Libnet.ro
UNICEF

15:00

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Codrin Stefanescu: Am votat romaneste si pentru Romania!

Antena3 Antena3,
ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Codrin Stefanescu: Am votat romaneste si pentru Romania!

Am votat cu inima! Am votat romaneste si pentru Romania! Pentru drepturile si libert257;tile castigate cu sange in Revolutia din Decembrie 89! Pentru viitorul copiilor mei aici in tara mea! Pentru toti romanii. continuă pe Antena3

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Cea mai mare infrangere pentru PSD la alegerile prezidentiale din toate timpurile

Diferenta inregistrata in turul 2 de scrutin la alegerile prezidentiale din 2019, 64,8% pentru Klaus Iohannis versus 35,2% pentru Viorica Dancila reprezinta cea mai grava.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Presedintele Camerei Deputatilor: Votul pentru presedinte ar trebui sa fie obligatoriu

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, crede ca ar trebui sa fie vot obligatoriu pentru alegerea presedintelui tarii, pentru ca acesta sa fie legitimat de cat mai.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Ludovic Orban, gest inedit pentru Klaus Iohannis, in ziua votului

Ludovic Orban a luat decizia de a-l astepta pe presedintele Klaus Iohannis sa voteze, la Liceul Jean Monnet din Capitala, locul in care voteaza de obicei personalitati.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Viorica Dancila a votat la Colegiul Sfantul Sava: Am votat pentru o Romanie care sa mearga inainte, nu inapoi

Viorica Dancila, candidatul PSD la alegerile prezidentiale, a votat la Colegiul Sfantul Sava din Capitala. Ca si la primul tur, alaturi de fostul premier a venit si Lia Olguta.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Gabriela Firea a votat la prima ora. Primarul Capitalei: Am votat pentru o Romanie in care toti cetatenii sa fie respectati

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a votat la prima ora la sectia de la Colegiul Tehnic Mecanic GrivitaBucuresti. Am.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Theodor Paleologu: Am votat impotriva

Fostul candidat al PMP la alegerile prezidentiale Theodor Paleologu a declarat ca in al doilea tur a votat impotriva, spre deosebire de primul tur, cand a votat pentru.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Viorica Dancila, mesaj de ultima ora pe pagina sa de Facebook: Astazi am votat pentru Romania

Candidatul PSD la alegerile prezidentiale Viorica Dancila a postat un mesaj de ultima ora pe pagina sa de Facebook. Astazi am votat pentru.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Ministrul Educatiei: Am votat cu incredere ca Romania va fi o Romanie educata

Ministrul Educatiei si Cercetarii, Monica Anisie, a votat duminica, la o sectie de la Scoala nr. 46 din Sectorul 2 al Capitalei, pentru o Romanie educata, in care.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Tarile in care nu a votat niciun roman pana la ora 15.00

In Iran si in Republica Populara Democrata Coreeana nu s-a prezentat niciun alegator pana la ora 15. in Turkmenistan a votat o.

Alegeri prezidentiale 2019 Eugen Tomac a votat in Serbia: Romania este model in ceea ce priveste respectarea drepturilor minoritatilor

Liderul PMP, Eugen Tomac, a votat, sambata, la Consulatul General al Romaniei de la Zaje269;ar, Serbia, precizand ca a ales sa fie alaturi de comunitatea romaneasca din Valea Timocului. Presedintele Romaniei trebuie sa isi indrepte atentia si catre cei care sunt nevoiti sa lupte pentru a-si apara identitatea, cultura si traditiile romanesti, a spus Tomac.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )