Libnet.ro
UNICEF

05:30

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Rares Bogdan (PNL), despre mobilizarea Diasporei: Fratii din strainatate ne-auaratat ca dorinta lor pentru democratie e extrem de mare

B1 B1,
ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Rares Bogdan (PNL), despre mobilizarea Diasporei: Fratii din strainatate ne-auaratat ca dorinta lor pentru democratie e extrem de mare

Europarlamentarul liberalul Rares Bogdan felicita Diaspora pentru mobilizarea exemplara de iesire la vot. Este o prezenta mai ridicata decat la alegerile prezidentiale din 2014 primul tur) si decat la. continuă pe B1

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Rares Bogdan a votat la Roma: Am venit din respect pentru cei care l-au adus pe presedintele nostru in fruntea statului

Europarlamentarul Rares Bogdan a votat la Roma, la sectia amenajata la Accademia diRomania. Alaturi de el, au venit la vot secretarul general al PNL Robert Sighiartau.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Rares Bogdan acuza! Nu credeti in asa ceva!

Europarlamentarul Rares Bogdan denunta un fake news de proportii, dupa ce pagina de Facebook a presedintelui Klaus Iohannis a fost clonata, iar pe ea a aparut un mesaj dur la adresa.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Raluca Turcan: Romanii au ales un presedinte care le reprezinta cel mai bine interesele

Prim-vicepresedintele PNL, vicepremierul Raluca Turcan, afirma ca, prin votul pe care l-au dat duminica pentru Klaus Iohannis, romanii au ales Romania normala si un.

Alegeri prezidentiale 2019: Lideri ai PNL au votat la Roma, seful PMP a mers la Chisinau Rares Bogdan: Am ales capitala Italiei din respect pentru Diaspora

Zeci de romani din diaspora au votat in prima zi a alegerilor prezidentiale 2019, printre acestia si liberalii Rares Bogdan, Robert Sighiartau si Viorel Badea, la Roma, dar si Eugen Tomac de la PMP, la Chisinau.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Politicienii romani au inceput sa voteze in sectiile deschise in strainatate

Politicienii romani au inceput sa voteze in sectiile deschise in strainatate. Europarlamentarul liberal Rares Bogdan a votat la Roma,iar liderul PMP Eugen Tomac a mers la o sectie d.

REZULTATE EXIT POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Miza secreta a votului din diaspora

REZULTATE EXIT POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Miza reala a turul 1 e cine va intra in turul 2 alaturi de presedintele Klaus Iohannis, favoritii fiind Viorica Dancila si Dan Barna. Dupa mobilizarea.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Ministrul Culturii, Bogdan Gheorghiu: Am dat un vot pentru o Romanie normala

Ministrul Culturii, Bogdan Gheorghiu, a votat duminica la o sectie organizata in municipiul Falticeni, pentru o Romanie normala, respectata international.

EXIT-POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Anunt-soc din PNL in privinta Vioricai Dancila!

Cu doar cateva ore inaintea alegerilor prezidentiale, un lider important al PNL lanseaza o teorie-soc. Liberalul, caruia nu ii vom divulga numele, estimeaza ca Viorica.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Estimarile PNL: Un candidat cade in forta la urne

Estimarea PNL la ora 14. 00 arata un candidat care revine in forta, arata cifrele obtinute pe surse de Antena 3. Daca Klaus Iohannis este in mod previzibil pe locul 1, a.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Un roman a zburat 15 ore cu avionul ca sa voteze acasa: Vremea mea a trecut

in mai, la Europarlamentare, argeseanul Bogdan Dovleac a trait experienta vietii lui: ca sa poata vota, el a facut 690 de kilometri, de la Entebbe, Uganda, pana la Nairobi,.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )