Libnet.ro
UNICEF

20:00

Alegeri prezidentiale 2019. Viorica Dancila, votata masiv in judetul Ialomita, ce scor a obtinut candidatul PSD

Adevărul Adevărul,
Alegeri prezidentiale 2019. Viorica Dancila, votata masiv in judetul Ialomita, ce scor a obtinut candidatul PSD

Cetatenii cu drept de vot din judetul Ialomita au votat masiv PSD la alegerile prezidentiale 2019. Conform independentonline. ro, rezultatele partiale arata ca Viorica Dancila a obtinut 32,71%, adica 30. 773 de voturi, urmata de Klaus Iohannis, cu un procent de 32,13%, adica 30. 225 de voturi. continuă pe Adevărul

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Viorica Dancila contesta votul pentru turul II

Candidatul PSD la alegerile prezidentiale, Viorica Dancila, a declarat vineri, la Targu-Jiu, cu privire la faptul ca au fost inregistrate 2. 000 plicuri cu voturi prin corespondenta.

Alegeri prezidentiale 2019. Viorica Dancila, cel mai mare scor al sau, peste 47%, in Teleorman, judetul din care provine Unde au obtinut cele mai mari procente Iohannis, Dancila si Barna

Candidatul PSD la alegerile prezidentiale, Viorica Dancila, a obtinut cel mai mare scor al sau, peste 47%, in Teleorman, judetul din care provine, procente de peste 40% luand si in Olt si Giurgiu. Klaus Iohannis a castigat alegerile in 32 de judete, Viorica Dancila - in 10, iar Dan Barna are cel mai bun scor al lui in Bucuresti, in diaspora si in 5 judete, arata rezultatele provizorii publicate de Autoritatea Electorala Permanenta AEP) dupa centralizarea voturilor din toate sectiile.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Viorica Dancila: Rezultatele s-ar putea modifica, dar acest lucru nu ne scoate din turul doi

Candidatul PSD la alegerile prezidentiale, Viorica Dancila, a declarat ca PSD nu ia in calcul o forma de contestare in cazul in care rezultatele oficiale vor da o alta ordine a candidatilor la prezidentiale,.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Viorica Dancila: Am votat impotriva taierilor de pensii si salarii, impotriva austeritatii

Fostul premier Viorica Dancila a declarat ca a votat duminica impotriva taierilor de pensii si salarii, impotriva austeritatii.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Judetele unde Viorica Dancila a iesit invingatoare

Viorica Dancila a obtinut 2. 616 voturi, adica 23,79%. Candidata PSD la prezidentiale a castigat alegerile in zece judete. Acestea.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Ce-si reproseaza Viorica Dancila, dupa turul 1 al alegerilor prezidentiale

Viorica Dancila a declarat, duminica, dupa aflarea rezultatelor exit-poll privind alegerile prezidentiale, ca isi reproseaza faptul ca nu a reusit sa ajunga in.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Viorica Dancila, sedinta de urgenta la sediul PSD

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a mers de urgenta la sediul partidului. Citeste si: REZULTATE ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Surpriza colosala in numaratoarea paralela a.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Ce a aparut imediat pe pagina de Facebook a Vioricai Dancila, dupa ce a intrat in turul doi

Viorica Dancila a postat pe pagina personala de Facebook, un mesaj, la scurta vreme dupa ce rezultatele alegerilor au fost facute public.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Ce a aparut pe pagina de Facebook a Vioricai Dancila, dupa ce a votat

Viorica Dancila a postat pe pagina de Facebook un mesaj, la scurt timp dupa ce a votat. Candidatul PSD la prezidentiale indeamna romanii sa mearga la vot si sustine ca a.

EXIT-POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Avem rezultatele de la PSD. SURPRIZA URIASA cu un mare favorit la finala

EXIT-POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Viorica Dancila continua sa aiba sanse mari la turul doi al alegerilor prezidentiale, arata datele estimarilor PSD la ora. Potrivit datelor de pe teren, Klaus Iohannis.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )