Libnet.ro
UNICEF

01:05

ALEGERI SUA: Alegatorii lui Trump spun ca economia este prioritara, iar alegatorii lui Biden vorbesc de inegalitatea rasiala

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ALEGERI SUA: Alegatorii lui Trump spun ca economia este prioritara, iar alegatorii lui Biden vorbesc de inegalitatea rasiala

3 din 5 alegatori ai lui Trump numesc economia drept cea mai importanta problema, in timp ce o treime dintre alegatorii Biden vorbesc de inegalitatea rasiala. continuă pe Ziarul Bursa

Alegeri SUA 2020.Donald Trump si-a inceput deja acuzatiile de furt la adresa democratilor

Reteaua de social media Twitter si-a avertizat miercuri utilizatorii cu privire la mesajul postat pe platforma de presedintele in exercitiu al SUA, republicanul Donald Trump, in care liderul de la Casa Alba si-a acuzat rivalii democrati ca incearca sa fure alegerile, al caror rezultat este in continuare neclar, transmite AFP.

Alegeri SUA 2020: Donald Trump recunoaste ca nu si-a pregatit un discurs de renuntare sau de acceptare

Presedintele american Donald Trump a recunoscut marti nu s-a gandit deocamdata la un discurs de renuntare sau la un discurs de acceptare pentru finalul zilei alegerilor prezidentiale din SUA, transmite dpa, potrivit Agerpres.

Alegeri SUA 2020. Donald Trump s-a declarat invingator inainte de numararea tuturor voturilor: Vom merge la Curtea Suprema

Presedintele american, Donald Trump, s-a declarat invingator in alegerile prezidentiale inainte ca toate voturile sa fie numarate in mai multe state importante precum Georgia, Wisconsin, Michigan, Pennsylvania, Arizona sau Carolina de Nord. Trump a spus din nou ca se incearca fraudarea votului si ca va sesiza Curtea Suprema.

Alegeri SUA 2020 - REZULTATE Prezidentialele, decise in cateva state cheie Joe Biden castiga in Michigan si Wisconsin Biden conduce in Nevada si se apropie de Trump in Pennsylvania

Pe masura ce voturile sunt numarate la alegerile prezidentiale din Statele Unite, datele venite din sectiile de votare americane sugereaza ca scorul va fi mai strans decat o aratau sondajele de opinie, atat Donald Trump cat si Joe Biden trecandu-si in cont victorii in cateva state-cheie. intr-o declaratie data dupa miezul noptii ora Washingtonului) Biden le-a spus sustinatorilor sai ca va castiga, in timp ce Trump a sustinut pe Twitter ca ei incearca sa fure alegerile. Situatia voturilor din colegiu electoral in acest moment: Biden - 264 Trump - 214------------------------23. 30 in Pennsylvania Biden e in urma cu circa 320. 000 de voturi fata de Trump, dar diferenta intre cei doi este in continua scadere. 23 Biden este declarat castigator in Michigan de CNN. Cu victoria in Michigan Biden castiga 16 voturi din colegiul electoral. 20 Biden, primul mesaj dupa rasturnarea de situatie din statele cheie: Nu sunt aici sa declar ca am castigat, dar e clar ca vom ajunge la 270 de voturi. 23:15 Echipa lui Trump cere Curtii Supreme sa intervina in numararea voturilor din Pennsylvania 23. 00 Ultimele cifre din Michigan il pun pe Biden in fata cu peste 1,1%, circa 61. 000 de voturi in fata lui Trump. 21:35 Trump cere suspendarea numararii in Michigan 21:10 Senatoarea republicana Susan Collins, realesa in Maine Democratii pierd sansa de a domina Senatul 21. 00 Distanta dintre Biden si Trump in Michigan este de peste 44. 000 de voturi, la aproape 94% de voturi centralizate. 00 Trump va cere o renumarare a voturilor in statul Wisconsin, anunta managerul de campanie Bill Stepien, intr-un comunicat19. 54 Numaratoare aproape de final in Wisconsin, iar Biden e in fata cu 20. 533 de voturi. 19 Echipa lui Trump se pregateste de contestarea rezultatelor in unele state americane.

ALEGERI SUA: Trump sustine ca este in desfasurare o frauda majora

Presedintele american Donald Trump sustine ca este in desfasurare o frauda majora in numararea voturilor la alegerile prezidentiale, fara a oferi dovezi.

Donald Trump s-a dezlantuit pe Twitter iar echipa sa incearca sa stranga bani pentru contestarea alegerilor la tribunal. Procese anuntate in Michigan si Pennsylvania

Staff-ul de campanie al presedintelui Donald Trump a inceput sa trimita mesaje electronice suporterilor acestuia pentru a le cere sa contribuie cu bani la procesele prin care candidatul republican urmeaza sa conteste rezultatul alegerilor.

Rezultate alegeri SUA. Cum arata lupta dintre Donald Trump si Joe Biden: actualul presedinte are o singura varianta

In acest moment in America sondajele s-au inchis in toata tara si rezultatele incep sa fie numarate. incepand cu 3:15, ora locala, Joe Biden are 238 de voturi la Colegiul Electoral, iar Donald Trump are 213. Datele sunt facute baza proiectiilor Associated Press. Trump vs Biden. Exit-pollul alegerilor americane Conform datelor estimative Donald Trump si .

Donald Trump acuza democratii ca vor sa fure alegerile! Mesajul a fost cenzurat imediat de Twitter

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a postat un mesaj pe o retea sociala prin care ii acuza pe democrati ca incearca sa fure alegerile.

Donald Trump: Ne pregatim pentru o mare sarbatoare! Nu ne pot ajunge din urma! Editie speciala la Antena 3

Candidatul democrat Joe Biden, conducea, miercuri dimineata, competitia pentru Casa Alba, inregistrand la ora 9, ora Romaniei, 220 voturi electorale, in comparatie cu Donald Trump, 213. Biden urma sa faca o declaratie cu privire la scrutin, prima de acest fel dupa inchiderea urnelor.

Alegeri SUA: Senatoarea republicana Susan Collins, realesa in Maine Democratii pierd sansa de a domina Senatul

Senatoarea republicana Susan Collins a fost realeasa in Maine, iar rivala sa democrata a felicitat-o miercuri pentru victoria care anuleaza practic oportunitatea democratilor de a recastiga o majoritate in camera superioara, potrivit AFP. Alegeri SUA 2020 infrangere pentru democrati in Congres: Sanse minime de a castiga majoritatea in Senat .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )