Libnet.ro
UNICEF

17:15

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Iohannis: Niciodata romanii nu au votat atat de mult si atat de clar impotriva PSD

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Iohannis: Niciodata romanii nu au votat atat de mult si atat de clar impotriva PSD

Presedintele Klaus Iohannis a declarat duminica seara, dupa anuntarea recultatelor exit-poll-urilor, care il situeaza pe primul loc, la mare distanta de contracandidatii sai, la alegerile prezidentiale, ca niciodata romanii nu au votat atat de mult si atat de clar impotriva PSD. continuă pe Ziarul Bursa

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Dan Barna a votat: Luati-va familia si prietenii si mergeti la vot. Stampila e puterea pe care o are fiecare cetatean

Dan Barna a votat la Sibiu, in jurul orei 10:00 impreuna cu sotia sa. Candidatul USR-PLUS la prezidentiale indeamna romanii la vot si sustine ca stampila de azi este puterea pe.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Raluca Turcan: Romanii au ales un presedinte care le reprezinta cel mai bine interesele

Prim-vicepresedintele PNL, vicepremierul Raluca Turcan, afirma ca, prin votul pe care l-au dat duminica pentru Klaus Iohannis, romanii au ales Romania normala si un.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Patriarhul Daniel a votat. Ce a facut acesta dupa ce a pus stampila - FOTO

Preafericitul Parinte Patriarh Daniela votat duminica, in jurul orei 17:30, pentru turul I al alegerilor prezidentiale. Parintele Patriarh.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Cati romani au votat in diaspora la alegerile prezidentiale din 1992 - 2014

Participarea romanilor din strainatate la alegerile prezidentiale dupa 1989 arata o prezenta mai slaba inainte de 2009 si un trend de crestere incepand.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Liderul PMP a votat la o sectie din Chisinau: E esential sa dam un mesaj din aceasta parte de Prut

Liderul PMP Eugen Tomac a anuntat, intr-o filmare postata pe Facebook, ca avotat la alegerile prezidentiale din 2019 la o sectie din Chisinau, Republica Moldova.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Rares Bogdan a votat la Roma: Am venit din respect pentru cei care l-au adus pe presedintele nostru in fruntea statului

Europarlamentarul Rares Bogdan a votat la Roma, la sectia amenajata la Accademia diRomania. Alaturi de el, au venit la vot secretarul general al PNL Robert Sighiartau.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Sorina Pintea: Am votat pentru bunastarea romanilor, pentru viitorului Romaniei

Fostul ministru al Sanatatii Sorina Pintea PSD) a declarat ca a oferit un vot pentru bunastarea romanilor si pentru ca totii cetatenii tarii sa simta in.

Alegeri prezidentiale 2019. Numarul romanilor care au votat in strainatate a depasit jumatate de milion

Peste jumatate de milion de romani votasera in diaspora pana la ora 15. 40, in cadrul primului tur al alegerilor prezidentiale 2019, potrivit datelor furnizate de catre Biroul Electoral Central BEC). in diaspora, cea mai mare prezenta la prezidentiale, dupa 1989, a fost la alegerile din 2014, cand in primul tur au votat 161. 262 de romani, iar in al doilea tur - 379.

DIASPORA VOT FRANTA Sectii de votare ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Unde voteaza sambata si duminica romanii din Diaspora in Franta

DIASPORA VOT FRANTA Sectii de votare ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Romanii din strainatate sunt foarte importanti pentru alegerile prezidentiale 2019. Romanii din Diaspora pot fi chiar decisivi in rezultatul.

DIASPORA VOT CIPRU Sectii de votare ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Unde voteaza sambata si duminica romanii din Dispora in CIPRU

DIASPORA VOT CIPRU Sectii de votare ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Romanii din strainatate sunt foarte importanti pentru alegerile prezidentiale 2019. Romanii din Diaspora pot fi chiar decisivi in rezultatul.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )