Libnet.ro
UNICEF

17:15

Alegeri prezidentiale 2019. in Vrancea, judetul condus de baronul PSD Marian Oprisan, Iohannis a castigat detasat, cu peste 40%. Dancila - 28,17%, Barna - 10,07%

Hotnews Hotnews,
 Alegeri prezidentiale 2019. in Vrancea, judetul condus de baronul PSD Marian Oprisan, Iohannis a castigat detasat, cu peste 40%. Dancila - 28,17%, Barna - 10,07%

In Vrancea, judet traditional rosu, condus de baronul PSD Marian Oprisan, prezidentiabilul PNL Klaus Iohannis a castigat detasat, cu peste 40% din voturi, in primul tur al alegerilor prezidentiale. Viorica Dancila are putin peste 28% din voturi, iar Dan Barna a obtinut putin peste 10%, arata rezultatele provizorii publicate de Autoritatea Electorala Permanenta AEP) dupa centralizarea voturilor din toate sectiile. continuă pe Hotnews

EXIT-POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Avem rezultatele de la PSD. SURPRIZA URIASA cu un mare favorit la finala

EXIT-POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Viorica Dancila continua sa aiba sanse mari la turul doi al alegerilor prezidentiale, arata datele estimarilor PSD la ora. Potrivit datelor de pe teren, Klaus Iohannis.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Surpriza TOTALA in estimarile PSD la ora 14.00

Surprize chiar si pentru unii pesedisti in estimarile social-democratilor de la ora 14. 00, acolo unde Viorica Dancila continua sa aiba procente mari. Candidata PSD este pe.

Alegeri prezidentiale 2019: rezultate partiale in judetul Hunedoara

Alegeri prezidentiale 2019, in judetul Hunedoara. Biroul Electoral Central prezinta rezultatele partiale ale scrutinului pentru alegerea presedintelui Romaniei programat duminica, 10 noiembrie.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Mihai Fifor, secretarul general al PSD: Am votat pentru o tara in care fiecare roman sa se regaseasca si in care fiecare roman sa simta ca are un viitor

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, a declarat ca a votat cu gandul la o tara prospera, demna si respectata oriunde in aceasta lume. Am.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Surpriza colosala in numaratoarea paralela a PSD

REZULTATE ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Vesti proaste pentru mai multi candidati conform estimarilor PSD la iesirea de la urne. Potrivit primelor date obtinute de social-democrati, presedintele Klaus Iohannis.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Europarlamentarul Rovana Plumb:Am votat cu inima, pentru viitorul fiecaruia dintre noi

Europarlamentarul Rovana Plumb, presedintele PSD Dambovita, a declarat, duminica, la Targoviste, ca a votat cu inima, pentru viitorul fiecaruia dintre noi.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Primar din judetul Constanta, surprins cand oferea bani presedintei unei sectii de votare. Cum si-a motivat gestul?

Primarul PSD Stelian Clinciu din Dumbraveni se afla in mijlocul unui scandal dupa ce a fost fotografiat oferind bani presedintei sectiei de vot 440, situata din satul.

Vot PSD alegeri prezidentiale 2019. Ce judete au votat majoritar cu Viorica Dancila

Alegeri prezidentiale 2019. Votul masiv in Diaspora a adus ingrijorare in casa PSD, dar a si demonstrat partidului cine sunt fideli culorii rosii. Ce judete au votat majoritar cu Viorica Dancila? Vot PSD alegeri prezidentiale 2019. Ce judete au votat majoritar cu Viorica Dancila? Primul tur al alegerilor prezidentiale 2019 s-a incheiat duminica seara, 10 .

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Carmen Avram, europarlamentar PSD: Iesiti la vot, raul nu dispare de la sine!

Carmen Avram, europarlamentar PSD, a votat in Belgia. Am votat ieri, in Belgia, intr-o sectie de votare care a fost mai mult goala in.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Acuzatii grave in ziua votului: Un primar PSD s-a ales cu plangere la politie

Primarul PSD din orasul vrancean Marasesti, Valerica Chitic, s-a ales cu plangere la Politie pentru ca nu respecta legislatia electorala.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )