Libnet.ro
UNICEF

13:45

Alegeri prezidentiale 2019. Cine a castigat alegerile in Baragan, cate voturi a obtinut Klaus Iohannis

Adevărul Adevărul,
Alegeri prezidentiale 2019. Cine a castigat alegerile in Baragan, cate voturi a obtinut Klaus Iohannis

Pentru prima data in ultimii ani, electoratul din judetul Calarasi si-a schimbat optiunea: PSD nu a mai castigat alegerile in Baragan. Klaus Iohannis, candidatul Partidului National Liberal pentru presedintia Romaniei, a castigat alegerile 2019 in judetul Calarasi. Conform datelor partiale la alegerile prezidentiale 2019, actualul presedinte al Romaniei a fost votat de 36,9% dintre calarasenii cu drept de vot. continuă pe Adevărul

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Cat costa alegerile prezidentiale 2019. Sunt cele mai scumpe

Presedintele Autoritatii Electorale Permanente, Constantin-Florin Mituletu-Buica, a declarat ca suma totala alocata pentru alegerile prezidentiale din acest an este de aproximativ.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. SONDAJ. Cu cine votati in primul tur al alegerilor prezidentiale?

Campania pentru alegerile prezidentiale s-a terminat, in strainatate si in Romania a inceput votarea. Sunt 14 politicieni care aspira la functia suprema in stat.

Alegeri prezidentiale 2019: Iohannis a castigat detasat la Sibiu. Cat au obtinut Barna si Dancila

Rezultatele partiale anuntate de BEJ Sibiu arata ca, in judet, alegerile au fost castigate de Klaus Iohannis, cu 67,03 la suta din voturi, fiind urmat, la diferenta mare, de Dan Barna, cu 10,84 la suta. Viorica Dancila s-a clasat pe locul al treilea, cu 9,68 la suta.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Prezenta la vot la alegerile prezidentiale in perioada 1990 - 2014

Prezenta la vot Alegerile prezidentiale din 1990 au fost singurele din istoria electorala de dupa 1989 in urma carora Presedintele Romaniei a fost ales din primul tur de.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. A inceput votul la alegerile prezidentiale in diaspora

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Romanii din afara tarii pot vota la alegerile prezidentiale timp de trei zile, incepand de vineri, 835 de sectii fiind deschise pentru acestia. Programul sectiilor de votare din.

Alegeri prezidentiale 2019. Cat a castigat presedintele anul acesta. Crestere considerabila fata de anul trecut

Cresterea salariului minim, de la data de 1 ianuarie 2019, a adus cu sine si o majorare pentru veniturile alesilor. Aici pot fi incluse salariile anumitor categorii de demnitari, care au crescut cu un procent de aproximativ 10%. De asemenea, si castigurile presedintelui Romaniei au fost mai mari, pentru ca liderul statului a inceput sa .

Exit poll, alegeri prezidentiale 2019, IRES, CURS si Avangarde. Cine publica primele date oficiale si ora la care le poti afla

Sondaj tip exit-poll, alegeri prezidentiale 2019, IRES, CURS si Avangarde. Cine publica primele date oficiale si la ce ora le pot afla cetatenii romani? Exit poll, alegeri prezidentiale 2019, IRES, CURS si Avangarde Centrul de Sociologie si Regional CURS), in parteneriat cu Avangarde, realizeaza, ca in anii precedenti, la alegerile prezidentiale, cel mai bun sondaj .

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Judetele unde Viorica Dancila a iesit invingatoare

Viorica Dancila a obtinut 2. 616 voturi, adica 23,79%. Candidata PSD la prezidentiale a castigat alegerile in zece judete. Acestea.

Alegeri prezidentiale 2019. Cine a votat-o pe Viorica Dancila in judetul Calarasi, in ce localitati a fost preferata electoratului

Desi la nivelul judetului Calarasi, Klaus Iohannis, candidatul Partidului National Liberal, a ctstigat alegerile, obtinand un procent de 36,9%, in orasele Budesti, Fundulea si Lehliu, Viorica Dancila a fost preferata electoratului.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Victor Ponta, mesaj dupa vot: De cate ori s-a votat raul cel mai mic a iesit raul cel mai mare

Fostul premier si lider PRO Romania Victor Ponta a marturisit ca a votat pentru un candidat si nu pentru raul cel mai mic. Nu am votat contra.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )