Libnet.ro
UNICEF

10:46

Alegeri parlamentare 2020. Klaus Iohannis, cerere de ultima ora

Antena3 Antena3,
Alegeri parlamentare 2020. Klaus Iohannis, cerere de ultima ora

Presedintele Klaus Iohannis trimite legea stabilirii datei alegerilor parlamentare inapoi in Parlament. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis: Alegerile nu trebuie amanate. PSD a adoptat legi populiste care ar putea arunca Romania in cea mai grava criza economica din ultimii 30 de ani (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, in cadrul unei conferinte sustinute la Palatul Cotroceni, ca alegerile parlamentare nu trebuie amanate. Potrivit sefului statului, alegerile legislative vor avea.

Alegeri parlamentare 2020 in diaspora. Cand se deschid sectiile de vot si care este programul lor

Guvernul Romaniei a stabilit alegerile parlamentare 2020 pentru data de 6 decembrie. Cetatenii romani din diaspora vor putea vota timp de doua zile. Cand se deschid sectiile de vot din diaspora si.

Presedintele Klaus Iohannis cere reexaminarea legii care prevede ca Parlamentul stabileste data alegerilor, nu Guvernul CCR a dat unda verde actului normativ

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a trimis vineri Parlamentului, spre reexaminare, legea care prevede ca data alegerilor este stabilita de Legislativ, nu de Guvern, informeaza Administratia Prezidentiala. Cu.

Alegeri parlamentare 2020 in diaspora. Harta sectiilor de vot

Organizarea sectiilor de votare pentru alegerile parlamentare din acest an va fi una diferita, comparativ cu alegerile precedente, avand in vedere pandemia de coronavirus. Ministerul Afacerilor Externe, Bogdan.

Alegeri parlamentare 2020. Campionul mondial care deschide lista de candidati pentru Camera Deputatilor depusa joi de PSD Ilfov

Organizatia judeteana Ilfov a Partidului Social Democrat a depus joi, la Biroul electoral de circumscriptie, listele de candidati pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie. Pe primul loc la Camera Deputatilor se afla luptatorul Daniel Ghita 39 de ani), multiplu campion national, european si mondial la kick-boxing.

Alegeri parlamentare 2020. Europarlemntarul PNL Gheorghe Falca: Votul este cel mai important moment intr-o democratie. Orice amanare a scrutinului, asa cum doreste PSD, nu serveste romanilor

Motivarea Curtii Constitutionale care confera dreptul parlamentului sa stabileasca data alegerilor parlamentare este un balon de oxigen pentru partidele care doresc amanarea alegerilor, adica PSD, ALDE si Pro.

Klaus Iohannis, conferinta de presa de la ora 18.00 in ziua in care Romania a inregistrat un nou record negativ al infectarilor cu COVID-19

Presedintele Klaus Iohannis va sustine o conferinta de presa miercuri la Palatul Cotroceni de la ora 18. 00, transmite Administratia Prezidentiala.

Alegeri parlamentare 2020. Un medic ortoped, prima propunere PSD Salaj pentru Camera Deputatilor

Social democratii salajeni au finalizat listele candidatilor pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie. Printre competitori se regases primari, medici si cadre didactice.

Rectorul Universitatii Dunarea de Jos din Galati s-a razgandit: Lucian Georgescu nu mai candideaza pe listele PSD la alegerile parlamentare 2020

Rectorul Universitatii Dunarea de Jos din Galati, Lucian Georgescu, s-a retras de pe litele PSD pentru alegerile parlamentare 2020. Georgescu se afla pe pozitia a cincea la Camera Deputatilor. Acesta a transmis,.

Ultima ora. Klaus Iohannis, avertisment dur cu privire la soarta romanilor: Nu vom ajunge la normalitate intr-o luna sau doua

Recordul negativ de cazuri COVID-19 inregistrat in cursul zilei de miercuri a amplificat panica din randul cetatenilor, medicilor si autoritatilor. Ieri seara, presedintele Klaus Iohannis a vorbit din nou despre posibilitatea carantinarii Bucurestiului si despre alegerile parlamentare, un subiect mentionat in repetate randuri de catre domnia sa. Cautam solutii de ingradire a transmiterii virusului Klaus .

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2676 seconds )