna din judetul Ilfov. O fetita de 13 ani, eleva in clasa a VII-a, este umilita in fata colegilor chiar de primarul comunei in care locuieste. Incidentul se petrece in comuna.

Primar din Ilfov, acuzat ca i-a interzis unei eleve sa urce in microbuzul scolar Familia a reclamat la 112 ca soferul i-ar fi aruncat injurii rasiale CNCD s-a autosesizat

Primarul din comuna Petrachioaia, judetul Ilfov, este acuzat ca i-a interzis unei eleve de 13 ani sa urce in microbuzul scolar, dupa ce copila ar fi trantit usa vehiculului, iar soferul i s-ar fi adresat acesteia spunandu-i cioara si tiganca jegoasa. CNCD face verificari in acest caz, transmite Mediafax.

VIDEO Momentul in care o fata de 10 ani este spulberata pe trecerea de pietoni. Copilul a murit la spital

O mare tragedie s-a abatut peste o familie din comuna buzoiana Vadu Pasii. O fata de 10 ani a murit la spital, la scurt timp dupa ce a fost spulberata, in timp ce traversa strada pe trecerea de pietoni, de o masina care circula cu viteza foarte mare prin localitate.

SUPLIMENTUL PRETUL SANATATII Sistemul medical din Romania, la acelasi stadiu de acum 10 ani

Reporter: Cum arata astazi sistemul medical din tara noastra? Luca Militello: Sistemul medical din Romania este de ceva vreme intr-o continua miscare si efervescenta, insa din pacate a ramas la acelasi stadiu de acum 10 ani, cand am pornit activitatea in Romania. Aici ma refer la relatia de colaborare dintre institutiile statului implicate in sistemul de sanatate roma-nesc si sistemul de sanatate dezvoltat de operatorii de servicii medicale private.

Socant! Tanara de 17 ani din Prahova, decapitata de iubitul cu 10 ani mai mare!

Crima socanta in judetul Prahova. O tanara de 17 ani a sfarsit decapitata de concubinul cu 10 ani mai mare decat ea. Fata a fost gasita dimineata fara suflare, iar principalul suspect este de.

Fata de 13 ani din Timisoara, data disparuta dupa ce a plecat spre scoala si nu a mai revenit

Politistii din Timisoara cauta o fata de 13 ani care, luni, a plecat spre scoala, insa nu s-a mai in.

Criminalul fetei de 17 ani din Prahova a fost prins. Se ascundea chiar sub nasul politistilor. Primele imagini

Criminalul din Prahova a fost prins de catre autoritati, duminica, dupa ore in sir de cautari. Tanarul se numeste Marin Laurentiu si i-a pus capat zilelor iubitei sale. Fata avea doar 17 ani si n-a mai putut sa scape din mainile atacatorului sau. Criminalul fetei de 17 ani din Prahova a fost prins! Politistii au .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )