Libnet.ro
UNICEF

8 Mai.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Deputata USR reclamata dupa ce si-a fotografiat buletinul de vot

Antena3 Antena3,
ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Deputata USR reclamata dupa ce si-a fotografiat buletinul de vot

Deputata USR Cristina Iurisniti a fost reclamata duminica, in jurul orei 15,30, la Biroul Electoral Judetean BEJ) Bistrita-Nasaud, dupa ce si-a fotografiat buletinul de vot pe. continuă pe Antena3

REZULTATE ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Estimarile USR, care rastoarna totul. Cel de-al doilea candidat care va intra in turul doi se va decide la doar cateva mii de voturi

Europarlamentarul USR Cristian Ghinea sustine ca estimarile partidului sau arata ca cel de-al doilea candidat care va intra in turul doi se va decide la diferenta.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Theodor Paleologu, declaratii dupa rezultatele EXIT-POLL: Cred ca e un rezultat foarte bun de la care se poate cladi pentru viitor

Theodor Paleologu, candidatul la prezidentiale din partea PMP, s-a aratat multumit de rezultatatele exit-poll, spunand ca e un rezultat foarte bun de la care se poate cladi pentru.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Victor Ponta, mesaj dupa vot: De cate ori s-a votat raul cel mai mic a iesit raul cel mai mare

Fostul premier si lider PRO Romania Victor Ponta a marturisit ca a votat pentru un candidat si nu pentru raul cel mai mic. Nu am votat contra.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Romanca din Roma, dupa ce a iesit la vot: Acum s-a votat cum trebuie. Data trecuta am ajuns la spital

O romanca din Roma a povestit dupa ce a iesit de la vot ca de data aceasta organizarea a fost asa cum trebuie, pentru ca data trecuta era la coada, i s-a facut rau si a ajuns de.

Alegeri prezidentiale 2019. Presedintele USR Focsani: Am votat pentru un presedinte care nu va fi nici jucator, nici spectator, nici seful unei tabere politice, ci va fi alaturi de fiecare cetatean

Liviu Macovei, care este totodata si candidat al USR pentru Primaria Municipiului Focsani, a votat inainte de orele pranzului.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Primele rezultate ale alegerilor din Diaspora. Rasturnare de situatie fara precedent

Deputatul USR Catalin Drula a publicat pe Facebook o numaratoare paralela a rezultatelor de la votul din Auckland, Noua Zeelanda.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Ancheta la o sectie de votare, dupa ce urna a fost desigilata in timpul zilei

Politistii vasluieni au intocmit dosar penal dupa ce la Sectia de votare nr. 56 din municipiul Vaslui urna de vot a fost desigilata, deschisa si apoi resigilata.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Operatoare intr-o sectie de vot din Cluj, reclamata ca are decolteu prea adanc

O operatoare dintr-o sectie de vot din Cluj-Napoca a fost reclamata ca are decolteul prea adanc. O alta reclamatie vizeaza o sectie in care majoritatea membrilor a vrut sa.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Lia Olguta Vasilescu, mesaj de ultima ora: Observ disperarea USR-istilor care, de vreo cateva ore, calca legea electorala in picioare. Tocmai au devenit penali toti liderii lor!

Fostul ministru al Muncii Lia Olguta Vasilescu a lansat un mesaj dur pe pagina sa de Facebook, anuntand ca toti liderii USR au devenit penali in ultimele ore.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Olguta Vasilescu, anunt incendiar: Toti liderii USR au devenit penali

Lia Olguta Vasilescu a facut un anunt incendiar pe pagina personala de Facebook. Fostul ministru al Muncii sustine ca toti liderii USR au devenit penali.

ştiri de la Antena3

actualitate, 8 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1973 seconds )