Libnet.ro
UNICEF

12:15

Alegeri parlamentare: Alina Gorghiu deschide lista PNL pentru Senat la Timis, Ben Oni Ardelean pe pozitia a doua la Camera Deputatilor

Hotnews Hotnews,
 Alegeri parlamentare: Alina Gorghiu deschide lista PNL pentru Senat la Timis, Ben Oni Ardelean pe pozitia a doua la Camera Deputatilor

Liderii PNL Timis au stabilit ordinea candidaturilor pentru alegerile parlamentare, senatoarea Alina Gorghiu deschizand lista pentru Senat iar rectorul Universitatii de Vest Timisoara, Marilen Gabriel Pirtea, fiind pe prima pozitie pentru Camera Deputatilor, transmite Timisoara Online. continuă pe Hotnews

Orban a anuntat ca deschide lista PNL la Bucuresti pentru Camera Deputatilor Ce nume sunt pe listele liberalilor pentru parlamentare

Liderul PNL, Ludovic Orban, a anuntat, luni, ca va deschide lista partidului pentru Camera Deputatilor la Bucuresti. El a precizat ca liberalii vor depune listele cu semnaturi in 20 octombrie, iar pe 21 octombrie - listele cu candidati pentru alegerile parlamentare.

Alexandru Rafila va deschide lista PSD pentru Camera Deputatilor in Bucuresti (surse)

Alexandru Rafila va deschide lista PSD pentru Camera Deputatilor in Bucuresti, au declarat pentru HotNews. ro surse din partid. Vechea garda din PSD trasa pe linie moarta Oprisan, Iordache, Nicolicea si Carmen Dan nu au loc pe lista PSD la Parlament.

Alegeri parlamentare 2020. Pe ce lista va candida pana la urma Gabriela Firea

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat primele decizii importante luate de social democrati in perspectiva alegerilor parlamentare. Detalii despre candidatura Gabrielei Firea la.

Surpriza! Alexandru Rafila deschide lista PSD la parlamentare

Alexandru Rafila va deschide lista PSD pentru Camera Deputatilor din Bucuresti la alegerile parlamentare, conform publicatiei republica. ro. in vara, Victor Ponta i-a propus acestuia sa candideze din partea ProRomania pentru Primaria Capitalei, dar Rafila a refuzat.

Alexandru Rafila va deschide lista de Bucuresti a PSD la Camera Deputatilor: Lista de Buzau nu o deschid cu siguranta Ce spune despre posibilitatea ca alegerile sa fie amanate (VIDEO)

Alexandru Rafila a confirmat, joi seara, in direct pe B1 TV, ca el este cel care va deschide lista de Bucuresti a PSD pentru alegerile la Camera Deputatilor. Lista de Buzau nu o deschid cu siguranta, a.

PSD Teleorman si-a finalizat lista pentru alegeri parlamentare 2020. Carmen Dan, loc neeligibil. Dancila nu apare pe lista

Social-democratii din Teleorman si-au finalizat lista pentru alegeri parlamentare 2020 si vestile nu sunt prea bune pentru politicienii cu notorietate din epoca Dragnea.

Alegeri parlamentare 2020. Tensiuni in PNL pentru locurile pe liste: Cine nu mai apare si care sunt numele-surpriza

Alegeri parlamentare 2020. Este tensiune mare in PNL. Liderii de filiala fac pelerinaj la Ludovic Orban, pentru a-si impune pe liste oamenii apropiati.

Alegeri parlamentare 2020. Cum votam prin corespondenta la scrutinul din 6 decembrie

Alegeri parlamentare 2020. Peste 22. 000 de romani aflati in strainatate s-au inscris pana miercuri pentru votul prin corespondenta la alegerile parlamentare care sunt programate pentru 6 decembrie.

Alegeri parlamentare 2020. Elena Basescu revine in politica. Unde va candida mezina fostului presedinte

Alegeri parlamentare 2020. Elena Basescu, fiica cea mica a fostului presedinte Traian Basescu, revine in politica si a anuntat ca va candida pe listele PMP Constanta pentru un mandat de deputat.

Ludovic Orban deschide lista pentru Camera Deputatilor la Bucuresti

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca va fi primul pe lista electorala pentru Camera Deputatilor in c.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,243 seconds )