Libnet.ro
UNICEF

20:45

Cat timp poate continua Donald Trump sa conteste rezultatul votului si care sunt scenariile posibile

Hotnews Hotnews,
 Cat timp poate continua Donald Trump sa conteste rezultatul votului si care sunt scenariile posibile

De la anuntul privind victoria lui Joe Biden, Donald Trump refuza sa se declare invins si este sustinut de parlamentarii republicani. Au fost introduse actiuni in justitie in cel putin cinci state-cheie, care acuza fraude sau nereguli in procesul electoral. in Georgia - unde scrutinul a fost foarte strans - se anunta o renumarare a voturilor, care nu este exclusa nici in Wisconsin. Demersuri care, potrivit AFP, nu au practic sanse sa schimbe rezultatul scrutinului. continuă pe Hotnews

De ce Donald Trump este cel mai clar candidat la nominalizarea din 2024

CNN, Axios, cat si The Washington Post au scris in ultimele zile ca Trump le spune celor apropiati ca intentioneaza sa candideze din nou in 2024. Si decizia sa de miercuri de a o aproba public pe Ronna McDaniel pentru un alt mandat in calitate de presedinte al Comitetului National Republican trimite un mesaj clar ca viitorul fost presedinte nu intentioneaza sa renunte la controlul asupra GOP Partidului Republican) doar pentru ca a pierdut cursa din 2020. Cat timp poate continua Donald Trump sa conteste rezultatul votului si care sunt scenariile posibileSUA au avut noroc sa se aleaga cu Trump - Biden i-ar putea deschide calea unui autocrat mai competent.

Ce deranj mai poate face Donald Trump in ultimele luni de mandat: bete-n roate pentru Biden, ordine executive si o ploaie de gratieri

In ciuda insistentelor tot mai ridicole ale actualei administratii de la Casa Alba, Donald Trump a pierdut alegerile. Acest lucru nu inseamna, insa, ca va parasi Biroul Oval imediat, iar in ultimele doua luni de mandat, neconstrans nici macar de ratiuni electorale, Trump are la dispozitie o gama variata de masuri prin care-i poate face viata mai grea lui Joe Biden ori viata mai frumoasa acolitilor sai.

Mihai Gadea, transmisiune speciala din SUA. Strategia lui Donald Trump de a rasturna rezultatul alegerilor

Mihai Gadea a prezentat, luni, in direct, din Washington, cele mai noi informatii legate de atmosfera din America dupa victoria lui Joe Biden, dar si planurile lui Donald Trump si ale avocatilor sai. Fostul lider de la Casa Alba nu accepta infrangerea, desi inclusiv sotia sa, Melania, i-a sugerat sa se impace cu ideea.

Donald Trump continua sa lupte, dar ar fi gata de un transfer pasnic de putere daca actiunile din instanta esueaza. Presedintele in exercitiu al SUA sustine ca el e adevaratul castigator in mai multe state-cheie

Donald Trump, presedintele in exercitiu al Statelor Unite, a reclamat intarzierea numararii voturilor in Carolina de Nord stat in care inca nu a fost anuntat castigatorul celor 15 voturi electorale.

Senator republican, despre infrangerea lui Donald Trump: Va ramane o gorila de jumatate de tona pentru Partidul Republican

Senatorul republican Mitt Romney, un critic al presedintelui in exercitiu Donald Trump, dar si alti experti, sunt de parere ca Partidul Republican nu va abandona ideologia politica a candidatului lor, care va continua sa aiba o influenta puternica in anii urmatori, mai ales ca au fost ajutati de statura lui Trump sa-si pastreze controlul asupra Senatului si sa reduca majoritatea democrata din Casa Reprezentantilor, relateaza The Telegraph.

Cati bani ar putea castiga Melania, in urma divortului de Donald Trump. Suma este uriasa

In timp ce Donald Trump se tot agata de scaunul prezidential, umbla vorba ca sotia lui, Melania, pregateste, in culise, divortul. De altfel, la varsta de 50 de ani, Prima Doamna a Americii asteapta debarcarea de la Casa Alba pentru a face pasul, caci aceasta nu vrea sa ii dea aceasta lovitura sotului ei cata .

Echipa de campanie a lui Donald Trump incearca sa blocheze certificarea rezultatelor scrutinului in Michigan

Echipa de campanie a presedintelui republican Donald Trump a anuntat ca va initia un proces in Michigan, solicitand ca rezultatele alegerilor prezidentiale din acest stat sa nu fie certificate pana nu se poate verifica daca voturile au fost exprimate legal, informeaza Reuters.

FOTO Spania, patria restaurarilor de cosmar. Dupa Isus-maimuta, o statuie a fost refacuta in asa fel incat acum seamana cu Donald Trump

Spania poate adauga pe o lista deja faimoasa de restaurari ratate o noua intrare: o statuie de pe o cladire din orasul Palencia a fost transformata in ceva cu totul incert, dar despre care unii utilizatori ai retelelor de socializare spun ca seamana cu figura stilizata a lui Donald Trump.

Donald Trump ar putea castiga o avere, dupa ce a pierdut alegerile. Cum este posibil acest lucru

Desi a pierdut alegerile, Donald Trump ar putea castiga o suma uriasa de bani de pe urma unui contract care lui Obama i-a adus incasari de aproximativ 65 de milioane de dolari. Donald Trump ar putea castiga o avere Dupa ce a fost invins de Joe Biden la alegerile prezidentiale, Trump este curtat acum de .

Divorteaza Donald Trump?! Vestea de ultima ora venita din SUA

Donald Trump este casatorit cu Melania de 15, insa in ultima vreme tot au aparut zvonuri precum ca sotia presedintelui ar vrea sa puna capat mariajului. Un zvon ar fi intretinut chiar de fosta asistenta a lui Trump care sustine ca totul a fost doar o afacere. Divorteaza Donald Trump?! Vestea de ultima ora din .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2651 seconds )