Libnet.ro
UNICEF

09:30

Suedia: cele mai grave incendii de paduri din istoria moderna

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Suedia: cele mai grave incendii de paduri din istoria moderna

Suedia se confrunta cu cele mai grave incendii de padure din istoria moderna a tarii, favorizate de temperaturile caniculare, in urma carora o persoana si-a pierdut viata, potrivit politiei, citate de AFP. continuă pe Wall-Street Ro

O persoana a murit in Suedia, unde au loc cele mai grave incendii de padure din istoria moderna

O persoana si-a pierdut viata in Suedia, in cele mai grave incendii de padure din istoria moderna a tarii, favorizate de temperaturile caniculare, a anuntat marti politia, citata de AFP. Incendiul, aflat.

Cele mai bune 10 beri din lume

Intrucat luna august incepe cu Ziua Internationala a Berii va prezentam o selectie a celor mai bune zece beri din lume, clasament realizat pe baza datelor furnizate de site-ul RateBeer , care reuneste peste 3 milioane de recenzii din intreaga lume.

Top 5 cele mai scumpe telefoane mobile din lume

Telefoanele mobile au ajuns sa fie un accesoriu aproape necesar pentru intreaga lume; tocmai pentru ca sunt atat de folosite peste tot, era de asteptat sa se inventeze si sa se reinventeze tot felul de modele, care mai de care mai interesante si mai neobisnuite.

FOTO: 10 dintre cele mai celebre blonde de-a lungul timpului

Femeile celebre au avut si au in continuare un rol foarte important pentru intreaga lume. Fie ca au schimbat istoria sau au ajuns in cele mai inalte topuri ale productiilor cinematografice sau in sfera muzicala, ori pur si simplu ca imagini de sex-simbol, acestea au reusit intr-un fel sau altul sa isi puna amprenta asupra populatiei, ajungand pentru o multime de femei modele de urmat.

Letonia a inregistrat cea mai ridicata temperatura din istoria tarii, 37,8 grade Celsius

Letonia a inregistrat luni cea mai ridicata temperatura din istoria tarii, 37,8 grade Celsius, in orasul port Ventspils vest), informeaza AFP. Cu doar o zi inainte, Letonia inregistrase un alt record de.

Cea mai calda zi din istoria Letoniei

Letonia a inregistrat luni cea mai ridicata temperatura din istoria tarii, 37,8 grade Celsius, in orasul port Ventspils vest), informeaza Mediafax.

RECORD de temperatura in Letonia. Este cea mai ridicata temperatura din istoria tarii

Letonia a inregistrat luni cea mai ridicata temperatura din istoria tarii, 37,8 grade Celsius, in orasul port Ventspils vest), anunta serviciile meteo, citate de AFP. Duminica, Letonia.

Albii detin suprematia la Hollywood. Actritele latino, cele mai multe roluri nud

Un studiu care a luat in calcul cele mai bune 100 de filme produse in 2013, la Hollywood, releva ca actorii hispanicii sunt cel mai putin distribuiti in pelicule mai putin de 5%), in timp ce albii domina, cu un procent de 74%. 2013 a fost insa un an bun pentru actorii de culoare, puternic reprezentati in productii precum 12 ani de sclavie si Majordomul.

Vanzarile Dacia au crescut puternic in Franta si Germania, cele mai mari piete ale marcii

Inmatricularile de masini marca Dacia au crescut puternic in Franta +22,4%) si Germania +9,7%) in primele sapte luni din 2014, o performanta notabila tinand cont ca volumele din aceste piete conteaza mult la exporturi, fiind cele mai mari doua piete pentru Dacia.

Mircea Badea: Kovesi este una din cele mai oribile ustensile ale regimului Basescu

Procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, este una dintre cele mai oribile ustensile ale regimului Basescu, a apreciat Mircea Badea, care mai spune ca procurorul a facut niste abuzuri penale. Este una Laura.

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )