Libnet.ro
UNICEF

17:30

Albii detin suprematia la Hollywood. Actritele latino, cele mai multe roluri nud

Adevărul Adevărul,
Albii detin suprematia la Hollywood. Actritele latino, cele mai multe roluri nud

Un studiu care a luat in calcul cele mai bune 100 de filme produse in 2013, la Hollywood, releva ca actorii hispanicii sunt cel mai putin distribuiti in pelicule mai putin de 5%), in timp ce albii domina, cu un procent de 74%. 2013 a fost insa un an bun pentru actorii de culoare, puternic reprezentati in productii precum 12 ani de sclavie si Majordomul. continuă pe Adevărul

O persoana a murit in Suedia, unde au loc cele mai grave incendii de padure din istoria moderna

O persoana si-a pierdut viata in Suedia, in cele mai grave incendii de padure din istoria moderna a tarii, favorizate de temperaturile caniculare, a anuntat marti politia, citata de AFP. Incendiul, aflat.

Suedia: cele mai grave incendii de paduri din istoria moderna

Suedia se confrunta cu cele mai grave incendii de padure din istoria moderna a tarii, favorizate de temperaturile caniculare, in urma carora o persoana si-a pierdut viata, potrivit politiei, citate de AFP.

Vanzarile Dacia au crescut puternic in Franta si Germania, cele mai mari piete ale marcii

Inmatricularile de masini marca Dacia au crescut puternic in Franta +22,4%) si Germania +9,7%) in primele sapte luni din 2014, o performanta notabila tinand cont ca volumele din aceste piete conteaza mult la exporturi, fiind cele mai mari doua piete pentru Dacia.

FOTO: 10 dintre cele mai celebre blonde de-a lungul timpului

Femeile celebre au avut si au in continuare un rol foarte important pentru intreaga lume. Fie ca au schimbat istoria sau au ajuns in cele mai inalte topuri ale productiilor cinematografice sau in sfera muzicala, ori pur si simplu ca imagini de sex-simbol, acestea au reusit intr-un fel sau altul sa isi puna amprenta asupra populatiei, ajungand pentru o multime de femei modele de urmat.

Mircea Badea: Kovesi este una din cele mai oribile ustensile ale regimului Basescu

Procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, este una dintre cele mai oribile ustensile ale regimului Basescu, a apreciat Mircea Badea, care mai spune ca procurorul a facut niste abuzuri penale. Este una Laura.

Business report: Cele mai mari venituri. Un roman a obtinut 7 milioane euro din dividende in strainatate; Magazinele cu cele mai bune oferte la alimente. La hard discounter este mai scump decat la supermarket; De ce n-au ajuns fructele si legumele moldov

Tot mai putine companii noi: In primele 6 luni, inregistrarile la Recom au scazut cu 23,6% fata de anul trecut. Numarul de firme inregistrate la Registrul Comertului a fost cu 23,6% mai mic, in primele sase luni din 2014, comparativ. Cum gasesti vacante ieftine in varf de sezon. In luna august, este greu de gasit un loc liber in statiunile de pe litoral, la preturi rezonabile. Exista insa si solutii pentru a va relaxa, cu cheltuieli mai mici. Cea de-a opta luna a anului este.

Cele mai bune electronice din 2014: gadget-uri despre care trebuie sa stii

Chiar daca esti innebunit dupa gadget-uri sau nu, cu siguranta detii unul sau mai multe. in zilele noastre, electronicele au ajuns sa fie necesare, fie ca vorbim despre un telefon mobil, un aparat de cafea mai sofisticat, o combina muzicala, tableta, iar lista poate continua.

FOTO Cele mai frumoase fotografii surprinse la Padina Fest, editia 2014

A V-a editie de Padina Fest s-a bucurat de participarea a mii de turisti, iubitori ai muntelui. Cei prezenti au avut parte de concerte, dar si de diferite sporturi montane, precum si de lectii de educatie montana si ecologica. Adevarul Targoviste a facut o selectie a celor mai frumoase momente suprinse la Padina Fest 2014, pe care le puteti gasi pe pagina oficiala a evenimentului.

Top 5 cele mai scumpe telefoane mobile din lume

Telefoanele mobile au ajuns sa fie un accesoriu aproape necesar pentru intreaga lume; tocmai pentru ca sunt atat de folosite peste tot, era de asteptat sa se inventeze si sa se reinventeze tot felul de modele, care mai de care mai interesante si mai neobisnuite.

Braila va avea in curand una dintre cele mai moderne Sectii de Cardiologie si Pediatrie din tara

Noua cladire a Sectiei de Cardiologie si Pediatrie din cadrul Spitalului Judetean Braila este aproape gata, iar autoritatile judetene vor sa o inaugureze partial pe 14 august, in prezenta mai multor oficiali de la Bucuresti. Mai sunt insa anumite detalii de pus la punct, cum ar fi asigurarea utilitatilor, motiv pentru care consilierii judeteni au alocat o suma generoasa de la bugetul judetului 1. 425 lei.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2487 seconds )