Libnet.ro
UNICEF

12:30

Alegeri locale 2020 - Ce nereguli s-au reclamat in ziua votului: Buletine deja stampilate, candidat cu sigla altui partid pe buletine de vot Barbat retinut pentru coruperea alegatorilor

Hotnews Hotnews,
 Alegeri locale 2020 - Ce nereguli s-au reclamat in ziua votului: Buletine deja stampilate, candidat cu sigla altui partid pe buletine de vot Barbat retinut pentru coruperea alegatorilor

Alegerile locale 2020 au fost marcate de nereguli privind procesul de votare, fiind reclamate stampile cu urme de tus dinainte de deschiderea urnelor, buletine tiparite gresit sau gata stampilate pe candidatii unui partid. De asemenea, nu au fost rare nici cazurile in care s-a incercat coruperea alegatorilor sau campaniile electorale chiar in ziua votului. 20: Pacienta cu Covid, dupa ce i s-a refuzat urna mobila: Mi se neaga un drept constitutional19. 45: Harghita: Barbat amendat pentru ca a continuat propaganda electorala pe o retea de socializare19. 22: Prahova: Oamenii au primit mesaje Ro-Alert false privind suspiciuni de infectare cu coronavirus in sectiile de votare19. 15:Un jandarm dintr-o sectie de votare din Brasov, atacat de un barbat care a asmutit impotriva sa un caine19. 10: O televiziune locala din Harghita, amendata pentru ca a continuat campania electorala19. 07: Un barbat in varsta de 79 de ani din judetul Botosani este cercetat penal dupa ce a votat de doua ori. continuă pe Hotnews

Alegeri locale 2020. Amenzi usturatoare pentru toti romanii care fac asta, in ziua votului. Grija mare!

Alegeri locale 2020. Fotografierea ori filmarea prin orice mijloace a buletinului de vot de catre alegatori in timp ce voteaza se sanctioneaza cu o amenda care este cuprinsa intre 600 si 1. 000 de lei, a anuntat azi, purtatorul de cuvant al MAI, pe nume Monica Dajbog. Alegeri locale 2020. Amenzi usturatoare pentru toti romanii care .

Alegeri locale 2020. Dosar penal in Deva pentru tentativa de mituire a alegatorilor. Ce alte nereguli au fost

Alegeri locale 2020. Mai multe nereguli legate de modul in care s-au derulat alegerile locale in judetul Hunedoara au fost reclamate duminica.

Alegeri locale 2020. Dosar penal dupa o suspiciune de frauda la o sectie de votare din Petrosani

Alegeri locale 2020. Suspiciune de frauda la o sectie de votare din Petrosani. Doi alegatori au reclamat ca au primit buletine stampilate.

Rezultate partiale alegeri locale 2020. Rasturnare de situatie dupa numararea voturilor in sectii

Zi de foc in Bucuresti! Romanii au fost chemati la urne, la alegerile locale 2020, pentru a-si alege primarii, consilierii locali si consilierii de judet pentru urmatorii patru ani. Playtech. ro va prezina rezultatele partiale ale votului, conform datelor oferite exit poll-ul de la ora 21. UPDATE: Rezultate BEC situatie tensionata in Sectorul 1 si .

Alegeri locale 2020. Cum incalca Gabriela Firea legea, in ziua votarii. Ludovic Orban, apel de ultima ora

Alegeri Locale 2020. Ludovic Orban, presedintele PNL, sustine ca in Bucuresti, in ziua alegerilor locale, Primaria difuzeaza reclame pe banii cetatenilor si solicita astfel mass-media sa nu mai difuzeze clipurile Primariei Capitalei, deoarece acestea au un caracter electral. Alegeri locale 2020. Cum incalca Gabriela Firea legea, in ziua votarii Am vazut cu tristete si chiar .

Alegeri locale 2020. PSD, acuzatii grave la adresa lui Marcel Vela: Vrea vicierea rezultatului

Dupa ce Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne, a iesit intr-o conferinta de presa ca sa anunte masurile dispuse pentru ziua alegerilor locale, social democratii l-au acuzat de indata ca acesta incalca legea si ca actiunile sale au ca scop vicierea rezultatului alegerilor. Alegeri locale 2020. PSD, acuzatii grave la adresa lui Marcel Vela Amintim ca .

Alegeri locale 2020. Un barbat a votat cu buletinul altei persoane. Ce s-a intamplat in 5 minute

Politistii din Olt au deschis un dosar penal pentru frauda la vot dupa ce un barbat ar fi votat cu actul de identitate al concubinei sale. Situatie ilegale si controversate nu inceteaza sa apara in ziua alegerilor. Alegeri locale 2020. Un barbat a votat cu actul de indetitate al partenerei Un barbat de 28 de .

Alegeri Locale 2020. Primele declaratii ale lui Nicusor Dan, dupa exit poll: Astazi este ziua de nastere a noului Bucuresti

A inceput numaratoarea inversa in cursa pentru functiile de primar general al Capitalei, primar de sector, de muncipiu, comuna, sat si pentru functiile de consilier local, consilier judetean, presedinte al consiliului judetean. Rezultatele finale le veti afla, in aceasta seara, dupa ora 21:00. Cum stau PNL, PSD si USR-PLUS in sondaje, care sunt primele declaratii .

Alegeri Locale 2020: votul a inceput. Gabriela Firea a ajuns la urne inainte sa se deschida sectia

Ziua alegerilor locale a venit, iar politicienii nostri nu au asteptat mult pana sa mearga la urne. Este cazul Gabrielei Firea care nu s-a dezis nici de aceasta data de porecla pe care i-a dat-o sotul ei, Florin Pandele. Asadar, Albinuta a mers la urne inca dinainte ca acestea sa se deschida, luandu-i prin surprindere .

LIVE BLOG Alegeri locale 2020. Firea a tepuit presa. Nicusor Dan, vot cu sete. Iohannis are viza de flotant. Orban a stat la coada. Prezenta mare in Bucuresti

Alegeri locale 2020. Romanii aleg: primarii, consilierii locali, presedintii de Consilii Judetene si consilierii judeteni. Asadar, fiecare cetatean va primi patru buletine de vot. Urnele se deschid la ora 07. 00 si se inchid la ora 21. in ce masura va fi influentata prezenta la vot de pandemie? Vom compara cifrele din 2020 cu cele din 2016. Ramai pe Adevarul pentru a urmari toate momentele importante din ziua alegerilor. Si nu uita: Voteaza!.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )