Libnet.ro
UNICEF

14:15

Klaus Iohannis: Alegerile nu trebuie amanate. PSD a adoptat legi populiste care ar putea arunca Romania in cea mai grava criza economica din ultimii 30 de ani (VIDEO)

B1 B1,
Klaus Iohannis: Alegerile nu trebuie amanate. PSD a adoptat legi populiste care ar putea arunca Romania in cea mai grava criza economica din ultimii 30 de ani (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, in cadrul unei conferinte sustinute la Palatul Cotroceni, ca alegerile parlamentare nu trebuie amanate. Potrivit sefului statului, alegerile legislative vor avea. continuă pe B1

VIDEO Klaus Iohannis: Alegerile parlamentare trebuie sa aiba loc la termen Despre numirea lui Iordache: PSD, totul pentru ai lor, nimic pentru cetateni

Alegerile parlamentare trebuie sa aiba loc la termen, in data de 6 decembrie, in conditiile in care actuala majoritate PSD-ista este ilegitima si nu mai reprezinta vointa romanilor, iar cel mai recent exemplu in acest sens este numirea lui Florin Iordache in functia de sef al Consiliului Legislativ, a declarat miercuri presedintele Klaus Iohannis.

KLAUS IOHANNIS: Alegerile parlamentare nu trebuie amanate

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, ca alegerile parlamentare trebuie sa aiba loc la termen, adica pe 6 decembrie.

Iohannis: Alegerile nu se pot amana. Actuala majoritate PSD-ista e una ilegitima

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri ca alegerile parlamentare nu se pot amana, ca actuala majoritate PSD-ista e una ilegitima care nu mai reflecta de mult timp vointa reala a romanilor si ca PSD, in ciuda incercarilor disperate, de a-si cosmetiza imaginea, ramane acelasi partid toxic.

Ana Ciceala ii cere presedintelui Klaus Iohannis sa nu promulge legea prin care se da liber la betonarea spatiilor verzi. Nicusor Dan a semnat proiectul

Consilierul municipal Ana Ciceala, membra a USR Sector 3, i-a cerut marti presedintelui Klaus Iohannis sa nu promulge proiectul care modifica actul normativ care reglementeaza spatiile verzi. Ea precizeaza ca este una dintre cele mai toxice legi votate de Parlament in ultimii ani. Proiectul are printre initiatori mai multi deputati si senatori ai USR, printre care si Nicusor Dan.

Klaus Iohannis spune ca alegerile vor avea loc la data stabilita

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, luni, la Palatul Cotroceni, ca alegerile parlamentare vor ave.

Klaus Iohannis: Trebuie sa ne ocupam de legile justitiei, care trebuie reparate. E nevoie de o modernizare a Constitutiei si a CCR (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca se impune o corectare a Legilor Justitiei. intrebat daca este necesara si o reforma a Curtii Constitutionale a Romaniei CCR), seful statului a precizat c.

Ce a spus Klaus Iohannis despre carantinarea Capitalei. Vestea pe care trebuie s-o afle milioane de bucuresteni

Bucurestiul are un loc fruntas in tara cu cei mai multi infectati de coronavirus, dar si cele mai multe decese cauzate de cornavirus. in plus, Capitala se afla in scenariul rosu, dupa depasirea de 3 infectari la mia de locuitori, iar scolile, restaurantele, cafenelele si cinematografele au fost inchise, iar masca e obligatorie si in .

KLAUS IOHANNIS: Atitudinea prefectului Capitalei este inacceptabila si nu trebuie sa ramana fara urmari

Klaus Iohannis a sustinut, astazi, o conferinta de presa la Parlamentul Romaniei. El a raspuns intrebarilor jurnalistilor, preponderant legate de situatia epidemiologica din Bucuresti si trecerea la scenariul 3.

Iohannis: Alegerile parlamentare au fost stabilite conform legii si vor avea loc pe 6 decembrie

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat ca alegerile parlamentare au fost stabilite conform legii si vor avea loc in 6 decembrie.

Klaus Iohannis: Ludovic Orban ramane in continuare prima varianta de premier (VIDEO)

Klaus Iohannis a afirmat miercuri seara, in conferinta de presa de la Palatul Cotroceni, ca Ludovic Orban ramane in continuare prima varianta de premier dupa alegerile parlamentare. Precizarile sefului.

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )