Libnet.ro
UNICEF

11:00

Alegerile prezidentiale, vazute de presa internationala: Iohannis, pompierul care repune Romania pe sine, pe punctul de a castiga al doilea mandat- UPDATE

Hotnews Hotnews,
 Alegerile prezidentiale, vazute de presa internationala: Iohannis, pompierul care repune Romania pe sine, pe punctul de a castiga al doilea mandat- UPDATE

Liberalul Klaus Iohannis este favoritul cursei electorale de duminica, fiind asteptat sa castige al doilea mandat de presedinte al Romaniei, relateaza AFP si Reuters. Jurnalistii straini il descriu pe Iohannis ca pe un pro-european convins care promite un stat de drept, functional, dupa ce a jucat rolul de pompier pentru a stinge crizele politice care au marcat primul sau mandat. continuă pe Hotnews

Finala prezidentialelor, in presa internationala. Reuters, Bloomberg si Voice of America il dau pe Klaus Iohannis castigator en-fafare si il lauda pe presedinte pentru atasamentul fata de domnia legii

Presa internationala n-a ramas indiferenta la evenimentul sfarsitului de an din Romania, finala alegerilor prezidentiale, in care presedintele in exercitiu, Klaus Iohannis, si Viorica Dancila,.

Presa internationala, relatari despre alegerile din Romania: Iohannis reuseste o victorie istorica

Presa internationala a relatat, duminica, despre victoria lui Klaus Iohannis. Astfel, Reuters a transmis ca Iohannis, un politician de centru, a castigat usor al doilea tur al scrutinului.

Presa internationala despre alegerile din Romania: Iohannis reuseste o victorie istorica Victoria a confirmat radacinile europene ale tarii

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, un politician de centru, a castigat usor al doilea tur al scrutinului prezidential, dupa cum era de asteptat, invingand-o pe adversara socialista prin angajamentul de relansare a reformelor judiciare incetinite de succesivele guverne social-democrate PSD), relateaza agentia de presa Reuters. Un vot care a confirmat radacinile europene ale tarii, scrie Le Figaro. Presedintele Iohannis a obtinut o victorie rasunatoare, noteaza Romania Insider.

SONDAJ Vei vota la alegerile prezidentiale turul 2? Cum?

La sfarsitul acestei saptamani are loc al doilea tur al alegerilor prezidentiale, in care romanii au de ales intre Klaus Iohannis si Viorica Dancila. in ultimele zile, cei doi au tinut separat dezbateri si dialoguri deschise cu presa, fara o confruntare fata in fata, dar in buna masura dezbaterea publica s-a axat pe influenta pe care o va avea prezenta la vot asupra rezultatelor. Sondaj HotNews. ro: Vei vota la alegerile prezidentiale turul 2? Cum?.

Exit Poll. E OFICIAL. Klaus Iohannis a castigat Alegerile Prezidentiale. Datele si procentele sunt clare!

Au aparut primele date de tip exit poll oficiale, realizate de Curs-Avangarde, la ora 21:00, dar si de reprezentantii IRES. Conform acestora, Klaus Iohannis a reusit sa obtina un nou mandat de presedinte al Romaniei, castigand detasat alegerile prezidentiale in dauna Vioricai Dancila. UPDATE Exit-poll IRES, ora 21:00: Klaus Iohannis- 67,1% Viorica Dancila- 32,9% .

Victor Ponta, mesaj prompt dupa ce Klaus Iohannis a castigat alegerile prezidentiale: Traieste intr-o minciuna!

Victor Ponta a avut un mesaj transant dupa victoria lui Klaus Iohannis in fata Vioricai Dancila. Liderul Pro Romania a avut prima reactie dupa ora 21:00, cand au facute publice rezultatele exit-poll. Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a avut o prima reactie dupa aflarea noului presedinte al Romaniei la Romania TV. Nu pot sa spun .

Care sunt cele 5 judete in care Viorica Dancila a iesit pe primul loc. Este adevarata surpriza de la alegerile prezidentiale

Viorica Dancila a pierdut cu un scor dezastruos alegerile prezidentiale. Iar harta voturilor arata dezastru pe linie pentru PSD. Dupa ora 21:00, numaratoarea oficiala avanseaza extrem de rapid si arata cifrele dezastrului pentru PSD. Dupa centralizarea a 58% din voturile exprimate la sectiile din tara, Klaus Iohannis conduce cu 62%. Viorica Dancila a obtinut doar .

Afla care este sectia ta de votare, unde poti vota la Alegerile Prezidentiale 2019, in turul 2

Romanii sunt asteptati la vot, in turul 2 al alegerilor prezidentiale 2019, pe 24 noiembrie, zi in care va fi decis urmatorul presedinte al Romaniei. Klaus Iohannis, actualul presedinte al tarii, care este sustinut de PNL, si Viorica Dancila, fost premier si candidat al PSD, se confrunta in cel de-al doilea tur de scrutin. La .

UPDATE Rezultate finale la alegerile prezidentiale 2019 in Alba. Klaus Iohannis a obtinut peste 73% din voturi

Klaus Iohannis ramane politicianul preferet de marea majoritate a locuitorilor din judetul Alba pentru functia de presedinte al Romaniei. Candidatul PNL l-a zdrobit la vot pe reprezentantul PSD.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Cea mai mare infrangere pentru PSD la alegerile prezidentiale din toate timpurile

Diferenta inregistrata in turul 2 de scrutin la alegerile prezidentiale din 2019, 64,8% pentru Klaus Iohannis versus 35,2% pentru Viorica Dancila reprezinta cea mai grava.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )