Libnet.ro
UNICEF

05:30

Alegeri prezidentiale 2014. Propaganda electorala in ziua votului, amendata cu 1.500 de lei

Adevărul Adevărul,
Alegeri prezidentiale 2014. Propaganda electorala in ziua votului, amendata cu 1.500 de lei

Prima ilegalitate descoperita de politisti in procesul electoral in judetul Calarasi. Un barbat a primit o amenda de 1. 500 de lei pentru propaganda electorala in ziua votului. continuă pe Adevărul

Alegeri prezidentiale 2014. Protest in ziua votului. Circa 100 de clujeni au iesit in strada, nemultumiti de modul in care se desfasoara alegerile in diaspora

Alegeri prezidentiale 2014. Aproximativ 100 de clujeni au iesit, duminica, 16 noiembrie, in Piata Unirii ca sa protesteze, din nou, impotriva modului in care au loc alegerile in strainatate.

Alegeri prezidentiale 2014. Basescu cere prelungirea votului pana la ora 24.00

Presedintele Romaniei, Traian Basescu, cere prelungirea votului pana la ora 24. Cererea presedintelui vine in contextul situatiei din diaspora, unde mii de romani stau la rand pentru a vota, potrivit Administratiei Prezidentiale.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Astazi este ziua in care ne putem SCHIMBA VIITORUL. Decizia sta in mana ta, voteaza-ti presedintele

16 noiembrie 2014. Este ziua care va ramane in istorie drept cea in care romanii isi iau tara inapoi. Este momentul in romanii aleg, iar in mainile lor sta puterea.

Alegeri prezidentiale 2014. Primele incidente din ziua votarii: un barbat s-a ales cu dosar penal dupa ce si-a fotografiat buletinul de vot

Un barbat din Bacau s-a ales cu dosar penal dupa ce si-a fotografiat buletinul de vot in timp ce se afla in cabina de vot. De asemenea, un barbat s-a ales cu amenda pentru continuarea propagandei electorale in ziua votului. Votul pentru alegerile prezidentiale a inceput la ora 7. 00 si se va incheia la ora 21.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. LIVE TEXT! Ziua alegerilor prezidentiale in CIFRE, DECLARATII si FAPTE

UPDATE ora 21. 15: Scorul este strans. Din evaluarile noastre Victor Ponta este castigator la o diferenta mica, a declarat vicepremierul Liviu Dragnea. UPDATE ora 21.

Alegeri prezidentiale. VIDEO Protest in ziua votului. Circa 100 de clujeni au iesit in strada, nemultumiti de modul in care se desfasoara alegerile in diaspora

Alegeri prezidentiale 2014. Aproximativ 100 de clujeni au iesit, duminica, 16 noiembrie, in Piata Unirii ca sa protesteze, din nou, impotriva modului in care au loc alegerile in strainatate.

Alegeri prezidentiale 2014. Primii doi votanti de la Munchen, extenuati la capatul a peste 13 ore de asteptare

Una dintre cele mai emotionante imagini ale votului din diaspora provine de la Munchen, Germania, acolo unde doi romani s-au fotografiat extenuati la capatul maratonului pentru vot la alegeri prezidentiale 2014.

Alegeri prezidentiale 2014. Fraude la alegeri: turism electoral si stampile uitate prin buzunare

Alegeri prezidentiale 2014. Judetele Bacau, Calarasi si Teleorman sunt fruntase la numarul cazurilor de turism electoral. Corespondentii Adevarul au semnalat, pe parcursul acestei zile, numeroase cazuri de frauda electorala la circumscriptii din intreaga tara.

Alegeri prezidentiale 2014. Diaspora vrea sa voteze: o romanca din Canada a zburat 670 de kilometri pentru a vota

Romanii din diaspora au avut numeroase probleme in primul tur de alegeri prezidentiale 2014. Numarul mic al sectiilor de vot ii forteaza pe unii sa faca calatorii lungi pentru a-si putea exprima optiunea electorala.

Alegeri prezidentiale 2014. Urmarim turul 2 vazut pe retelele sociale

Alegeri prezidentiale 2014. Victor Ponta si Klaus Iohannis au ajuns in turul 2 al alegerilor prezidentiale 2014 si la ora 21. 00 vom afla numele presedintelui Romaniei. Adevarul urmareste desfasuararea alegerilor, asa cum sunt ele vazute pe retelele sociale.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )