Libnet.ro
UNICEF

13:30

ALEGERILE PREZIDENTIALE 2019. Ramona Ioana Bruynseels, primele declaratii dupa rezultatele EXIT-POLL: Este un exercitiu democratic extraordinar

Antena3 Antena3,
ALEGERILE PREZIDENTIALE 2019. Ramona Ioana Bruynseels, primele declaratii dupa rezultatele EXIT-POLL: Este un exercitiu democratic extraordinar

Ramona Ioana Bruynseels, candidata umanistilor la prezidentiale, a facut primele declaratii dupa rezultatele EXIT POLL de la ora 21, 00. Citeste SiALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Klaus Iohannis, primele. continuă pe Antena3

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Ramona Ioana Bruynseels: Va rog sa iesiti la vot si sa votati cu sufletul. Multi si-au dat viata pentru ca noi sa avem acest drept

Ramona Ioana Bruynseels,candidataumanistilor laalegerile prezidentiale, a mers astazi la vot impreunacu mama ei,cu sotul sicele doua.

RAMONA IOANA BRUYNSEELS, CANDIDAT LA PREZIDENTIALE: Nu cred ca Viorica Dancila este pregatita sa fie presedinte

Reporter: Ce v-a determinat sa candidati pentru functia de presedinte al tarii? Care au fost resorturile care au dus la aceasta decizie? Ramona Ioana Bruynseels: Nepasarea fata de romani si incompetenta clasei politice care ne-a condus in ultimii 30 de ani!.

Ramona Ioana Bruynseels, la Sinteza zilei: Ce intrebare i-ar adresa lui Iohannis intr-o confruntare directa

Ramona-Ioana Bruynseels, candidatul Partidului Puterii Umaniste, a dezvaluit, joi, la Sinteza zilei, ce intrebari le-ar adresa intr-o confruntare directa celorlalti candidati importanti la presedintia.

Surpriza la alegerile prezidentiale 2019! Ce apare la casele de pariuri in batalia Iohannis, Dancila, Barna si Diaconu. Cine are cele mai mari sanse sa devina noul presedinte al tarii

Au mai ramas 10 zile pna cand romanii isi vor putea exercita dreptul de vot si vor putea alege viitorul presedinte al tarii pentru urmatorii cinci ani. Alegerile prezidentiale din 2019 vor avea loc in 10 noiembrie, primul tur de scrutin, si 24 noiembrie, al doilea tur de scrutin. De asemenea, cetatenii romani din strainatate .

Candidat la alegerile prezidentiale 2019, disparut de 36 de ore. Reactia sotiei cand a aflat ca barbatul e de negasit

Romanii sunt asteptati la vot, in data de 10 noiembrie 2019, iar un candidat la alegerile prezidentiale este asteptat acasa de sotie. Barbatul, disparut de 36 de ore. Politia in cauta. Reactia femeii cand a aflat ca este de negasit e surprinzatoare. Candidat la alegerile prezidentiale 2019, disparut de 36 de ore Primul tur in .

Harta interactiva cu prezenta la vot la alegerile prezidentiale 2019. Situatia pe judete

Votarea a inceput la ora 07:00 si se incheie la ora 21:00. Prezenta la vot, la nivel national, la scrutinul de duminica, la ora 12:00, a fost de peste 14%%. Numarul romanilor care voteaza in turul intai al alegerilor prezidentiale din 2019 a inceput sa creasca, comparativ cu cifrele din 2014. Astfel, dupa ce dimineata, .

Poate Dragnea sa voteze la alegerile prezidentiale 2019? Raspunsul care elimina orice dubiu

A mai ramas mai putin de o zi pana la alegerile prezidentiale cand romanii isi vor putea alege, prin vot democratic viitorul presedinte pentru urmatorii cinci ani. in acest context se lanseaza intrebarea cine poate vota si daca detinutii, asa cum este si Liviu Dragnea in acest moment, isi mai pot exercita dreptul la vot.

Cum arata, de fapt, buletinul de vot pentru Alegerile Prezidentiale 2019

Biroul Electoral Central a dat publicitatii o serie de imagini cu buletinul de vot pe care romanii il vor primi laalegerile prezidentialede duminica, 10 noiembrie. Pe acesta se regasesc toti ce 14 candidati inscrisi in cursa pentru Palatul Cotroceni, printre care se numara Klaus Iohannis, actualul sef de stat, fostul premier Viorica Dancila, Dan Barna, .

ALEGERILE PREZIDENTIALE 2019. Dan Barna, primele declaratii: Exit-pollurile pot da erori. Este important sa fie numarat fiecare vot

Candidatul USR PLUS, Dan Barna, se declara optimist cu privire la rezultatul votului de duminica de la alegerile prezidentiale si afirma ca scorul final nu il dau exit-poll-urile, ci numararea.

ALEGERILE PREZIDENTIALE 2019. Ultima dezbatere inainte de alegerile de duminica. Dezvaluirea care arunca in aer totul

Antena 3 gazduieste in aceasta seara ultima mare dezbatere inainte de alegerile prezidentiale de duminica, incepand cu ora 19. Invitatii lui Razvan Dumitrescu sunt Mircea Di.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )