Libnet.ro
UNICEF

23:00

FOTO: 10 dintre cele mai celebre blonde de-a lungul timpului

România Liberă România Liberă,
FOTO: 10 dintre cele mai celebre blonde de-a lungul timpului

Femeile celebre au avut si au in continuare un rol foarte important pentru intreaga lume. Fie ca au schimbat istoria sau au ajuns in cele mai inalte topuri ale productiilor cinematografice sau in sfera muzicala, ori pur si simplu ca imagini de sex-simbol, acestea au reusit intr-un fel sau altul sa isi puna amprenta asupra populatiei, ajungand pentru o multime de femei modele de urmat. continuă pe România Liberă

FOTO Porti deschise la Sultana-Malu Rosu, unul dintre cele mai mari santiere arheologice

Situl arheologic experimental de la Sultana se deschide din nou pentru public. Unul dintre cele mai spectaculoase situri arheologice din tara, unde au fost scoase la lumina obiecte fascinante de plastica antropomorfa din preistoria Romanieimileniul IV i. Ch. ), va putea fi vizitat de public.

Cum arata cateva dintre cele mai scumpe iahturi din lume

V-ati dorit vreodata sa aveti un iaht cu helipad? Visul inca ar putea fi departe de realitate, dar putem sa va aratam cum arata o astfel de jucarie. in Sidney tocmai a inceput Superyacht Show.

Investitii uriase la Botosani. Aici se construieste una dintre cele mai mari baze de agrement din tara:aqua park,snow park,parc de aventura

La Botosani, una dintre cele mai sarace zone ale Romaniei, autoritatile locale construiesc o uriasa baza de agrement pe un camp din apropierea unui cimitir. Cei de la Primaria Botosani spun ca noua atractie va aduce bani din turism si va crea locuri de munca pentru somerii din oras.

Investitii uriase la Botosani. Aici se construieste una dintre cele mai mari baze de agrement din tara: aqua park, snow park, parc de aventura

La Botosani, una dintre cele mai sarace zone ale Romaniei, autoritatile locale construiesc o uriasa baza de agrement pe un camp din apropierea unui cimitir. Cei de la Primaria Botosani spun ca noua atractie va aduce bani din turism si va crea locuri de munca pentru somerii din oras.

VIDEO Top 10 cantece cu cele mai bizare versuri din lume

Piesa Human a formatiei The Killers s-a situat pe primul loc in topul zece al cantecelor cu cele mai bizare versuri, comandat de publicatia BBC, podiumul fiind completat de I am the walrus, al trupei The Beatles, respectiv Earth Song, al lui Michael Jackson.

FOTO: Care sunt cele mai frumoase casute din copaci din lume. Una dintre ele se afla in Predeal!

In lume exista nenumarate casute in copaci care sunt incredibil de frumoase si ii fascineaza pe iubitorii de natura.

Tornada si ploi torentiale in Istanbul, unde unul dintre cele mai cunoscute bulevarde a fost inundat

O tornada s-a produs in cartierul Kasimpasa de pe malul european al Istanbulului, dar nu s-au inregistrat victime.

Braila va avea in curand una dintre cele mai moderne Sectii de Cardiologie si Pediatrie din tara

Noua cladire a Sectiei de Cardiologie si Pediatrie din cadrul Spitalului Judetean Braila este aproape gata, iar autoritatile judetene vor sa o inaugureze partial pe 14 august, in prezenta mai multor oficiali de la Bucuresti. Mai sunt insa anumite detalii de pus la punct, cum ar fi asigurarea utilitatilor, motiv pentru care consilierii judeteni au alocat o suma generoasa de la bugetul judetului 1. 425 lei.

Mircea Badea: Kovesi este una din cele mai oribile ustensile ale regimului Basescu

Procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, este una dintre cele mai oribile ustensile ale regimului Basescu, a apreciat Mircea Badea, care mai spune ca procurorul a facut niste abuzuri penale. Este una Laura.

Timis: 18 localitati si doua drumuri judetene, afectate de inundatii. Cele mai mari pagube sunt in Gataia

Optsprezece localitati si doua drumuri judetene din Timis au fost afectate de inundatii, potrivit unui bilant de vineri al ISU Banat, cele mai insemnate pagube fiind la Gataia, unde cele peste 400 de persoane.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )