Libnet.ro
UNICEF

13:45

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Rares Bogdan acuza! Nu credeti in asa ceva!

Antena3 Antena3,
ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Rares Bogdan acuza! Nu credeti in asa ceva!

Europarlamentarul Rares Bogdan denunta un fake news de proportii, dupa ce pagina de Facebook a presedintelui Klaus Iohannis a fost clonata, iar pe ea a aparut un mesaj dur la adresa. continuă pe Antena3

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Rares Bogdan a votat la Roma: Am venit din respect pentru cei care l-au adus pe presedintele nostru in fruntea statului

Europarlamentarul Rares Bogdan a votat la Roma, la sectia amenajata la Accademia diRomania. Alaturi de el, au venit la vot secretarul general al PNL Robert Sighiartau.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Rares Bogdan (PNL), despre mobilizarea Diasporei: Fratii din strainatate ne-auaratat ca dorinta lor pentru democratie e extrem de mare

Europarlamentarul liberalul Rares Bogdan felicita Diaspora pentru mobilizarea exemplara de iesire la vot. Este o prezenta mai ridicata decat la alegerile prezidentiale din 2014 primul tur) si decat la.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Politicienii romani au inceput sa voteze in sectiile deschise in strainatate

Politicienii romani au inceput sa voteze in sectiile deschise in strainatate. Europarlamentarul liberal Rares Bogdan a votat la Roma,iar liderul PMP Eugen Tomac a mers la o sectie d.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Ministrul Culturii, Bogdan Gheorghiu: Am dat un vot pentru o Romanie normala

Ministrul Culturii, Bogdan Gheorghiu, a votat duminica la o sectie organizata in municipiul Falticeni, pentru o Romanie normala, respectata international.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Un roman a zburat 15 ore cu avionul ca sa voteze acasa: Vremea mea a trecut

in mai, la Europarlamentare, argeseanul Bogdan Dovleac a trait experienta vietii lui: ca sa poata vota, el a facut 690 de kilometri, de la Entebbe, Uganda, pana la Nairobi,.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu: Am votat asa cum am votat si in 2014. Am votat cu gandul la o justitie dreapta

Ministrul Justitiei, Catalin Preodoiu, a mers la vot la Liceul Virgil Madgearu din Capitala si a spus ca a votat cu gandul la o justitie dreapta.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Primarul din Ramnicu Valcea cheama oamenii la vot direct in turul 2. Localnicii sunt revoltati si il acuza de dezinformare!

in Ramnicu Valcea, au fost semnalate situatii cu anunturi legate de votarea din 24 noiembrie afisate inaintea primului tur de scrutin pentru alegerile prezindentiale, din 10.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Avertismentul lansat de Emil Hurezeanu: E ultima data cand suntem lasati sa facem asa ceva!

Ambasadorul Romaniei in Germania, Emil Hurezeanu, atrage atentia ca aceste alegeri sunt ultimele in care vor exista atat de multe sectii de votare in Germania. Am avut.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Romanca din Roma, dupa ce a iesit la vot: Acum s-a votat cum trebuie. Data trecuta am ajuns la spital

O romanca din Roma a povestit dupa ce a iesit de la vot ca de data aceasta organizarea a fost asa cum trebuie, pentru ca data trecuta era la coada, i s-a facut rau si a ajuns de.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. BEC, despre prezenta la alegeri prezidentiale, ora 10:00

Cei 19milioane de romani sunt asteptati, duminica, 10 noiembrie 2019, la urne pentru a alege presedintele Romaniei. Pana la ora.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,239 seconds )