Libnet.ro
UNICEF

07:30

Alegeri in Marea Britanie: Boris Johnson a obtinut majoritatea absoluta in Parlamentul britanic

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Alegeri in Marea Britanie: Boris Johnson a obtinut majoritatea absoluta in Parlamentul britanic

Premierul britanic Boris Johnson a obtinut majoritatea in Parlamentul britanic, partidul sau conservator trecand pragul de 326 de locuri din cele 650 ale Camerei Comunelor, potrivit rezultatelor oficiale publicate vineri, relateaza AFP si Reuters. continuă pe Wall-Street Ro

Alegeri in Marea Britanie: Boris Johnson a venit cu cainele la vot. Cozi uriase la sectiile de votare (FOTO)

Premierul Boris Johnson a votat la alegerile anticipate din Marea Britanie, desfasurate joi. Acesta a ven it la sectia de votare insotit de cainele sau Dilyn pe care l-a pupat in fata fotografilor care il.

Scotienii vorbesc iar de independenta dupa alegerile din Marea Britanie: Boris Johnson nu are un mandat solid de a ne scoate din UE

Scotia trebuie sa primeasca autorizatia de a organiza un nou referendum privind statutul sau in Regatul Unit dupa victoria zdrobitoare a nationalistilor in alegerile parlamentare desfasurate joi, a declarat vineri lidera executivului scotian Nicola Sturgeon, potrivit Reuters, preluata de Agerpres.

Alegeri Marea Britanie, exit poll: Partidul Conservator al lui Boris Johnson a castigat scrutinul parlamentar

Partidul Conservator al premierului britanic in functie Boris Johnson se claseaza pe primul loc in scrutinul parlamentar anticipat din Marea Britanie. Conform sondajului, efectuat la comanda postului Sky News, Partidul Conservator centru-dreapta) a obtinut 368 de locuri in Camera Comunelor, peste pragul majoritar de 326 de locuri. Jeremy Corbyn spune ca nu va conduce Partidul Laburist la viitoarele alegeri din Marea BritanieBoris Johnson saluta mandatul puternic obtinut la alegeri pentru a realiza Brexitul.

Alegeri Marea Britanie - rezultate finale: Conservatorii au obtinut 365 din cele 650 de mandate ale Camerei Comunelor

Partidul Conservator al premierului britanic Boris Johnson a obtinut, in urma alegerilor legislative desfasurate joi, 365 din cele 650 de mandate ale Camerei Comunelor, conform rezultatelor finale, transmit agentiile internationale de presa, citate de Agerpres.

Alegeri Marea Britanie. Iohannis explica ce inseamna pentru romanii din UK rezultatul alegerilor parlamentare

Presedintele Klaus Iohannis afirma ca rezultatul alegerilor din Marea Britanie este foarte bun pentru romanii de acolo, fiindca premierul Boris Johnson, impreuna cu Partidul Conservator, au dorit sa realizeze Brexitul, dar cu Acord. Acum se pare ca ne apropiem de aceasta solutie: cea mai buna varianta, daca se ajunge la Brexit, este un Brexit cu Acord si spre asta ne indreptam, spune Iohannis.

Rezultatele finale ale alegerilor din Marea Britanie: Partidul Conservator obtine o majoritate absoluta de 365 de mandate

Partidul Conservator Tories) al premierului britanic in exercitiu Boris Johnson a obtinut o majoritate absoluta de 365 din cele 650 de mandate din Camera Comunelor, cu 48 mai multe fata de scrutinul din 2017, o victorie istorica in alegerile legislative de joi, potrivit rezultatelor definitive, relateaza AFP.

Alegeri in Marea Britanie. Cozi la sectiile de votare Johnson a venit cu cainele la vot FOTO

Cozi la sectiile de vot din Marea Britanie, unde cetatenii sunt chemati la urne pentru a decide o noua configuratie a Parlamentului de la Londra, principala miza fiind insa legata de Brexit.

Alegeri in Regatul Unit. Boris Johnson a obtinut o victorie rasunatoare

Victorie zdrobitoare pentru Partidul Conservator al premierului Boris Johnson, in alegerile anticipate din Marea Britanie.

Alegeri Marea Britanie. Masuri de securitate sporite la sectiile de votare din cauza abuzurilor

Autoritatile britanice au sporit joi masurile de securitate la multe sectii de votare in alegerile generale, dupa ce politia a inregistrat in jur de 200 de plangeri privind abuzuri in mediul online si hartuire in timpul campaniei electorale, relateaza DPA.

Trump, dupa victoria din alegeri a lui Boris Johnson: Regatul Unit al Marii Britanii si SUA vor fi acum libere sa incheie un nou Acord Comercial de anvergura dupa BREXIT

Premierul britanic Boris Johnson a obtinut o victorie clara joi in alegeri parlamentare anticipate din Marea Britanie dupa ce a reusit sa obtina pentru Partidul Conservator majoritatea in noul Parlament ceea ce.

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )