Libnet.ro
UNICEF

09:30

Valeriu Steriu: PSD nu se teme de Nicusor Dan. Gabriela Firea este pregatita sa se bata cu orice candidat

Antena3 Antena3,
Valeriu Steriu: PSD nu se teme de Nicusor Dan. Gabriela Firea este pregatita sa se bata cu orice candidat

Alegeri locale 2020. Deputatul PSD Valeriu Steriu a afirmat ca social-democratii nu se tem de candidatura lui Nicusor Dan la Primaria Capitalei, cu sustinerea PNL. continuă pe Antena3

Valeriu Steriu (PSD): Nu ne temem de Nicusor Dan la Primaria Capitalei

Deputatul PSD Valeriu Steriu sustine ca social-democratii nu se tem de candidatura lui Nicusor Dan la Primaria Capitalei, chiar daca beneficiaza de sustinereaPNL. Steriu considera ca actualul edil, Gab.

PSD, despre Nicusor Dan: Liberalii recunosc ca nici nu stiu, nici nu pot, nici n-au cu cine

PSD a transmis, vineri, dupa anuntul PNL privind sustinerea lui Nicusor Dan la functia de primar general, ca liberali au inceput campania electorala printr-un abandon. Dupa ce au masurat in sondaje tot felul de candidati, au ajuns la concluzia ca tot Gabriela Firea este cea mai buna, au transmis social-democratii.

GABRIELA FIREA, DUPA ANUNTUL PNL PRIVIND SUSTINEREA CANDIDATURII LUI NICUSOR DAN: Tara arde si batraneii se piaptana

Primarul general Gabriela Firea, candidatul PSD pentru Primaria Bucuresti, a declarat, joi, ca anuntul PNL privind sustinerea candidaturii lui Nicusor Dan, a venit ca nuca in perete contextul generat de coronavirus si lipsa unui guvern stabil. Tara arde si batraneii se piaptana, a afirmat Firea, precizand ca le ureaza success tuturor candidatilor.

Gabriela Firea, deranjata de anuntul PNL privind sustinerea lui Nicusor Dan: Este noaptea mintii

Primarul general Gabriela Firea, candidatul PSD pentru Primaria Bucuresti, a declarat, joi, ca anuntul PNL privind sustinerea candidaturii lui Nicusor Dan, a venit ca nuca in perete contextul generat de coronavirus si lipsa unui guvern stabil. Tara arde si batraneii se piaptana, a afirmat firea, precizand ca le ureaza success tuturor candidatilor.

Ciolacu: Liberalii incep campania cu un abandon. Gabriela Firea l-a mai invins o data pe Nicusor Dan

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, sustine ca liberalii se ascund in spatele lui Nicusor Dan, recunoscand astfel ca actualul primar al Bucurestiului, Gabriela Firea, este cel mai bun candidat pentru Primaria Capitalei.

Gabriela Firea, dupa anuntul PNL privind sustinerea candidaturii lui Nicusor Dan: Tara arde si batraneii se piaptana

Alegeri locale 2020. Primarul general Gabriela Firea, candidatul PSD pentru Primaria Bucuresti, a declarat, joi, ca anuntul PNL privind sustinerea candidaturii lui Nicusor Dan, a venit ca nuca in perete.

Conditiile lui Ciolos pentru sustinerea lui Nicusor Dan la Primaria Capitalei: Fara racolari din PSD si preluarea programului si a echipei lui Vlad Voiculescu

Liderul PLUS, Dacian Ciolos, se declara deranjat de faptul ca Nicusor Dan nu i-a informat in legatura cu negocierile cu liberalii pentru Primaria Capitalei, insa spune ca, dincolo de asta, cel mai important lucru este unirea partidelor in jurul unui singur candidat care sa puna capat dezastrului produs de Gabriela Firea. El sugereaza si care sunt conditiile pentru ca PLUS sa il sustina pe Nicusor Dan.

Nicusor Dan: Sunt optimist in privinta unei candidaturi comune a opozitiei Violeta Alexandru: Suntem deschisi oricaror aliante de opozitie la PSD

Presedintele PNL Bucuresti Violeta Alexandru si Nicusor Dan, candidatul sustinut de USR si PNL pentru Capitala, au sustinut joi o conferinta de presa in care si-au prezentat strategia de a o invinge pe Gabriela Firea. Violeta Alexandru a precizat ca formatiunea sa e deschisa in continuare la negocieri cu Opozitia pentru stabilirea de candidati comuni la locale, in timp ce Nicusor Dan a transmis sageti la conducerea PLUS.

Senator PSD: Gabriela Firea va castiga Primaria Capitalei

Gabriela Firea va castiga Primaria Capitalei, chair daca Nicusor Dan este un candidat bun. Asta crede senatorul PSD Lucian Romascanu.

Gabriela Firea: Anuntul PNL a creat usoara nemultumire in randul sustinatorilor lui Nicusor Dan

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a precizat, ca s-a creat o usoara nemultumire in randul celor care l-au sustinut pe Nicusor Dan dupa anuntul presedintelui PNL, Ludovic Orban, de sustinere a lui Nicusor Dan la Primaria Capitalei.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )