Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alegeri parlamentare 2020. Cine poate vota la sectiile din Romania

B1 B1,
Alegeri parlamentare 2020. Cine poate vota la sectiile din Romania

Alegerile parlamentare vor avea loc, cel mai probabil, pe 6 decembrie 2020. Data nu a fost stabilita definitiv, in conditiile in care Guvernul a ales aceasta zi, dar Curtea Constitutionala a sustinut ca decizia. continuă pe B1

Alegeri parlamentare 2020. Cum obtii viza de flotant pentru a vota in alt oras decat cel de domiciliu

Se apropie alegerile parlamentare 2020, iar cei care vor sa voteze in alta localitate decat cea de domiciliu au inca timp sa obtina un document de resedinta, cunoscut drept viza de flotant. Procedura.

Alegeri parlamentare 2020. Peste 21.000 de romani din strainatate s-au inscris pentru votul prin corespondenta

Peste 21. 000 de romani s-au inscris, pana luni, ora 16, pentru votul prin corespondenta la alegerile parlamentare din 6 decembrie. Cati romani s-au inscris pentru votul prin corespondeta la alegerile.

Alegeri parlamentare 2020. Pe ce lista va candida pana la urma Gabriela Firea

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat primele decizii importante luate de social democrati in perspectiva alegerilor parlamentare. Detalii despre candidatura Gabrielei Firea la.

Alegeri parlamentare 2020: Eugen Tomac va deschide lista candidatilor pentru Camera Deputatilor, in Bucuresti. Cristian Diaconescu, primul pe lista de la Senat

Lista candidatilor PMP din Bucuresti pentru Camera Deputatilor va fi deschisa de Eugen Tomac, presedintele partidului, in timp ce pentru Senat, primul pe lista candidatilordin Capitala va fi fostul ministru al Af.

Cu ce acte poti vota la sectiile din Romania, la alegerile parlamentare

Pe 6 decembrie 2020, vor avea loc alegerile parlamentare, iar romanii vor merge la vot pentru a-si alegedeputatii si senatorii. La fel ca la alegerile locale, si la cele parlamentare, cetatenii vor purta.

Surse: Lista PSD pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie. Varianta finala

Lista candidatilor PSD pentru alegerile parlamentare de la Bucuresti a fost finalizata si a fost obtinuta de Antena 3.

Alegeri parlamentare Lituania: Principalul partid de opozitie (de centru-dreapta) pare sa fie castigator

Principalul partid de opozitie din Lituania, Uniunea Patriei - Crestin-Democratii Lituaniei, de centru-dreapta, pare sa fi castigat prima runda a alegerilor de duminica, percepute ca un vot de incredere cu privire la modul in care premierul Saulius Skvernelis gestioneaza pandemia de COVID-19, transmite luni Reuters, citat de Agerpres. Dupa numararea a aproximativ 50% din voturi, partidul cu radacini in miscarea de independenta antisovietica din anii 1980 se situa in frunte cu 20. Uniunea Fermierilor si a Verzilor LVZS), o grupare agrara care conduce in coalitia de guvernare a premierului Skvernelis, avea un scor interimar de 19.

Alegeri parlamentare: Dan Barna deschide lista candidatilor USR PLUS la Sibiu

Dan Barna candideaza la Sibiu si este primul pe lista USR PLUS pentru Camera Deputatilor. Decizia apartine membrilor USR PLUS din Sibiu care sambata si-au desemnat candidatii la alegerile parlamentare de pe 6 decembrie.

Alegeri locale 2020, rezultate finale: PNL a castigat scrutinul, cu peste 30% din voturi, fiind urmat de PSD. Scor slab pe tara pentru USR-PLUS, de sub 7%

Rezultatele finale publicate luni de catre Biroul Electoral Central arata ca PNL a obtinut cele mai multe voturi pe tara la alegerile locale din 27 septembrie, atat la nivelul primariilor, cat si in ceea ce.

ALEGERI LOCALE 2020 Sector 1: Validarea mandatului lui Clotilde Armand, amanata

Scandalul alegerilor din Sectorul 1 al Capitalei continua. Magistratii de la Judecatoria Sectorului 1 au decis, luni, amanarea validarii mandatului castigat de Clotilde Armand. Validarea mandatului.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2687 seconds )