Libnet.ro
UNICEF

10:30

Cum a ajuns Alexandra Harra sa aiba posteriorul mai mare decat Kim Kardashian

ADPM ADPM,
Cum a ajuns Alexandra Harra sa aiba posteriorul mai mare decat Kim Kardashian

Alexandra Harra, fiica parapsihiologului Carmen Harra, este comparata cu celebra Kim Kardashian, avand posteriorul mai voluminos si mai bombat decat vedeta de reality show. Alexandra dezvaluie cum a ajuns sa aiba aceasta silueta pe care o afiseaza cu mandrie pe retelele de socializare. continuă pe ADPM

Cel mai mare vas de croaziera din lume, Harmony of the Seas, a facut primul drum: cat costa o vacanta pe luxosul pachebot si ce facilitati ofera calatorilor FOTO VIDEO

Cel mai mare vas de croaziera din lumea, pachebotul Harmony of the Seas, cu o capacitate de 8. 880 de persoane, a plecat duminica din portul Saint-Nazaire, din vestul Frantei, si a ajuns astazi in Southampton, Marea Britanie, sub privirile a mii de persoane sosite la fata locului pentru a vedea orasul-plutitor.

Au inceput inscrierile la cel mai mare festival de muzica usoara. Cat costa participarea la Flori de mai

Au inceput inscrierile la cel mai mare festival concurs de interpretare a muzicii usoare romanesti, Flori de mai, ajuns la cea de-a XXVIII-a editie. Competitia care are loc in fiecare an la Calarasi se va desfasura in 2016 in perioada 26-29 mai.

Omul care viseaza sa scoata Oltenita din saracie: Vom construi cel mai mare parc de distractii din sud-estul Europei

Sub sloganul Oltenita, te iubesc!, Aurel Bira, candidatul Uniunii Nationale pentru Progresul RomanieiUNPR), are de departe cel mai curajos program electoral din judetul Calarasi. Tanarul in varsta de 44 de ani viseaza ca poate scoate orasul din anonimat. Bira vrea sa construiasca pe malul Dunarii cel mai mare parc de distractii din sud-estul Europei.

EUROINVENT, cel mai mare salon de inventii din Europa de Sud-Est, la Iasi

Cel mai mare salon de inventii din Europa de Sud-Est, EUROINVENT, isi va deschide oficial portile pe 20 mai, la ora 11,00, la Palas Iasi. Vineri si sambata 20 si 21 mai) publicul si.

VIDEO Harmony of The Seas, cel mai mare vas de croaziera construit vreodata, gata de plecare

Harmony of The Seas, cel mai mare vas de croaziera construit vreodata, va parasi duminica la pranz santierul naval din Saint Nazaire, Franta. Dupa o prima croaziera inaugurala, in data de 22 mai, cu plecare din portul britanic Southampton, din sudul Angliei, vasul va fi folosit de firma Royal Caribbean, cea care l-a comandat, pentru croaziere de cate o saptamana in Mediterana, pana la finalul lunii octombrie.

Samsung lanseaza cardul microSD cu cea mai mare capacitate

Se pare ca Samsung nu vrea sa se rezume la telefoane si televizoare premium, ci isi extinde din ce in ce mai mult aria de actiune. Recent, gigantul tech a prezentat EVO Plus microSD card, dispozitivul microSD cu cea mai mare capacitate de stocare din lume, de 256GB. Acesta va fi comercializat incepand cu luna [].

Romania a avut cea mai mare inflatie negativa

Romania a avut, in aprilie, cea mai mare inflatie negativa in randul celor 28 de state membre ale Uniunii Europene, cu o rata de minus 2,6%, fata de minus 2,4%, inregistrata in martie, arata datele publicate astazi de Oficiul European de Statistica Eurostat), mentioneaza unele surse din presa.

Soros investeste in cel mai mare producator mondial de aur

Miliardarul George Soros si-a redus cu aproape 40% investitiile sale in actiunile companiilor listate in SUA, in primul trimestru din anul curent, cumparand in schimb o participatie de 264 de milioane de dolari la cel mai mare producator de aur din lume, Barrick Gold Corp. , conform Bloomberg.

Imagini spectaculoase cu cel mai mare vas de croaziera. Orasul plutitor depaseste in lungime Turnul Eiffel

Cel mai mare vas de croaziera construit vreodata, pachebotul Harmony of the Seas, cu o lungime de 362 de metri si o latime de 66 de metri, a plecat duminica din portul Saint-Nazaire vestul Frantei).

Romanul cu datoria cea mai mare la bugetul de stat este un PRIMAR

Romanul cu cea mai mare restanta la bugetele de stat, pe persoana fizica, este primarul Sectorului 3, Robert Negoita, cu o datorie restanta de 232 de milioane de lei.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2917 seconds )